Kan ni göra mig en tjänst?

Jag undrar en sak. Eftersom jag inte syns någonstans längre och knappt lämnar spår efter mig på andra bloggar men ändå har en del besökare varje dag undrar jag, hur fan hittar ni mig? Missförstå mig rätt, jag är jätteglad över att ni hittar hit men jag undrar bara hur...så jag undrar...skulle ni som tittar in här, kunna lämna en liten liten kommentar och berätta hur ni hittade mig? Pretty pleeeze with sugar on top? *ler sött*

Kommentarer
Postat av: Filippa

på en toplista på bloggkoll, sen har jag bara följt dej där ;9 hehe, fast jag trodde att du hade bulumi så jag tänkte, det kan ju vara intresant, men du hade tydligen inte det(?)

haha, fast det är intresant ändå

2008-08-15 @ 19:47:18
URL: http://fillippalidstrom.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej :) Jag läste din blogg förut när du syntes på mest aktiva listan. Nu har jag varit utomlands nästan hela sommaren men kom att tänka på din blogg nu igen så det var på den vägen.. Om man tycker att en blogg är bra och intressant kommer man ju ihåg adressen. Ha det bra!

2008-08-15 @ 22:34:19
URL: http://natalieaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag har dig på mina favoriter och jag älskar din blogg (:

2008-08-15 @ 23:52:46
URL: http://wieo.blogg.se/
Postat av: Linda

Hittade dig på mest aktiva o sen kom jag på att du var från malmö så jag fortsatte läsa :-)

2008-08-16 @ 15:24:43
URL: http://exclude.blogg.se/
Postat av: Laven

Jag hittade din blogg på mest aktiva listan för ett bra tag sen, jag fastnade på direkten och har följt din blogg ända sen dess, du är med på min "måste kolla varje dag" blogglista.

2008-08-17 @ 17:16:38
URL: http://lavenm.blogg.se/
Postat av: Anonym

För Ett par (?) månader sedan var du på listan till vänster på blogg.se's startsida. Klickade in mig på din sida, fastnade för din blogg och kollar in den med jämna mellanrum... Är själv fd bulimiker och käääämpar för att stay Clean. Över 3 månader och så här bra har jag aldrig mått tidigare!



PS, hålelr med dig om nörd-grejen. När jag var yngre var min högsta önskan att bli skolans sötaste, snyggaste & populäraste tjej alla ville vara/ha som flickvän. Men idag är jag glad att jag är pluggis, hade tillräckligt bra betyg för att komma in på juridik och har en pojkvän som kanske inte är den absolut sexigaste Brad Pitt look a like men verkligen min soulmate... Och dessutom så har jag lärt mig att även fast jag inte är jättespinkig, har väärsta boobsen, kan sjunga och dansa eller har tänder som Carola så är jag intelligent, godhjärtat, fullkomligt normal trots ett hyffsat alldagligt utseende och faktist söt - även fast det tog mig 20 år att inse det...

2008-08-21 @ 14:22:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0