osäker

Det är märkliga tider. Jag är inne i en period där jag känner mig fruktansvärt osäker på allting. På mig själv, min förmåga, relationer, jobb, allt. Min självbild är sned och min självkänsla vansinnigt låg. Jag var ute med några kompisar igår och jag bara kände mig fruktansvärt fel. Som att jag inte dög eller var bra nog. Som att jag inte räcker till. Jag får tankar som att min pojkvän säkert skäms över mig för att jag är så fet och ful och att vännerna nog helst inte vill synas vid min sida. Destruktivt. Javisst.

 Nu när det här hemska året går mot sitt slut och saker och ting börjar lugna ner sig kommer allt upp till ytan och skall dealas med. Jag är så trött på att deala med känslor men framförallt är jag jävligt trött på mig själv. Det känns som att jag har stängt mitt hjärta den här julen för att slippa känna något överhuvudtaget. Jag har varit fruktansvärt rädd för att bli sårad, besviken, känna mig övergiven och ensam. Så mitt hjärta är stängt. För är hjärtat stängt kan man inte bli sårad. Eller? Jag måste upp, upp, upp. Upp ur det här hemska svarta hålet. Jag måste få känna tillit igen och framförallt kärlek och lugn.

Gomorron förresten.




Kommentarer
Postat av: walla

men käraste du! Fan va jobbigt, jag vet precis hur du känenr dig för jag var själv inne i en svacka för några år sedan. Hade jag inte haft barnen så vet i fan vad jag hade gjort. Allt var fel på mig då, precis som du beskriver. Man känner inte att man duger, fet, ful, äcklig!! Idag mår jag galet bra så jag vet att man kan ta sig i kragen och bara ge sig FAN PÅ ATT JAG SKAAAAAAAAAAAAA!!! nytt år, nya tag. Jag fick flytta 50 mil för att finna lugnet i mitt liv. Ibland måste man ändra ganska mycket. Sköt om dig! Jättekramar

2008-12-28 @ 14:19:26
URL: http://wallaz.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Godmorgon! :)

2008-12-28 @ 17:13:47
URL: http://chocolatechic.blogg.se/
Postat av: bjorne

Ett litet ordspråk jag tar till när det är riktigt tungt,är inte det nuförtiden,men i ungdomen höll det mig uppe många gånger,Börja lev nu,och räkna varje dag som ett liv för sig,låter kanske töntigt men mig hjälpte det,man såg en ände på allt tråkigt,ha de bra.

2008-12-28 @ 19:25:58
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Fanny

Hej hej!



Jag gillar din blogg :)



Håller på att göra en undersökning inom området mat och hälsa och skulle verkligen vilja att du besvarade några frågor? Det skulle betyda massor för mig!



5 saker du alltid har i kylskåpet

5 saker du alltid har i skafferiet

Dina 5 bästa hälsotips

Detta anser du om dieter (gärna exempel)

Detta är min hälsoteori

Top 5 hälsosamma livmedel



Svara gärna i mitt sista inlägg på min blogg! :)



Kram

Fanny



http://viktigmanniska.blogspot.com/

2008-12-28 @ 23:56:26
URL: http://viktigmanniska.blogspot.com/
Postat av: Fanny

Vet precis vad du menar. Men du duger. Du är fantastisk. Du är bäst!! hejja dig!!!

2008-12-29 @ 11:05:28
URL: http://viktigmanniska.blogspot.com/
Postat av: Sandra Li

TREVLIG KVÄLL ÖNSKAR



SANDRA LI



:D



http://ihuvudetpasandrali.blogspot.com

2008-12-29 @ 19:46:24
URL: http://ihuvudetpasandrali.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Hej! Känner inte dej men halkar in och läser din blogg ibland. Haha, skrattade när jag kom till detta inlägg för känslan är SÅÅ bekant! Jag är själv inne i världens största tvivlar-period just nu, och kunde bara nicka igenkännande när jag läste om dej. Hoppas du kommit förbi detdär nu. Go girl !! :)



Jag beräknar att landa på jorden och mitt vanliga självförtroende nånstans i slutet av Januari, annars får jag söka hjälp;)



Kram från mej


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0