Om att vakna upp i Paris.

Jag måste säga att det är något speciellt med att vakna upp i Paris, det känns helt enkelt underbart. Igår var vi ute på stan och strosade på kvällen, vilken fantastisk stad! Vi såg bland annat Louvren och Notre Dame. Louvren var verkligen fantastiskt, så mycket människor som bara njöt av den vackra miljön. Jag tänker verkligen återvända hit och njuta mer när det finns mer tid. Idag skall vi åka vidare till Spanien, planen är att sitta på en taverna och kolla in EM-finalen i fotboll imorgon, det blir nog en upplevelse i sig!

Här kommer lite av gårdagens bilder. Kram på er!










Paris

Vi har landat i Paris! Efter 14 timmars körning är vi här! VI har kört genom Danmark, Tyskland, Belgien, Holland... Helt underbart, har kört hela natten och vi är satans trötta en det känns fantastiskt att vara här. Vi stannar här inatt och skall göra Louvren imorgon. Har ätit den obligatoriska baguetten på café och ikväll blir det promenad på stan, mén först, sova en stund!

Kram på er!



Nu åker vi!

Nu äker vi! Puss och kram på er, hörs om någon dag eller så!

Pirr i magen!

Vaknar med värsta pirret i magen, lite som när man var liten och skulle åka på skolresa, haha! Lägenheten ser för jävlig ut, det ligger väskor, kläder och våtservetter överallt. Men det löser sig, vi åker inte förrens ikväll så jag har hur mycket tid som helst. Jag tycker det är lite svårt att veta vad man ska ha med sig till Portugal, vissa säger att det blåser som fan, men samtidigt är det varmt. Hm...dilemma, jag har packat alldeles för mycket som vanligt....

Nu, frukost!

Kram på er

Vår hund är inte som andra hundar...





Trött

Pheew. Stressig dag. Både sambon och jag är supertrötta och det gör oss ännu mer stressade. Måste hela tiden påminna mig om att fan, imorgon åker vi! Jag avskyr att vara så här stressad. Men det är ett tecken på att jag behöver miljöombyte och lugn och ro. Nu ska jag packa...kram på er!


Roadtrip till Portugal

Vi ska som sagt dra till Portugal imorgon. Vi ska bila ner så det blir värsta roadtrippen! Vi ska övernatta två gånger på vägen, en gång i Frankrike och en gång i Spanien. Det ska bli hur kul som helst! Stället vi skall till heter Albufeira och ligger på Algarvekusten.  Det kommer bli två väldigt, väldigt lata veckor. Ser fram emot att bara softa och umgås. Som jag längtar!

Jag hade tänkt blogga under hela resan så missa inte  det! ;)

Albufeira


Woooiiiiieeee!

En dag kvar! Härligt! Idag har jag en massa saker som måste göras, växla pengar, handla allt sånt där som är bra att ha med sig typ våtservetter och diarrétabletter, jättekul shopping, verkligen. ;) Lägenheten är iaf städad, tvätten tvättad och jag är väl aningen mindre stressad än igår. Pheew!

Stina - Lee skrev ett inlägg igår som handlade om varför vissa bloggar blir stora. (Egentligen handlade väl inlägget om att hon själv tror sig kunna bli Sveriges största bloggerska men låter bli) Anyway, jag sitter här och kommer på att det är rätt absurt att jag sitter här och skriver om att jag ska ut och köpa våtservetter, vem fan bryr sig egentligen? haha! Jag är iaf jätteglad över att ni läser min blogg trots att den varken innehåller outfits, bilder på en snygg brud eller partybilder.

Hoppas ni har det bra, puss och kram på er!

En dag kvar...




Om att dunka huvudet i golvet.

När jag ät trött och stressad svimmar jag. Det gjorde jag ikväll. Tjong säger det så ligger jag där på golvet och undrar vad fan som händer. Men det är ju inte så konstigt egentligen. Det är väl ingen som klarar hur mycket som helst. Och jag är jävligt trött och har stressat som en idiot idag. Jag har jobbat, städat, tvättat...jag orkar inte mer nu. Det tar liksom aldrig slut. Nu kan jag ta det lugnt tänker jag, nej fan, jag måste bara hämta tvätten, nu, nej, måste ut med hunden, nu då, nej fan har inte hunnit bädda än. Jag är så jävla trött. Så jävla trött.


kram och godnatt på er.

Könsroller

Har ni också tänkt på det där att vi har olika roller i ett förhållande. Jag går här och irriterar mig på det nu. Vi åker ju på torsdag och det är rätt mycket som ska göras tills dess. För att vara mer exakt handlar det om att lägenheten ska städas, det ska diskas tvättas, handlas, packas -och! så ska bilen solfilmas. Gissa vem som gör vad? Jo, ni gissade rätt. Det är inte så att jag inte tycker att det är bra att min sambo fixar bilen. Tvärtom tycker jag att det är jättebra. Men, jag blir så trött på att det ofta är jag som per automatik gör det där praktiska här hemma. OCh så är det för de flesta tjejer jag känner. Det spelar ingen roll vilken man jag är tillsammans med det är alltid så. Jag avskyr det. Men jag vet inte om man egentligen kan skylla så mycket på männen. De gör liksom bara det de är vana vid och uppfostrade att göra. Vet ni vad jag hade gett för att åka iväg med bilen och solfilma den...mycket! Tänk att slippa städa, diska, tvätta, allt det där som är så jävla tråkigt. Det är så naturligt att det är männen som ska ta hand om det där praktiska. Varför kunde inte jag åka iväg med bilen? Egentligen? Men det funkar inte så. Jag vet. Jag är bara så jävla trött på att det där med hushållsarbete aldrig har och fortfarande inte räknas som någonting....Det var dagens gnäll och frustration som kom ut. Åt helvete med könsroller sägar jag.

Kram på er från Emma the husmor.



En bild som säger allt...


Garderobsrensning

Jag fick ett ryck igår innan jag skulle somna och städade hela min garderob. Jag rev ner allting på golvet och slängde det jag inte använder och vek ihop och sorterade och var väldigt duktigt. Det där med att rensa garderoben gör mig alltid så jävla nostalgisk. För det är alltid ett par plagg jag inte kan slänga. Det är för mycket minnen i dem. Det var likadant igår, jag hittade en urblekt gammal svart trikåtröja men inte fan kan jag slänga den för det var ju den jag hade på mig då bla bla bla...eller kanske är det så att man ska slänga just de där kläderna, helt enkelt för att gå vidare. Men nej, jag pallade inte det, inte den här gången heller...

Är ni bra på att slänga?


Resfeber

Herrejävlar, bara två dagar kvar tills vi åker! Jag är lite stressad...tänker skriva listor idag för att inte glömma något. Det ska bli så roligt och jag är helt uppspelt. Samtidigt är det så mycket som måste fixas innan..tvätta, städa..bla bla...jag ska börja med att äta frukost och duscha, det brukar vara en bra grej att börja dagen med...

Jag hade tänkt blogga så mycket som möjligt under semestern så ni har möjlighet att följa vår roadtripp, hoppas verkligen att det fungerar med internet men men...

Har ni det bra?

Sex

Dagens samtalsämnet med vännerna över en kopp te blev sex. Såklart. Trekant för att vara exakt. Intressant såklart. Och oerhört privat. Och nu sitter jag här och kollar på första avsnittet av Sex and the city som handlar om sex utan känslor. Jag gillar att umgås med människor som inte är så jävla pryda, man kan faktiskt prata sex utan att det blir för privat...Dessutom är det kul att inte alltid prata sex med tjejkompisarna, det brukar ju mest handla  om problem med sex...jaja, det var ett kul samtal iaf och jag har fan ingen aning om vad jag egentligen vill säga med det här inlägget. Älska mer kanske..?

Dagens sötaste

En riktig sötnos. Som numera är rätt van vid att posa....haha...


Ditten och datten

Det här har varit en jävla skum dag. Åkte en vända till jobbet fastän jag faktiskt officiellt har semester men jag kan inte ritkigt släppa några saker ännu. Sedan mötte jag upp sambon på stan och sen vette fan vad som hände. Vi drog till en klädoutlet, sedan ett köpcenter och köpte en bikini till mig, sedan åkte vi och köpte ett minikylskåp som vi ska ha med oss i bilen och gula västar (!) som det tydligen är lag på att ha med sig i bilen i vissa länder....Jaha, sedan drog vi hem till sambons syrra och drack te och fick låna en bilbrandsläckare. Slutligen hamnade vi på burger king...behöver jag säga att vi är rätt trötta bägge två...?

Så nu ligger jag här i sängen med datorn på magen och är så trött att jag skelar och  funderar på mina håriga ben. Ni vet i början av ett förhållande så rakas det så in i helvete i början, man kan inte ha en dags stubb för det är ju typ katastof...nu har jag inte rakat benen på typ två veckor, har inte tänkt en tanke på det.....men så plöstligt när jag ligger här kommer jag att tänka på mina fjuniga ben...och sen börjar jag fundera på varför jag börjar fundera på mina fjuniga ben just nu och nu ska jag sluta innan jag goes nuts...

Världens vitaste och numera även fjuniga ben...men vem fan gives a shit?



Måndag

Usch. Vaknar med en klump i magen. Vill helst krypa under täcket och inte alls möta den här dagen. Kan det inte vara torsdag? Ibland är det jobbigt att bara vuxen, speciellt när man måste ta tag i saker man helst hade velat slippa. Men det är väl det som är själva grejen med att bli vuxen antar jag....Hur som helst, jag önskar att jag kunde spola förbi den här dagen med det går ju tyvärr inte...

Hoppas ni får en bra dag iaf. Kram på er!


Som jag längtar! Om en vecka är vi där!


Fotboll, regn och kärlek

Nu har vi varit på kalas med grillning, tyvärr regnade det en del och vi satt där i partytältet och huttrade, men det blev bra till slut och solen tittade fram lite...Nu är det pasta och godis som gäller till fotbollen...och mys i soffan. Kärlek.nu.

Så, summan av kardemumman är att det har varit en riktigt bra helg. På torsdag åker vi på semester så det är endast tre arbetsdagar kvar...wooooiiieeee!




Om raggning

Jag var ju som sagt på nattklubb igår och det går inte att komma ifrån att det faktiskt är rätt mycket köttmarknad på sådana ställen. Allt är egentligen ett spel som går ut på, ska vi gå hem och knulla eller inte?
Det var rätt kul att kolla in de olika stilar som finns för att kommunicera detta. De flesta kör en rätt sliskig stil men jag måste nog säga att jag föredrar den mer rättframma taktiken. Hej, du är söt, ska vi gå hem? Inget sliskigt bullshit. Inget hycklande. Raka rör. Jag diskuterade det här med en tjejkompis i veckan. Hon har ett problem. Hon skrämmer vettet ur sina dejter på grund av att hon tar sig den manliga rollen och säger: "vad säger du, ska vi ta det här till nästa nivå?" Bara sådär, inget hycklande. Inget spel. Utan en tjej som vet vad hon vill ha och som inte är rädd för att tala om det. Hon menar att detta skrämmer livet ur männen. Hon tar liksom över deras roll helt och hållet. De brukar bli rätt tysta säger hon och verkar inte riktigt veta vad de skall säga. För det går ju inte att komma ifrån att det finns socialt skapade regler och ramar för hur raggning går till. I spelet mellan en man och en kvinna är det ofta mannen som (ska) ta initiativ. (intressant att se hur jag kunde få detta till att bli ett feministiskt inlägg...bah) Jag bara konstaterar att det är rätt skönt att stå utanför det där spelet. Shit, jag börjar verkligen bli gammal... :P

Vad tycker ni?

Gomorron gomorron!

Hallå eller! Vaknar rätt pigg men det kommer snart gå över...Har varit ute på den obligatoriska promenaden med hunden och nu är det dags för den obligatriska tidningsläsningen....underskatta inte rutiner mina vänner :P
Idag skall vi på kalas, kul kul...hoppas bara att det inte börjar regna...det hänger liksom i luften.

puss och kram på er!


Hoppsan!

Den här kvällen tog en helt annan vändning än vad jag hade räknat med. För att göra en lång historia kort så hamnade jag på en nattklubb (!). Tillsammans med en killkompis har jag spanat in brudar och sett allmänt snygg ut...Har haft skitkul och det var precis vad jag behövde. Det var spontant och opretentiöst och det är det som brukar bli bäst. Så nu sitter jag här med den obligatoriska mosbrickan och en pucko och med världens största blåsor på fötterna. Trycket i bröstet har lättat och livet känns lite lättare igen.


Pssst....drack inte en droppe alkohol ikväll, det gör jag iofs aldrig, man kan ha kul utan alkohol så sluta tjata så förbannat Katrin Schulman!



en väldigt sömnig vovve.....

Kärleksgnabb

Jag och min sambo gnabbas. Över att han vill raka av sig sitt skägg. Jag älskar hans skägg och vill att det ska vara kvar. Noooooooo skriker jag när rakapparaten kommer fram....liten överdrift kanske men ändå! Fan, att det ska vara så svårt att övertala sin karl att behålla skägget på! Bah...

Mysmys

Vi myser som fan idag igen..äter gott och kollar på film, typ....Nu blir det sill och potatis (skippade det igår), tidigare lyxmackor med lax till frukost...yummie!


Lördag

Efter regn kommer solsken heter det och idag är det en ny dag. Ligger i sängen med min älsklingo ch planerar semestern. Vi åker till Portugal på torsdag! Woooiiieee! Ligger och kollar hotell som vi skall bo på på vägen och planernar hur långt vi skall köra varje dag. Mys. Idag är det omväxlande strålande sol och ösregn i Malmö. Mycket märkligt. Idag tänker jag inte göra många knop. Möjligtvis frukost på sängen.

Tjipp!



Skittråkiga är Mammie och Pappie....(bebisspräk varnar min sambo..ska han säga...)

Ett mörkt hål.

Jag är ledsen och jag mår allt annat i bra. Jag kämpar allt vad jag kan men jag glider ner i det som kallas depression. Jag försöker verkligen hålla emot men det går inte så bra...tårarna bara rinner...om jag sover kanske det blir bättre...Ingenting blir ju lättare av att man är helt slut...Får försöka rycka upp mig själv. Det här duger fan inte.

Underbart

Jag och min älskling (sambon då, inte hunden...) har varit ute och handlat mat på Möllan, potatis, jordgubbar, sill, lax, en massa gottigottgott. Hann med en fika på ölis också, fan vad jag njuter! Helt underbart....Vi har haft sol nu på förmiddagen men nu mulnar det på och jag tror det blir regn...lite trist men jag myser ändå...


Hur har ni det idag?



Inte helt traditionellt men vi älskar båda tiramisu så varför inte äta det en dag som denna..?


Jordgubbar såklart...


Och Amé - världens godaste alkoholfria dryck!


Mys med mammie

Så här gos hade vi det i soffan igår...vovven och mammie...




Glad midsommar!

Glad midsommar! Hoppas ni får en trevlig dag...! Vi har inga större planer vilket är rätt skönt.... Helst av allt skulle jag vilja vara hemma i skärgården, det är ju lite speciellt där på midsommar....inte helt olikt sällskapsresan..hehe...





Kurragömma...

Jag var bara tvungen att ta en bild på vovven som har hittat en ny favoritplats, längst in i hörnet bakom fåtöljen...(?)


Mangolassi

Jag fick ett ryck och diskade all disk i köket...klappar mig själv på axeln...Annars sitter jag mest och myser och lyssnar på p3. Vovven är med mig överallt och vi pratar typ hela tiden, jag börjar verkligen bli som en gammal tant. "Ska vi gå till affären gubben? Jaaa det skaaa viii". Shit pommfritt.

Gottigottgott med mangolassi...


Ledsen

Det har varit en tung dag det här och jag ska inte sticka under stolen med att jag är jätteledsen. Men, jag börjar se det positiva i den här förändringen, när en dörr stängs öppnas en annan och man tar helt enkelt en annan väg i livet. Jag har varit igenom flera faser idag, först grinade jag, sedan blev jag helt tom och nu är jag mest arg. Känns det igen...?

Well, nu ska jag bara softa, det blir en lugn midsommar för min del. Vad ska ni hittta på?

flummo...

På en minut

Mitt liv har förändrats på en minut. Genom ett mail. Jag gråter och skrattar. Jag känner hopp och förtvivlan. Orkar inte skriva mer om det nu men nu blir det förändringar mina vänner.

Kram på er från en Emma i kris.

Katt bland hermeliner

Jag har varit på kalas. Med en massa människor jag tycker om. Och jag vet att de tycker om mig. Men. Jag är trött och sliten och jag känner mig inte fin. Jag känner mig inte vacker och jag tycker mest att jag är en grå mus. Som en katt bland hermeliner. De andra människorna är så sprudlande och vackra. Jag vet. Det är inte så, det är bara en känsla men jag kan inte stå emot när jag är så här trött. Jag tvivlar alltid så förbannat mycket på mig själv...om jag sover nu kanske det har försvunnit tills imorgon...




Kalas...

Kalaset är avklarat, trevligt som vanligt med god mat och trevliga människor! Det var jävligt tråkigt att Sverige förlorade matchen....riktigt tråkigt...men vafan...

Så här blev tårtan förresten, med glasyr och allt...


Nervsammanbrott

Jag är stressad. Men mest är jag trött. Trött och stressad, ingen bra kombination. Snart lägger jag mig ner på köksgolvet och skriker rakt ut. Nej, det gör jag inte, bara lite kanske. Ingenting går som jag vill idag, jag håller på och bakar tårtor till kalaset ikväll och upptäcker att typ hälften av ingredienserna är slut...så jag fick kila till ICA, igen. Bah.

Nu står iaf tårtorna i ugnen och presenterna är fixade. Nu är det bara fördelsedagskort och blommor kvar.

Kram på er från Hulken.


Om min mamma

Jag har skällt rätt mycket på min mamma under mina dagar, framförallt för att hon alltid har ett ärende som ska göras, "ska bara" är min mamma i ett nötskal. Det har gjort att jag ta mig fan alltid är irriterad på henne när vi är ute på stan. För det är alltid en present som måste köpas eller ett kort som skall skickas. Min mamma tänker alltid på allt och alla. Hon har alltid en liten blomma eller en present till de hon hälsar på och hon glömmer fan aldrig en födelsedag. Idag när jag och sambon var ute på stan kom jag på mig själv med att vara rätt lik min mamma. På det sättet att vi  ibland  springer häcken av oss för att få ihop det. Så mamma, förlåt att jag har skällt på dig, jag fattar precis vad du menar nu. Jag älskar dig.

Avgiftning

Gomorron..! Vaknar upp och känner mig bakfull (?) Huvudet spränger och jag är helt stel i kroppen. Urk. har i alla fall stapplat mig ut med hunden och gjort fruktsallad till frukost. Jag tror jag har vätskebrist så inget kaffe idag utan bara en massa vatten...!


Feber

Jag skulle ju kolla på matchen mellan Frankrike och Italien, somnade väl efter en kvart och vaknar upp efter ca en timme med feber...hm...vad fan? Jag orkar inte bli sjuk nu...ska iaf sova nu...

Slut för idag, tack för idag...

Fotboll och glass

Det vankas fotboll. Frankrike mot Italien. Jag ligger under en filt och myser. Det skulle inte sitta helt fel med lite Ben&Jerry cookie dough nu...undra om man kan övertala sambon.....

Ska ni kolla in fotbollen?


omotiverad korvgryta

Jag har inte ätit ordentlig idag, eller rättare sagt jag har lagat middag för sent...kände egentligen inte alls för att äta middag idag så det blev något så omotiverat som falukorv, men vafan, gott, billigt och snabbt....



Man får inte vara dum om man ska vara bimbo

För någon månad läste jag ett inlägg på Pernilla Wahlgrens blogg och skrev ett inlägg om det, häromdagen läste jag på Natasha Peyres blogg om samma inlägg, man kan väl säga att Natasha var lite upprörd...jag tycker diskussionen är ganska roande så här kommer mitt inlägg igen...enjoy....

"Man får inte vara dum om man ska vara bimbo" säger Pernilla Wahlgren på sin blogg


Men dagens barn och ungdomar tror nästan att "Kändis" är ett yrke, och vill bara bli kända, för att va kända.  Det är väl alla dockusåporna som bidragit till det. Nu för tiden kan man ju faktiskt bli känd utan att behöva prestera nåt. Det räcker ju att stängas in i ett hus, eller hitta en bonde i tv så blir man känd och får hamna på löpsedlarna i skvallerpressen. (Vilket jag i och för sig är väldigt tacksam för, för då slipper jag hängas ut lika ofta. Man har helt enkelt blivit utbytt mot en bonde ha, ha.)

Ett bra grepp att ta till om man vill bli känd, har det visat sig, är att göra JÄTTE-silikonbröst och gärna ha überblonderat hår också. Det har ju funkat bra dom senaste åren då det funnits minst en sån tjej i varje ny dockusåpa.  Men då det nästan gått inflation i blonda donnor med jättetuttar, så har folk tröttnat på det nu. Det är liksom inget nytt längre. 

Men DÅ har den NYA grejen för att hålla sig kvar i rampljuset ett tag till, blivit att man TAR UT sina jätteinlägg och sätter in nya MINDRE istället!   Och DÅ kan man ta NYA fina bilder och visa upp sig i tidningarna  FÖRE, UNDER och EFTER ingreppet!  (Se båda senaste fredagsbilagorna i kvällspressen. Exakt samma story och bilder fast med två olika tjejer!)   Och på så sätt skrivs det ännu lite mer om dessa tjejer, som inte har så mycket annat att komma med, men som på detta vis får vara kvar i rampljuset ett litet tag till och kanske få fortsätta gå på en och annan kändisfest...                        Man får inte vara dum om man ska va bimbo.....!


Fan vad intressant att Pernilla Wahlgren säger detta som själv vek ut sig i Slitz, eller var det Café för några år sedan...hon är precis lika uppmärksamhetkåt som bimbobrudarna så kom för fan inte och snacka skit! Bah!

bild från Mama

Trött

Sitter i soffan och halvsover, är inte alls på bettet. Har varit lite här och där nu på eftermiddagen och försöker fortfarande hitta en present men inte! Nej, det får bli imorgon instället..det sa jag väl igår också...Nu ska jag laga mat och baka tårtor till morgondagens kalas!

Vad gör ni idag?


Dagens Scooby Doo...


Varför...?


Jag läste i Sofis mode igår om en plåtning Sofie själv gjorde för Café. Hon är omslagsflickan på deras nästa nummer. Min första tanke när jag såg bilden var neeeeej! Och den andra var, varför? Jag fattar inte vad det är som gör att framgångsrika tjejer, för det får man väl ändå säga att Sofi är, behöver visa upp uppuschade bröst och halva rumpan på om slaget av en tidning som främst riktar sig till män. Varför? Vad är det ni vill bevisa? Vad är det ni vill visa upp? I Sofis fall tycker jag att det är helt ofattbart, människan har ju för fan en hel tidning att visa upp sig i, varje vecka dessutom...Jag fattar inte... Det som jag tycker är så sorgligt är att deras status sjunker, iaf i min värld.

Vad tycker ni?


Bilden är crap, jag vet...



Frukost

Gomorron, jag är en riktigt sleepwalker...flummar runt och blir aldrig riktigt klar. Nu har jag iaf varit ute med hunden i parken och gjort en ordentlig frukost till mig. Bananmackor is the shit...!


Nattmacka

Jag har jobbat nästan hela kvällen och fått riktigt mycket gjort...weeii...kanske bättre det än att sitta på en uteservering, vad vet jag...Nu är det iaf läggdags för den här tösen, den här veckan är satans fullspäckad men vafan, det blir nog  bra i slutändan...kram och godnatt på er....

Nattmacka och kaffe...


Rovdjur

Vår hund är en riktig gangster när han vill. Han kan vara hur mysig som helst men när det gäller att komma över mat skyr han inga medel. Han går från gosig till galen på en tiondels sekund. Se själva...




For me

Käkar melon och undrar vad jag ska hitta på. Är rastlös och vill egentligen gå och sätta mig på en uteservering men det är ingen som vill gå med mig. Så här sitter jag istället och tycker synd om mig själv. Bah.


Lata jävlar

Vi har två datorer hemma...det innebär att när jag sitter med laptopen i knät i vardagsrummet msn:ar jag med min sambo som sitter i köket...vi är sjuka i huvudet...


Jag: *vibbar*
Sambon: Hej, vad gör du?
Jag: inget
Sambon: ska vi dricka kaffe?
Jag: Jaa!
Sambon: wooiieee!


Strosa på stan

Har varit ute på stan och flanerat en stund. Är på jakt efter en present till en tonåring, vad fan köper man till såna? Helt plötsligt kändes det jättesvårt...jaja, får fundera lite och ta det imorgon istället...nu ska jag göra det som verkar vara min största hobby för tillfället, läsa tidningen! pensionärsvarning...bah...


Eftermiddagste

Det åskar och regnar i Malmö och jag tycker att det är hur mysigt som helst...sitter i soffan med en kopp te och myser. Skall framkalla lite bilder idag hade jag tänkt så jag sitter och tittar igenom de senaste bilderna jag tagit...för en och en halv vecka sedan badade jag...känns rätt långt borta nu...



Arbetare

Häromdagen skrev jag ett inlägg om hur det var att ha ont om pengar. Jag har gått och funderat på det där med min bakgrund i ett par dagar nu. Som jag skrev kommer jag från ett arbetarhem där det alltid varit ont om pengar och en anledning till detta är att ingen av mina föräldrar har en utbildning. På grund av detta har de alltid varit lågavlönade. Enkel matematik. När jag var hemma och hälsade på senast var den en kvinna som frågade mig om min utbildning och när jag berättade det sa hon "det hade man aldrig kunnat tro". Man kan ju ta detta som en komplimang men man kan också se det som ett bevis på att klass ofta går i arv. Det var ingen som hade räknat med att jag skulle ta en examen på universitetet utan min framtid var redan bestämd, jag skulle sitta i kassan på ica, typ. Det känns rätt bra att ha gått emot det sociala arvet. Och framförallt känns det bra att ha gått sin egen väg.

Jag är stolt över att vara arbetare. Jag är stolt äver att mina föräldrar har kämpat så in i helvete för att jag ska ha det bra. De har stöttat mig så förbannat mycket trots att de aldrig har haft en aning om vad jag har sysslat med. Jag har gjort en klassresa. Numera är det ingen som skulle kalla mig arbetare men i själ och hjärta kommer jag alltid vara det och det är absolut ingenting jag vill ändra på. Jag tror att min uppväxt har gett mig förmågan att ha empati för andra människor och att värdera andra saker än pengar.

Så vad jag vill säga med detta är, var stolt över er bakgrund och låt ingen annan avgöra vad ni kan göra med era liv, definiera själva vilka ni vill vara!



Gomorron

Gomorron! Det regnar och är kyligt och är välidgt mycket måndag...längtar som tusan efter semester...Ïdag var det jag som fick frukost på sängen, bananmackor och kaffe, yeah baby!


Sunday kind of love

Vi bara myser. Hela tiden. Speciellt idag. Åkte ut till Limhamnsfältet och lät vovven springa fritt...vi var nästan helt ensamma, väldigt vackert...Har kollat på film och ätit underbart god sushi, kan det bli en bättre söndag? Vi har värsta segerfesten på gatorna här i Malmö efter att Turkiet vann mot Tjeckien...haha, låter nästan som att de redan har vunnit EM...

Nu, kvällspromenad med vårt bebissubstitut...!


Bulimiker?

Jag har fått en del frågor om jag är bulimiker eller inte? Jag brukar svara att jag är en bulimiker som inte kräks längre. Jag har accepterat att det är en sjukdom och att jag alltid kommer att få kämpa för att äta normalt. Jag kommer alltid vara bulimiker men (förhoppningsvis) en som kan behålla maten och leva ett normalt liv. Jag brukar dra paralellen till alkoholism som jag anser också är en sjukdom, en alkoholist är alltid en alkoholist, men de som har slutat dricka kallar sig nyktra alkoholister.

Eller som det står i min presentation, numera spyr jag bara galla över ytligheter och orättvisor... ;)

Tack för alla kommentarer och frågor, jag svarar gärna!


Bortskämd

Älsklingen fick brunch på sängen idag...spenatomelett, smoothie, potatissallad och kaffe...borskämd? Ja... :P




Repris

Käkar resterna som blev över igår till lunch men vafan gör det, det var lika gott idag! I övrigt är jag duktig och tvättar och svara på mail, ajabaja! Det är ju söndag..! Så nu lägger jag ner jobbiten och ska slänga mig i soffan med en filt över mig och läsa tidningen, som en gammal gubbe ungefär, men jävlar vad skönt det är!


Mysmorgon

Det är mulet och lite kyligt i Malmö idag och jag tycker faktiskt att det är lite skönt..shame on me..men så är det...jag har mycket lättare att koppla av när jag vet att jag inte behöver springa på stan för att det är soligt...känner mig rätt sliten och idag ska jag bara tvätta och ligga i soffan och gosa med min älskling. Morgonpromenaden är avklarad och nu är det frukost och nättidning som gäller, först sydsvenska, sedan DN och slutligen Aftonbladet, same shit every day.


Gårdagens carbonara till frukost...



Och jordgubbssmoothie och bananmackor till mig...


Rastlös

Jag tror jag är övertrött. Blev så jävla rastlös nu på kvällen och funderade på att ta en promenad men nej, jag skiter i det. Ska leta upp en bra bok istället. Tack för idag, slut för idag!

Kram på er...


Bloggcoach

Jag läser på Glitzys blogg att hon har skaffat sig en bloggcoach som ska hjälpa henne att få fler läsare. Hon har ca 2000 läsare/dag och vill dubbla det...jag som tyckte det var bra...Blev lite nyfiken på det där med bloggcoachning så jag var tvungen att googla det, en av de första grejerna som kom upp var en artikel om Blondinbellas bloggcoach, haha! Jaha, detta är alltså något som existerar...intressant...Glitzys coach tyckte att hon borde bli mer personlig i sina inlägg och lägga ut mer bilder...Om man gör en snabbanalys av top 10 bloggarna i Sverige så är väl de gemensamma nämnarna att det är unga, snygga tjejer som lägger ut bilder på sig själva och som skriver mycket om konsumtion och shopping...(Var det en rättvis beskrivning tycker ni..?) Jaha, mer personlig och skriva mer om känslor...det är väl knappast något som min blogg behöver mer av... ;) men det fattas ju helt klart bilder med dagens outfit så bara för att vara extra obstinat så tänker jag bjuda på en sådan idag...!


Alltså, shit pommfritt, det här med bilder i spegeln är fan inte det lättaste, för att inte prata om poserna! Jag testade Engla -posen, Stina-Lee - posen men bestämde mig slutligen för att köra linan ut på Glitzytemat...här ser ni resultatet...oroa er inte, detta är inte något jag kommer göra till en vana... ;)



Mammie har blivit knäpp, yes vovven, helt rätt analys...



Sommarmat

Jag njuter av att inte göra någonting särskilt idag. Har handlat på Möllan, fikat på Simpan, städat lite, läst tidningen...allt sånt där som känns rätt nice en lördag. Köpte färskpotatis på Möllan idag så idag blir det rikgtig sommarmat! (Mobbade pappa som också ville ha färskpotatis men den kostade 30 kr/kg så han avstod...på Möllan kostade den 12 kr/kr...livet är gott på Möllan...) Om en stund ska vi ha fotbollskväll här...riktigt mys!

Ska ni kolla fotbollen idag?



Färskpotatis med paprika, ruccola, rädisor och rökt lax med en dressing av olivolja och balsamvinäger


Fattig

Jag funderar rätt mycket på pengar. Jag tror det beror på att jag kommer från ett arbetarhem där pengar alltid varit en bristvara. Jag ska inte sticka under stolen med att pengar betyder mycket för mig. Men det gör det antagligen för alla som aldrig har haft några. För mig handlar pengar idag om trygghet, inte om konsumtion. Jag vill veta att jag har pengar på banken så att jag kan betala den där tanden som måste lagas eller bilen som går sönder.

Jag har gjort en klassresa. Jag är den första i min familj som tagit studenten, jag har studerat på universitet i 6 år vilket har gjort att jag idag har ett bra jobb.  Men jag kommer på mig själv med att fortfarande vara den där flickan som bara fick jeans från Domus för att vi inte hade råd med annat. Jag var 17 när jag köpte mina första Levis. Det låter fånigt men jag glömmer det fan aldrig. Under en period av mitt liv försökte jag kompensera för allt det jag inte hade fått som barn och tonåring. Jag köpte enbart det senaste och dyraste. Som 20-åring blev jag tillsammans med en man som inte hade några ekonomiska bekymmer what so ever. Jag levde ett ganska gott liv på många sätt och vis. Men nu i efterhand kan jag konstatera att jag alrig varit så fattig som jag var då. Det låter ju som en klyscha med vi levde ett känslomässigt fattigt liv. Och utan kärlek är man fattig.

Idag vill jag inbilla mig att jag har hittat mer balans i mitt liv. Jag älskar fortfarande kläder och skor men jag behöver inte ha dem för att bevisa något. Jag har min utbildning och jag vet att jag är bra. Jag har en man som älskar mig och som ger mig det man inte kan köpa för pengar. Kärlek.


Lördag

Vaknar med världens huvudvärk och att vovven vill gå ut. Nu har vi varit ute på en runda i parken och jag knaprar alvedon. Den här dagen var tänkt att bli en städa-plocka-handla dag men vi får se om jag orkar. Eller jo det kommer jag göra, så småningom. Sen i eftermiddag blir det såklart fotbollsmatch!

Vad gör ni idag?


Det obligatoriska morgondoppet...



20 min senare...

Nöjd

Jag har haft en riktig toppenfredag, minglet var fantastikst roligt, det är så jävla bra att träffa andra kvinnor som befinner sig i olika faser i sina karrirärer men även i livet. Inspirerande, och framförallt oerhört lärorikt, man får lite perspektiv på saker och ting om inte annat...

Kram och godnatt på er!


Mammor har ingen värdighet

"Mammor har ingen värdighet" säger Cecilia B Johnsson i Expressen fredag. Nähä undrar jag, vad är det nu då?

"Vad är det som gör att så många kvinnor förlorar sin värdighet så fort de får barn? Jag var på en fullknökad lägenhetsvisning förra helgen, när en tjej, en annan spekulant - hon bar på en liten knodd på armen, ropade med bebisröst till sin kille tvärs över rummet så att vi alla hörde: "Äjskling, kom nu, vi måste gå, lillan är TUTTIG." Jag fick behärska mig för att inte rusa fram till bebisspråksmamman och den "tuttiga" ungen och ruska henne hårt, så att hon vaknade och blev sig själv igen. För någon gång i tiden pre-baby får man gissa, var hon säkert en härlig, vanlig lady full av självrespekt. Men för henne, precis som för många andra försvann den i samma sekund som p-pillren spolas ner i toaletten. Så sorgligt."

Igår skrev jag om självdistans på burk och det verkar bli dagens tema också. Jag gick och fnulade lite på det där inlägget. Min första tanke var vad är det här för jävla idioti? Sen var jag tvungen att fråga min pojkvän vad fan han tyckte. "Det är ju lite så" sa han "men vem fan är hon att säga något om det?"

Ja, det ligger väl något  i det...vem fan är Cecilia B Jonsson att döma mammor som blir hormonstinna av sina bebisar? Vem fan är hon att bedöma vem som har värdighet? Jag avskyr när man dömer människor. Speciellt avskyr jag när stockholmsbrudar som jobbar med media  dömer andra Då blir jag obstinat som en femåring. För vet ni vad, livet är lite större än de senaste dojorna från Have2have och lite större än Monkis nya klänning.  Men vafan, det är väl bara att vänta att se...den dagen Cissi dumpar p-pillren, vad händer då?

 bild från KVP


Sprudlande

Jag är på g idag! Har bockat av det som behöver göras och nu är det fredag med stort F för mig! Tänkte ta en kaffe på stan och sedan på eftermiddagen är det dags för mingel! Skall bli jätterolig och jag är taggad som fan...Alltid kul att träffa kreativa, energiska människor!

Vad gör ni idag?



Gomorron!

Äntligen fredag säger jag! Idag ska jag in till kontoret en stund och sedan är det mingel ikväll, kul! Innan dess, frukost och promenad med hunden...


Det här gjorde jag för en vecka sedan...skulle inte haft något emot att få göra det i helgen heller...




Tack för idag!

Tack så hemst mycket för idag! Det är så kul att diskutera med er! Kramar i massor...!


Tycker han är så söt när han lägger tassarna i kors..haha!


"Jag är Carrie!"

Det råder Sex and the city feber. Pheew. Alla jävla bloggare ska se filmen idag...imorgon kommer vi alla kunna läsa om premiären, om de kläderna de bar (vilka vi för övrigt fått se prov på de senaste veckorna...)och vilka som vad DÄR...!

Ebba von Sydow skrev en krönika i Expressen för ett tag sedan "Jag är Carrie!" skrev hon. Hon dissar sina väninnor som vågar påstå att de är just de som är Carrie.

"Jag är nog mest Carrie...". Skämtar hon? Ser hon inte att hon är en typisk Charlotte? Superpedant, alltid perfekt och punktlig? "Verkligen? Jag med", säger den andra. Lägg av, tänker jag. Hon, en Carrie? Hon är ju Mirandra ut i fingerspetsarna. Bitter, sjukt smart och rolig. Stopp. Det är ju JAG som är Carrie. Det är ju jag som kan identifiera mig med nästan allt hon gör, tänker och säger. Herregud, jag är ju till och med krönikör med författardrömmar, ägare till skrämmande många skor och bor i min alldeles egna drömlägenhet med rosa soffa och utsikt över takåsarna på Östermalm. Där jag sitter ensam och spanar ut i sommarnatten i laptopens Apple-sken och undrar om min Mister Big ska svara på mitt sms ikväll. Hur kan de ens försöka tävla med det?

Ok. Intressant det här tycker jag. Intressant att vuxna kvinnor springer omkring och identiferar sig med en påhittad figur, nästan som man gjorde när man var barn. Fast då identifierade vi oss med Spice Girls eller Abba beroende på vilken generation vi tillhör. Enda skillnaden är väl att popgrupperna existerar på riktigt...

Det som är ännu mer intressant är att det finns en viss hierarki i den här jämförelsen. För alla verkar ju vilja vara Carrie. Vad är det för fel på Miranda undrar jag? (Kan det vara att hon är smart, framgångrik, mindre ytlig och prioriterar barn, man och hus framför 18000 skor...?)

Det gör mig orolig att vi likt småflickor identifierar oss med stereotypa karaktärer i en tv-serie. Och framförallt gör det mig orolig att vi tror att vi kan leva deras liv. Herregud, jag är ju till och med krönikör med författardrömmar, ägare till skrämmande många skor och bor i min alldeles egna drömlägenhet med rosa soffa och utsikt över takåsarna på Östermalm. Jisses Amalia säger jag. Undra om man kan köpa självdistans på burk?

Kram från en Emma som identifierar sig med Stanford.


Kärlek i kvadrat

Jaha mina vänner, här har ni en dam som fullständigt sprudlar över av kärlek! Jag njuter av varje minut med mina älsklingar. Har legat i soffan under en filt och kollat på fotboll. Underbart och tokmys! Dagen i övrigt har varit bra, spenderate ett par timmar på en uteservering och tittade på folk och snackade skit..sämre kan man ha det!


Ps, jag vill passa på att tacka för alla kommenterer och funderingar, ni är underbara! Tack!


Stilstudie...





Beach 2008

Vet ni vad? Beach 2008 är så jävla förlorad. Jag kommer inte att se bättre ut än så här och vet ni vad, det är fine. Nu skiter jag i att överhuvudtaget tänka på bikinis eller mina celluliter, nu tänker jag enbart fokusera på att njuta av sommaren. Jag tänker inte låta mig påverkas av alla jävla bilagor som skriker ut hur många kilo man kan gå ner på tre dagar och jag tänker inte klanka ner mer på mig själv. Jag är värd semester och jag är värd att må bra. Punkt.



Sommarsex

Det är lite intressant det där att varje år skriver kvällstidningarna om samma saker under sommaren. Bantning, vädret och sommarsex. Läste i aftonbladet igår om ett antal tips var i naturen man kunde ha sex. Skrattade till lite när jag läste det för häromdagen läste jag om just detta i mina gamla dagböcker och jag kan inte påstå att mina äventyr i naturen inte var så där jävla glamourösa. För hur fantastiskt är det att ha sex i naturen - egentligen. Och hur många är det som har  sex i naturen - egentligen. Hur jävla kul är det att sa sex mot ett träd? Inte alls om ni frågar mig. Skrubbsår och nackspärr...

Ny dag

Gomorron, sovit dåligt och är toktrött, har nog snoozat tjugo gånger...nu är jag uppe iaf...

Vad gör ni idag?


Blondinbella del 2

Ni frågar mig vad jag tycker om grejen med Bella och hennes blogg och varför människor beter sig som de gör...Jag tror också att det beror på avundsjuka men samtidigt kan jag även se att människor tar illa vid sig av hennes naiva och dryga inställning till livet, det går inte förneka att hon har en elitistisk inställning till saker och ting och att hon kanske visar upp ett liv som kan kännas ganska enkelt och bekymmerslöst. För det är ju det som är så praktiskt med en blogg, man kan välja helt själv vilka sidor man vill dela med sig av och visa upp vilket kan ge en illustion av att man lever ett perfekt liv. För ett par år sedan hade jag nog blivit oerhört provocerad av Bella mest på grund av att jag kommer från ett arbetarhem där det alltid varit ont om pengar och att då läsa om en sådan människa som Bella som inte har särskilt stor respekt för pengar osv, det sticker i ögonen...MEN jag tycker det är helt fel att behandla människor så som hon blev behandlad igår. Helt jävla fel.

Sällskap

Jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan vovven, han håller mig sällskap tamigfan hela tiden...men han tycker jag är skittråkigt när jag sitter med datorn...


fantastisk dag

Jag har haft en fantastisk dag. Har skrattat mig igenom den och det har varit underbart att få spendera tid med dem jag älskar och tycker mest om! Dagen började med skolavslutning där det bjöds på världens tårtkalas! Alla familjer hade med sig var sin tårta, gissa om det blev många tårtor! Hur mysigt som helst...Nu på kvällen har vi varit på ett examenskalas, mer tårta! Det sprutar typ tårta ur öronen på oss...Och nu kollar jag på Leila bakar..haha!


Som ni ser tog tårtorna slut väääldigt fort...





regn

Det känns som att det kommer bli mer regn..har varit på Limhamnsfältet med vovven som fick springa lös en stund...mys! Nu, dusch sedan kalas!


Ful och rolig

Jag gräver febrilt i mitt eget förflutna för tillfället. Läser gamla dagböcker, noveller, artikar, allt som har skrivits och tänkts under en väldigt massa år. Jag skrattar lite när jag läser om  mina tankar om mig själv. När jag gick i högstadiet såg jag mig själv som en extremt ful person. Samtidigt var jag så jävla obstinat så jag vägrade att ens försöka "piffa till mig" (som min snygga mamma hade sagt..) utan istället gjorde jag mig ännu fulare. Jag klädde mig mest i combatbyxor och doc martens och gärna stora herrskjortor. Dvs. allt som dolde att jag hade höfter, rumpa och bröst. Jag sminkade mig men det vette fan om man kan kalla det sminkning, snarare stridsmålning. Stridsmålning är nog en rätt bra beskrivning. Jag stred mot världen - och mig själv. Jag föraktade alla tjejer i min omgivning som var söta och som ansträngde sig för att bli ännu sötare. Men den jag mesta av allt föraktade var förstår mig själv för att jag aldrig skulle kunna spela i samma liga som de där tjejerna. Det roliga är, att om nån pojke ens skulle få för sig att släppa en komplimang som, "vad söt du är" eller "vad fin du är idag" så kunde han räkna med en fet käftsmäll. Jag ville bara ha komplimanger för mitt inre brukade jag predika när nån stackars jävel försökte säga att han tyckte om mig...

Det roliga är att jag bakom det nattsvarta självhatet ser en ung tjej med ett ganska ok självförtroende...

"Jag är inte söt men jag är jävligt rolig och det kan man inte köpa på burk" skrev jag när jag var 14...*s* Jag kan väl hålla med om det än idag...Jag löpte linan ut när det gällde min humor. Jag var alltid mest ironisk, släppte flest dräpande kommentarer och drev med allt och alla, mest med mig själv. För jag tror att jag rätt snabbt fattade att för att vara rolig måste man kunna vara ful och eftersom jag hade en naturlig fallenhet för att vara ful så körde jag för fullt på det...ful och rolig, det blev min identitet.

Tja, vad vill jag då säga med detta? Jag vet faktiskt inte...Jag gömmer mig iaf inte längre..jag använder klänning, jag sminkar mig, och jag behöver inte vara rolig hela tiden längre. Och! Jag har en man som älskar mig för den jag är. Inte bara  för mina fantastiskt vackra blåa ögon... :P

Lägga ner Blondinbella?

Jag läser Blondinbellas senaste inlägg. Tydligen blev hon chockad igår över att människor skrek åt henne och tydligen betedde sig allmänt illa mot henne i Kungsträdgården. Så illa att hon funderar på att stänga ner bloggen.
Jag tycker det är jättetråkigt att hon blir utsatt för det och det är verkligen svin som beter sig så. Samtidigt kan jag inte låta bli att fundera över vad det är som triggar människor till att göra så...är det bara vanlig avundsjuka?

Vad tror ni?


Frukost

Jag går mest omkring och myser. Svarar på mail och äter frukost. En ganska spartansk sådan men det är iaf hembakat bröd....Vovven följer samma rutiner, när jag äter frukost äter han frukost, när vi äter middag, äter han middag...snacka om att vara en familjemedlem...





pirr

Kunde inte låta bli att läsa lite gamla dagboksinlägg om min sambo och hur allting började. haha! Det är rätt kul att gå tillbaks och läsa hur hela förhållandet växte fram. Framförallt är det kul att jag uppskattar precis samma saker med honom nu som jag gjorde i början. Sen växte det och tja, sen blev det som det blev. Det pirrar fortfarande när jag tänker på första gången jag tog i honom. Den känslan tänker jag behålla. Länge.


Lycklig

Vi hade en helt fantastisk middag idag. Vänner, kräftor och en jävla massa skratt, det blir inte bättre än så. Jag kommer somna lycklig och trött. Vi käkade havskräftor med aioli och brytbröd och paj till efterrätt...yummie!



Dagens mat

Jag har bakat och bakat och bakat idag. Pajer med vaniljkräm och jordgubbar och brytbröd. Bakning är som terapi för mig...Det blev iaf gott och uppskattat!




Middag!

Nu jävlar blir det kräftor, hemlagad aioli och hembakat bröd! Återkommer senare med fler bilder...ska bli hur gott som helst! Kram på er!


Åldersskillnad?

Läser Tobias blogg och höjer lite på ögonbrynet över det här inlägget...kanske aningen dömande att säga att det bara handlar om sex och pengar, eller?

Läste här om dagen att författaren och debattören Jan Myrdal, 80 år, förbreder ett giftermål med en 33-årig yngre mexikansk kvinna. För mig går det bara inte. Det är alldeles för stor åldersskillnad. Även om alla påstår att det är äkta kärlek, tvivlar jag. Det enda jag får klart för mig är att han är ute efter sex och hon är ute efter pengar. Är det inte så?



Vad tycker ni? Eller rättare sagt, bryr ni er om åldersskillnad?


Hemma!

Det är så skönt att vara hemma igen. Ligger i sängen och gosar med vovven som vanligt. Tänkt att det kan vara så mys. Det är de små sakerna som gör det. Imorgon ska vi ha middag för ett gäng vänner, ska bli hur mys som helst...nu, sova!


Kuling

Det börjar blåsa upp hos oss, men det är rätt skönt ändå. Har ätit glass och nu ska jag ta en sväng till bryggan igen...myspys...


Dagens Emma

Dagens Emma. Värsta badbruden.





Sol, vind och vatten

Har legat på en klippa och läst i två timmar nu. Badade ett par gånger, det är helt fantastiskt! Att ligga och lyssna på havet och vågorna är som balsam för själen...nu ska jag sluta vara poetisk....Tänker inte göra mycket mer än att läsa och äta glass idag...imorgon åler jag hem till Malmö igen så det gäller att passa på....





Frukost

Färska jordbubbar med mjölk till frukost...lyx, lyx, lyx!


Dödens väntrum

Jag glömde ju skriva om en sak som jag var med om idag, hann med ett besök hos en släkting som är 75 år och bor på ett ålderdomshem. Han är halvblind, har amputerat bägge benen och är dement. Det gjorde mig förbannat sorgsen att se honom sitta där och fråga samma frågor om och om igen. Framförallt gjorde det ont i mig att höra att han längtade hem så mycket. Han minns inte att hans mamma är död men han glömmer aldrig att han äger ett hus och en katt. Han kommer antagligen fråga när han får åka hem fram tills den dagen han somnar in. Visst är det märkligt att vissa saker aldrig lämnar oss. Att vi kämpar för vissa saker in i det sista. Som en sådan trivial sak som att få åka hem till sitt eget hem.

Akut saknad!

Aahhhrg..! Fan, jag kan inte sova utan en hund som snarkar och en sambo som kommer hem och pussar på mig...bah!



Lördag

Jag har spenderat större delen av dagen på en klippa eller en brygga, dvs. jag har knappt gjort ett skit och jävlar vad skönt det har varit! Mår som en liten prinsessa men längtar som fan efter mina älsklingar. Tänker spendera morgondagen på samma sätt, kanske blir det en båttur också...hur har ni det? Ni är så tysta!


Vita ben

Med tanke på hur många bilder det läggs ut på stekta brudar i bikinis på bloggarna dessa dagar tänkte jag lägga ut en bild på världens vitaste ben, så alla ni som inte hunnit sola, ta det lugnt, ni är inte ensamma...


Mer hav...

Jag sa ju att jag hade tagit många bilder...! ;)




Hav...

FInns det något vackrare än västkusten...? Vi låg och puttrade med båten i två timmar igår och det var helt underbart! Knappt en båt i sikte, bara hav, hav, hav och sjöfåglar. Det är ju skyddssäsong nu så man får inte gå iland på vissa öar, vilket är jättebra!





Båt




Det går jävligt långsamt men nu kan jag iaf ladda upp bilder igen....här kommer ett lass med bilder från båtturen igår, enjoy!





Årets första dopp!

saknar!
Fan vad skönt det var att hoppa i havet! Helt underbart! Det stör mig så att jag inte kan lägga upp  bilder på bloggen nu men modemet verkar inte orka det...dumt! Har legat på en klippa och läst i två timmar och nu ska jag äta stekt makrill, mums filibaba! Om en stund kommer en kompis förbi och fikar, riktigt mys!

Fredag

Jag har haft en helt fantastisk dag! Har åkt båt och ätit torsk och rökt makrill och jordgubbar. Blir det mer sommar än så? Det enda som saknas är mina älsklingar, annars hade det varit perfekt. Dagens blogginlägg skulle blivit en bildblogg, har tagit tokmycket bilder från båtturen..men vafan jag kan inte lägga upp en enda jävla blid :(. Får visa dem när jag kommer hem istället...


Fågelkvitter

Vaknar och lyssnar till fågelkvittret...haha romatiskt värre...har sovit gott och är hungrig som en varg! Nu: frukost på altanen.

Natti natti

Nu ska den här tösen sova. Jag börjar bli blödig på riktigt nu. Ingen sambo att pussa på och ingen vovve att klappa på. Tur att det snart är måndag.

Kram och godnatt!

Studenten

I år är det 7 år sedan jag tog studenten. Herrejävlar. Men det är bra. Jag avskydde gymnasiet. Tyckte det var pest och pina. Trivdes inte i min klass och ville bara klara de tre åren och sedan dra. Det var väl det jag gjorde också i princip. Fast jag hann med att knulla, röka och plugga under tiden. Vilken fantastisk kombination eller hur?  Jag drog snabbare än snabbast till universitetet efter gymnasiet och fann min fristad. Så underbart det var att få träffa en massa människor som var precis som jag! Var fanns de under gymnasietiden? (Sen knullade jag och rökte i sex år till men det är en helt annan historia...) Jag tror knappt jag umgicks med någon i min egen ålder under gymnasietiden, de jag umgicks med var ett par, tre år äldre vilket var fruktansvärt frustrerande. Jag var liksom med i gänget en ändå inte eftersom jag aldrig hade åldern inne....Jävla märklig tid. Jag minns den med med skräckblandad förtjusning och en gnutta ångest.

Jag är ju hemma hos mina föräldrar och hälsar på och idag stötte jag såklart på en människa från min gymnasieklass. Vi snackade ett par minuter och sedan hade jag fetångest. 7 år! Vad fan har jag uppnått? En massa lugnade jag mig själv. En jävla massa...Ibland är det bra att återvända. Det gör att man får perspektiv. Man ser lite annorlunda på sig själv och kan se att man faktiskt har åstadkommit något. Och att man absolut inte behöver ha så jävla bråttom för det finns ju faktiskt de som inte har lämnat hemstaden ännu, 7 år efter studenten...

Så till alla er 16-åringar som hatar gymnasiet och drömmer om ett bättre liv, håll ut! Det blir bättre...



Narcissistiska brudar...

Alltså vad? Var är det för jävla mening med att lägga upp 18000 bilder på sig själv på sin blogg och sedan säga typ guuud vad fin jag blev på den bilden eller shit vilka fina naglar jag har? Vafan? Alltså vill man sitta hemma och onanera till bilder på sig själv så fine men bespara mig..! bah! Intellektuell stimulans.nu någon?

Det var dagens "frustrerad på bloggvärlden inlägg".


Scooby doo

Vi har en egen liten hunddetektiv hemma, han har fan koll på halva stan. Han står i fönstret och spanar på nykläckta studenter...Shit vad mammie saknar!



Tjena!

Det känns som att jag har legat i dvala den senaste veckan. Har inte alls haft någon inspiration till att blogg men now I'm back! Har ni saknat mig? ;)

Befinner mig i Göteborgstrakterna och hälsar på Päronen. Saknar redan mina älsklingar så det gör ont. Shit, det har inte ens gått ett dygn. Jag kan iaf ringa sambon och säga att jag älskar honom, men att ringa hunden...näää....det känns lite fånigt, eller...? :P

The winner is...

Nu har jag (äntligen) lottat! Vinnaren av det finfina linnet är Fia ([email protected])... Du kommer få ett mail...GRATTIS!

I'm off

Nu drar jag till Göteborg! Så det kommer vara tyst från mig under dagen men jag återkommer ikväll. Kram på er...

Obama vann...!

Det blev Obama som vann ändå...jag hejade ju på Hillary..men men...

Gomorron

Vaknar upp och känner mig nästan kokt, har varit hur varmt som helst i vårt sovrum inatt för att inte tala om nu på morgonen..pheew! Nu: dusch och frukost!

Sova framför tv:n

Det finns få saker som är så sköna som att somna framför en film på tv:n. Att gosa ner sig i soffan och slumra, vakna ibland, lyssna på ljuden från tv:n och somna om. Jag sover så jävla gott när jag gör det. Helst ska jag ha någon som pillar i mitt hår samtidigt men det finns tyvärr ingen som gillar att göra det hint hint...Ikväll tänker jag sova till Beck - det kommer bli helt fantastiskt!

Nya tag

Det har gått lite si och så med våra powerwalks de senaste veckorna men idag kom vi i alla fall ut på vår milslånga promenad. Det är så skönt och man känner sig riktigt nöjd efteråt. Det har varit en ganska bra dag, känner mig trött så det blir en rätt tidigt kväll.

Imorgon är det grillfest som gäller, yeeey!


Har Obama vunnit?

Nu är det ett sånt där läge igen där Aftonbladet skriver att Obama har vunnit men man vet ju aldrig när det gäller amerikanska val....vi får väl se...


Up and go

Nu är jag i alla fall uppe och på jobbet. Mötesdags! Shit vilken tråkig bloggare jag är nuförtiden....

Kvicksand

Jag sitter fast i kvicksand idag, får ingenting gjort. fan fan fan säger jag bara.

Deprimerad

Som ni märker är jag rätt låg för tillfället, för att inte säga deprimerad. Det kommer lösa sig men inspirationen är noll...vad gör man?


Gomorron!

Usch, förkylningen ger inte med sig...är snuvig och trött i huvudet...värmen gör väl inte det hela bättre...ska iaf ut med hunden som vanligt...sen, frukost!

Kvällsfika

Har varit och tagit en kvällsfika. Skönt. Det är en riktig sommarkväll, känns som mitten av juli...jag är trött och rastlös samtidigt. Ska varva ner ett tag och sen sova...hoppas på en bättre dag imorgon..nej inte hoppas, det ska bli en bättre dag imorgon...


Ånger

- Det kanske finns för många som inte har någon naturlig hemvist på universitetet, som inte är inlemmade i den akademiska kulturen och som inte kan koderna. Hade jag varit en äkta lundensare hade jag kanske förstått att det här var något fint och det är mycket möjligt att det var min arbetarklassmässiga vänsterpolitiska ryggmärg som reagerade och som vanligt ledde mig fel i sådana här sammanhang. Men frågan som jag har tänkt på hela helgen är varför jag bara inte kunde hålla min käft. Från sydsvenskan

Tina ångrar sig...lite i alla fall..


Seg...

Jag är segare än segast idag och det märks om inte annat på bloggen...orkar inte göra någonting...har iaf lyckats laga grillspett och sallad. Det här blev ju världens tråkigaste inlägg...vafan...

Snark...

Jag byter musiksmak lika ofta som städerskan byter mina lakan.

Kan någon smiska hennes lilla överklasstjärt? Snälla?

Sliten

Sitter här och fryser och vill mest gå hem och lägga mig. Måste klara av ett par saker till innan jag kan göra det...Längtar så otroligt efter semester...

Frossa

Känner mig inte alls på g idag. Har frusit hela natten och vaknar upp som en isbit. Sitter här i soffan med tjocktröjan på och invirad i en filt...hm there's something wrong in that picture...speciellt med tanke på att det är sommar i Malmö idag igen...

Myspys

Har varit ute med vovven på Limhamnsfältet och promenerat i Folkets park med älsklingen, mys på hög nivå! Nu är det soffa och film som gäller...

Pajbak

Ska dricka kaffe och äta nektarin och jordgubbspaj med mina älsklingar...bästa stunden på hela dagen...

Vad gör ni andra idag?



Pheew!

Har verkligen inte valt den bästa dagen att städa på, det verkligen ångar om mig...nu är jag nästan färdig iaf...fan vad jag känner mig nyttig... :P

Okänslig

Så här tycker Hertiginnan om mig idag:

Storstadbulimiker uppfattar mig okänslig. Jag är i varje fall inte anonym i min blogg.

Sen när är det "fult" att ha en anonym blogg? Är ni andra lite finare för att ni visar fejan på bloggen? Lågt påhopp tycker jag. Jag förstår mig inte på den typen av kritik.

hundbajs

Ibland undrar jag hur folk tänker...när jag var ute med vovven idag gick det förbi en gammal gubbe i keps precis när jag stod där med påsen i högsta hugg och skulle plocka upp hundbajset. Då säger hag; "du plockar väl upp bajset efter dig!"
Ursäkta mig, vad ser det ut som att jag gör med den här lilla svarta påsen? Kammar mig? Pratar i telefon? Nej, jag är på väg att plocka upp poopet...snälla människa tänk lite för faaan...bah!

Morning glory

Gomorron på er! Det är typ 30 grader i Malmö och jag håller på att dö av värmeslag, men jag ska inte klaga...skall ju till Portugal om en månad och där lär det väl vara typ 40 grader...

Dagen består av städning och plockande och sånt där som inte hunnits med i veckan. Måste ut lite i luften också...

Kram på er!

Lite sånt här skulle jag vilja hinna med idag också....



RSS 2.0