Tomt

Det är nästan tomt på kontoret idag. Läskigt. Klockan är halv tiooch jag är redan hungrig.  Jag har faktiskt käkat frukost men det verkar inte bara tillräckligt. Jag får kila iväg och köpa något...

dagens fråga: Är det ok att knacka på och sedan gå  rakt in på någons kontor. Jag börjar tröttna lite på det faktiskt. Ofta händer det när jag sitter i telefon. Jag själv brukar aldrig öppna dörren förrän jag hör "kom in" jag vet inte...hur har ni det på era jobb?

Kommentarer
Postat av: Ammel

Gumman, äter du sex mål om dagen? Det är naturligt att bli hungrig vid tio tiden för då är det ju dags för mellanmål. Så tyck inte att det är fel att äta nu, det är hur bra som helst! Ta med något till jobbet så vet du att det blir något "bra" du äter också.

Förresten, ett tips på hur min mamma gör. Sätt upp en lapp på dörren till ditt kontor där du skriver att du har en dålig dag och att inträde sker på egen risk. Tro't eller ej - det hjälper faktiskt :)

Kram

2008-05-21 @ 10:03:28
URL: http://ammel.blogg.se
Postat av: Storstadsbulimiker - Emma

Ammel: nej, det blir nog inte så mycket som sex mål just nu, men jag måste verkligen skärpa mig med det för jag mår så mycket bättre när jag äter som jag ska. Det kluriga är att få ihop allting bara, när man stressar har man en tendens att glömma bort att äta, iaf har jag det...kram på dig!

2008-05-21 @ 14:24:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0