Förlova sig?

Igår kläckte sambon frågan om vi inte borde förlova oss snart. Vad svarar man på det? Feg som jag är sa jag nästan ingenting men jag har funderat på det hela natten och även idag. Jag vet inte varför men det känns stort. Varför förlovar man sig egentligen? För att visa för varandra och alla andra att man hör ihop? Jag har liksom aldrig tänkt på att förlova mig innan, jag har knappt trott att jag kommer att gifta mig. Det var dagens fundering.

Jag är hemma igen efter en vecka på Göteborg filmfestival. Det har varit en fantastisk vecka, träffat en massa människor och framförallt sett en väldigt massa bra film. Det känns lite som att jag blivit tankad med energi. Spenderade morgonen ute på limhamnsfältet med hunden som sprang som en galning längs vattenbrynet tillsammans med en massa andra hundar, vi mattar och hussar njöt minst lika mycket som vovvarna av att vara ute och strosa i stranden i gummistövlar och mössor. Härligt.

Nu ska jag rätta hemuppgifter, huga.

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: soffies

förr var väl förlovningen ett bevis på att man snart skulle gifta sig idag är det kanske mer att visa sin kärlek till varandra:O)

ha en go kväll

2009-01-31 @ 18:42:57
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Fummel

Att ett par förlovar sig innebär att de ska gifta sig inom ett halvår om jag minns rätt. Det kan vara inom ett år också. Hur som helst tycker jag att man ska hålla sig till traditionen och inte börja förlova sig till höger och vänster och sedan aldrig gifta sig. Att göra det för att det är "romantiskt" eller för att bekräfta att man är ett par känns ganska fånigt. Dessutom är det väl jävla opraktiskt med prylar på händerna!

2009-01-31 @ 22:01:51
URL: http://fummel.bloggagratis.se
Postat av: Anonym

håller med soffies :)

2009-02-01 @ 11:54:47
URL: http://thiindra.blogg.se/
Postat av: Marie.

fräna ringar du hade där på bilden, med fingeravtryck:D

att dela ringar är ett fint sätt att visa att man älskar en annan:) men jag tycker det kvittar och räcker att veta det inombords.



gillar din blogg!

2009-02-01 @ 17:29:27
URL: http://mmmmm.blogg.sem
Postat av: aldina

hejhej, allt är kanoners! själver ?

och jag håller med totalt, man ska inte förlova sig om man inte gifter sig inom ett år, Förlovning börjar bli överskattat pga att folk håller på hur som helst, och de är inte okej :D haha

samtidigt som att det är onödigt ifall man inte ska gifta sig för inget ändras ju ? man är ju fortfarande tillsammans, nothing special änna (;

2009-02-01 @ 19:27:35
URL: http://yenna.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Jag har varit förlovad i över tio år... och än är det inget bröllop i sikte. Har faktiskt slutat använda ringen. Den åker bara på om man är bjuden på bröllop eller så...

2009-02-01 @ 22:59:45
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Sara

Oj! Vilken grej! Jag tycker oxå förlovning är en stor grej. Kommer det bli ett ja? :)

2009-02-02 @ 14:38:30
URL: http://fabulousprincess.blogg.se/
Postat av: elina

nämen ojj! :D jag tkr man ska förlova sig när man känner sig redo, man ska känna att man vill och nt tänka okej nu får vi d här gjort bara.. okej vad vet jag om sånt... du vet säkert mer om sånt än jag men iaf D: men grattis i förskott kanske...? :)

puss&kram sötis!

2009-02-02 @ 20:59:57
URL: http://foogis.blogg.se/
Postat av: Helena

Man ska inte ta livet alltför allvarligt (man kommer ju, som man säger, aldrig levande ur det). Man ska inte lyssna så mycket på vad andra säger om gamla regler osv (hur hade världen sett ut om vi slaviskt följt alla gamla regler?), utan man gör som man själv tycker och känns bra. :-) Kram på dig!

2009-02-03 @ 12:44:23
Postat av: Micke

Nå det är steg. Men låt hjärtat tala,tänk inte för mycket. Då blir allt fel.

2009-02-04 @ 17:44:51
URL: http://pappamicke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0