Vad är skillnaden?









Jag har funderat på en sak. Zlatans flickvän Helena Seger har figurerat en del i pressen de senaste dagarna. Det som är så intressant med denna människa är att media har valt att ge henne en helt annan roll, och vinkla henne på ett helt annat sätt än vad man gör med människor som är i samma situation som hon. Om vi helt objektivt analyserar en bild på Helena så är det en hårt sminkad, blonderad tjej med enorma silikoninlägg och antagligen botoxade läppar. Fine med mig. Jag kunde inte bry mig mindre. Det här inlägget handlar egentligen inte om Helena som person utan om medias makt att skapa människor.
 
I vanliga fall hade vi avfärdat Helena som ytterligare en Linda Rosing slash Victoria Beckham slash golddigger som sett till att skaffa sig kids men en av världens bäst välbetalda fotbollsspelare som dessutom är 12 år yngre.. Men! Detta gör inte medierna. Istället så väljer man att lyfta fram de saker som gör att Helena skiljer sig från de övriga fotbollsfruarna, dvs. att hon har en utbildning och har arbetat som marknadschef eller något liknande för Flyme. 

i Aftonbladet  står det hur Helena tvingades  ta av sig sina stilettklackar för att de sjönk ner i den leriga gräsmattan, "Jag är från landet, det här biter inte på mig, säger hon och traskar iväg" säger Helena. Intressant!  Tänk på alla vinklingar Aftonbladet hade kunnat ta om bimbon som klär sig i 4500-kronors stilettklackar när hon ska på picknick, typ. Men nej! De väljer att lyfta fram "Jag är en jordnära flicka från landet"-vinklen istället....Hur kommer detta sig undrar jag? Varenda artikel jag läser om människan handlar om hennes klädintresse, på varje bild ser man henne i skyhöga stilettklackar och i vanliga fall påstår jag att man hade avfärdat henne som bimbo men icke! Så nu undrar jag, hur kommer detta sig? Vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: jenny

sv: Den fobin har de flesta :P



Media är helt sjuka, de gör exakt som de vill och bara smutskastar andra. I hennes fel vet jag inte varför de lyfter fram henne på detta sätt.

2009-06-06 @ 17:45:41
URL: http://jennyorahim.blogg.se/
Postat av: anne

Zlatan har mutat pressen? Hon är gift med Zlatan-andra generationens invandrare och svensk?



Kanske?

2009-06-06 @ 18:22:50
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Linn

Jag älskar att läsa din inlägg, du är så grymt smart! Jag reflekterar inte så ofta över sådant här, jag bara läser och glömmer bort. :P Oftast!

Hoppas att du haft en bra dag. :)

2009-06-06 @ 18:27:30
URL: http://liinn.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Jag har frågestund i min blogg nu, så passa på att fråga vad du vill!:)

2009-06-06 @ 19:59:51
URL: http://carrosfashion.blogg.se/
Postat av: Marky

Jag tror helt enkelt att det är för Zlatan har så mycket cred och är så folkkär...Men visst,det är en intressant fråga. Hade hon inte varit gift med honom och varit, i brist på bättre uttryck "en egen person" så..hade hon nog buntats ihop med "dom andra"...Rosing o.s.v. Det kan ju också vara att tidningarna väljer att ge henne den profilen de gör för att...hålla Zlatan på bra humör så han ska ställa upp på deras intervjuer i framtider...



..så, det är nog en rätt medveten strategi..

2009-06-06 @ 20:39:00
URL: http://onestepbeyond.blogg.se/
Postat av: Anna

Har inte reflekterat över detta tidigare, men du har ju helt rätt. Håller med anne (här ovanför) att Zlatan kanske mutat pressen? Ett annat alternativ kan ju vara att hon gjort det själv, om än inte särskilt troligt. Näe, vad vet jag..

2009-06-06 @ 20:39:29
URL: http://missupsidedown.blogg.se/
Postat av: Sofia [gaspedal.blogg.se]

har inte tänkt på det innan, men när jag väl tänker efter så är det ju så det är.



svar: tack du!

2009-06-07 @ 18:28:56
URL: http://gaspedal.blogg.se/
Postat av: malin

intressant inlägg! medierna bestämmer ju ganska så mycket över vad vi skall tycka om kändisar! kan nog oxå tänka mig att det handlar om att zlatan är lite för folkkär för att man skall kunna trampa på hans fru!

2009-06-08 @ 10:22:56
URL: http://artofmalin.blogg.se.
Postat av: Martina

Ja tror att allt handlar om zlatan. Ja menar så fort man hör svensk fotboll e de i princip zlatan de talas om. Men kanske kan det vara så att medierna har tröttnat på att de befinner sig fler o fler bimbos i den svenska kändiseliten o tyckte att de va dags att börja ta reda på vad som fanns innan dom hamnade i rampljuset? Nää kanske lite önsketänkande från min sida att dom faktiskt skulle vilja visa folk från sina rätta jag ist för den polerade fasaden..

2009-06-08 @ 10:35:03
URL: http://bimbofierad.blogg.se/
Postat av: novembersara

Intressant inlägg :D Jävligt bra skrivet.

2009-06-08 @ 11:00:00
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Stefanie

Det finns många svar på denna fråga. Men i själva verket så bestämmer nog Zlatan mycket om henne för att han ska få en bättre Image. Jag menar, tänk om Helena hade gått i mjukisbrallor, ett linne med matfläckar och fula skor. Hur hade det sett ut för Zlatan. Förjävligt. Sen kan man tycka att det är synd att personer inte får se ut som dem gör och är skapade till. Alla personer måste någon gång få visa sig osminkad, gå i fula skor, ha på sig ett linne eller tröja med fläckar på etc.

Vem är det som bestämmer hur man ska se ut?

Jo, MEDIA!!!



Tack för ett bra inlägg.

Kram

2009-06-08 @ 11:10:24
URL: http://lothigiius.blogg.se/
Postat av: Malin

Vill börja med att säga att jag gillar din blogg. Den är lite annorlunda, och jag följer den rätt ofta faktiskt. De flesta bloggar tittar jag bara förbi som hastigast utan att nånson återkomma till dem, men jag gillar din blogg, och tycker att många av dina tankar och funderingar är relevanta!



Media väljer ALLTID att vinkla en person på ett visst sätt. ZLATAN är juh en duktig fotbollsspelare och väldigt populär, och skulle man börja skriva en massa skit om hans fru skulle detta inte verka för tidningens fördel. Zlatan är för populär! Tidningar väljer ofta att inte stöta sej med skådespelare och musiker osv som är FÖR populära...ta bara Paul Mc Cartney. Han är så populär, älskad och respekterad i Britain, och därför skrevs inget om Heather så länge de var gifta. Så fort skilsmässan var ett faktum läckte all möjlig skit om Heather ut...men inget om Paul....man kan undra sej varför????

2009-06-08 @ 11:19:02
URL: http://mallismalone.blogg.se/
Postat av: sannie

intressant inlägg!

2009-06-08 @ 11:32:37
URL: http://sannieschutt.blogg.se/
Postat av: magdalena ingberg

Jag, tycker nog att det är lite roligt att det inte står samma sak om alla olika fotbollsfruar, om man nu tycker att hon har en bra utbildning, klär sig fint, har fina bröst eller botox läppar så goo go,



Jag tror att det är svårt att sätta sig in i vilken bisar värld dom lever i.

Jag tror också att det är många som flippar som kommer över en massa pengar, Tråkigt att de fotbollsfruar som anses vara "normala" jordnära, fast de har en massa pengar, inte lyfts fram i media. Men tror det berr på att de är så trygga i sig själva, och inte känner ett behov av uppvaktning av media på det viset.

Men samtidigt så tror jag att vi är så materiella, och yttliga att vi har många som ex. hon som förebild, medvetet eller omedvetet just på grund av att det är de extrema som syns i media.

Summa sumarum, så tror jag att vi läsare vill läsa när det går bra för människor, men samtidigt så tycker jag att man kan läsa mellan raderna att dom idiotförklaras....

Jag måste endå säga, att bara för att man har det gått ställt,så ska man inte kunna finna riktig kärlek.

Det tror jag är struntprat. Alla är inte ute efter det, men samtidigt så tackar man ju inte nej till ett par extra miljader...

Trevlig blogg föresten... ingberg.

2009-06-08 @ 11:49:16
URL: http://ingberg.blogg.se/
Postat av: Mariah

De skriver så för att få en story för att få folk att köpa tidningen.

2009-06-08 @ 12:20:56
URL: http://nimah.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Väldigt intressant argument måste jag säga. Media är experter på att måla upp människor och de har så stor makt i vårt samhälle att vi ofta låter oss luras!

Postat av: Patty

Grym synvikel.



Helt klart kan inte media tillåta att sveriges gullegris "fru" framstår som en billig blonderad golddigger... även om hon är det...



Media... den 4 makten... thats it!



Bra blogg!



Ha det bra :)

2009-06-08 @ 12:35:31
URL: http://patitas.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Lysande reflektion!

2009-06-08 @ 12:46:30
URL: http://donttakeyourgunstotown.blogg.se/
Postat av: Maria

det stämmer faktiskt. undra vad som bestämmer vem som ska lyftas fram som vad?

2009-06-08 @ 12:56:28
URL: http://memorybyme.blogg.se/
Postat av: Tess

Det visar ju att vinklingen i media kan vara precis vilken som helst. Hoppas folk inser detta och inte tror blint på allt som skrivs :-)

2009-06-08 @ 13:09:13
URL: http://highlandertess.blogg.se/
Postat av: Lucyfer

Vid detta laget borde väl alla veta att dom tjänar pengar på precis sådant här...

2009-06-08 @ 13:18:36
URL: http://metrobloggen.se/lucyfer
Postat av: ericaperzzon

Ingen aning. Media är inte riktigt 100 :S



/E

2009-06-08 @ 13:39:05
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/
Postat av: Evelina

Just den journalisten kanske fattade lite tycke för henne, tyckte hon var en intressant person. Eller så ville journalisten komma ifrån det där bimbosnacket som vi nästan blivit lite mätta på, testa en ny vinkel helt enkelt. :)

2009-06-08 @ 14:25:45
URL: http://evis3nvis.blogg.se/
Postat av: Emina

Nä jag förstår inte heller vad som gör henne "bätrre" än alla andra bimbos eller vad man nu vill kalla dem. Orka att media ens lägger tid på att skriva om vissa människor. Who cares! I don´t.

2009-06-08 @ 15:04:04
URL: http://belliss.blogg.se/
Postat av: Rasmus

Media är helt sjuka i huvudet, och de är definitivt den tredje statsmakten. Media har mest makt, jag lovar dig.



Check out killbloggen nummer 1. Jag vet att du vet vad jag pratar om.

2009-06-08 @ 16:21:10
URL: http://razztheazz.blogg.se/
Postat av: annelie

Skönt att en tjej inte sätts i ett fack på grund av sitt utseende för en gångs skull.

2009-06-08 @ 16:32:16
Postat av: Zarah

hejhej! Kommentera gärna i min blogg, är hårmodell! :)

2009-06-08 @ 16:58:46
URL: http://zlundin.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Jag tror att det handlar om att hon är äldre än vad han är. Dels skapar Media en bild utifrån det men även ens egna fördomar kommer ju fram. Myten om den äldre, förnuftiga och ansvarstagande kvinnan som blir tillsammans med den yngre mannen.

Hennes jobb och utbildning bidrar ju också, många andra fotbollsfruar har ju bara varit modeller.

Men man kan ju tycka att det är märkligt ändå, men jag måste säga att det är bra, inte för att jag förespråkar bröstimplantat eller bimbolooken utan för att en kvinna kan få se ut som en bimbo men ändå tas på allvar.

2009-06-08 @ 17:20:52
URL: http://kawasart.blogg.se/
Postat av: DG

Jag tror att det är så för att hon är svenska och är ihop med Zlatan. Hade Zlatan varit ihop med en tjej som inte var svenska, typ italieska hade vi läst lite annorlunda om henne tro mig

2009-06-08 @ 17:36:10
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: Begonia

är det där zlatans brud?? :O

2009-06-08 @ 17:48:35
URL: http://begonias.blogg.se/
Postat av: Ting

intressant inlägg

2009-06-08 @ 20:54:10
URL: http://masque.blogg.se/
Postat av: Jessie James

man använder restylane i läpparna och botox för rynkor påpekar :)

2009-06-08 @ 21:04:32
URL: http://jessiemodell.blogg.se/
Postat av: ...

Inte botox i läpparna juu..

2009-06-08 @ 21:11:18
Postat av: stina

men den där bilden var ju riktigt trashig på henne.

Hon som , som sagt alltid framställs som en med stil.

Du skriver så klockrent och just det där med klackarna är så skrattretande haha.

varför tog hon ens på sig dom , jag hade tagit gummistövlar eller nått!

Hare toppen!

2009-06-08 @ 21:12:22
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/
Postat av: Kimsalabim

Tack för den vinkeln, tycker sånt dyker upp lite nu och då utan att alla tänker på det. Kommer inte på något bra exempel nu men.

2009-06-08 @ 23:02:21
URL: http://littlekim.blogg.se/
Postat av: Madde

Eftersom sverige anser att Zlatan är en gud o hyllas både till höger o vänster så måste ju media naturligtvis försköna Helena oxå så hon framstår som en jordnära tjej och behandlas som en drottning!

Ni kan ju tänka er löpsedlarna om pressen skulle tala "illa" om Helena!! Oj Oj nästan världskris..

Ne fy f*n säger jag..

Zlatan är överskattad o nu vill säkert mer än halva sverige halshugga mig men allvarligt talat så skiter jag i det..

Han är överskattade o likväl ahns blonda primadonna..

2009-06-08 @ 23:22:10
URL: http://madelenesplace.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tänker inte svara på de frågorna du ställde för jag har ingen aning om vad jag ska skriva, däremot tänkte jag berätta för dig att du skriver riktigt bra:) Keep on keepin' on :)

2009-06-08 @ 23:38:53
URL: http://phota.blogg.se/
Postat av: Hampus

Missa inte min auktion som är i bloggen plus att jag laddar upp en hel del bilder också om min resa i dalarna!



chillarn.blogg.se

2009-06-09 @ 05:32:33
URL: http://chillarn.blogg.se/
Postat av: Mangokid

För dem som skriver artiklarna kanske saknar:

1. Utbildning

2. Verklighetsförankring

3. 08?.. o då faller inte äpplet långt,, men det finns undantag,

4. Ett gediget ordförråd som inte begränsas till en skvallertidning eller modeblaska med bilder i:?





Mm nån känner sig träffad att de berörs av det jag skriver så har jag nåt fram, tänk på att lär er ordet sarkasm plus dess betydelse. xD

2009-06-09 @ 08:04:39
URL: http://mangokid.blogg.se/
Postat av: Cicci

Jag antar att eftersom Zlatan är hela sveriges lille älskling så vill de inte visa upp en enda negativ bild av hans liv för att rasera Zlatankonceptet..eller nåt :)

2009-06-09 @ 08:34:43
URL: http://ciccijakobson.blogg.se/
Postat av: Nakenhunden

Mutor såklart!! :)

Ha en fin dag!!

Kramar

2009-06-09 @ 09:21:57
URL: http://nakenhunden.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Hm, intressant reflektion! Nu har jag inte sådär benkoll men utifrån bilden att döma så hade det inte alls varit omöjligt att media hade valt en Linda-Rosing-stereotyp...



Hm, kanske vågar inte medierna stöta sig med Zlatan... kanske har han köpt andelar i Aftonbladet eller liknande;.))

2009-06-09 @ 10:56:14
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Lina

Allt handlar inte om vad du har på dig och hur du ser ut! Det finns många smarta, jordnära som använder högklackat! =)

2009-06-09 @ 10:57:21
URL: http://monroy.blogg.se/
Postat av: Adèle

Det är klart som korvspade. Det är zlatan vi snackar om, en stor profil för det svenska landet. De lyfter ju fram den sidan av henne det vill att vi ska se. Det måste se bra ut utåt helt ekenlt, och man vill inte att det ska talas illa om zlatan. Ex i världskrigen så berättade ex tidningarna om hur hemska ex tyskarna va, att dem gjorde si och så. Men tidningar nämnde aldrig något om vad för hemska saker dem gjorde. Bara för att få oss att tro på rätt sakere och skaffa fel bilder då.

Kanske en dålig gemförelse men, ungefär så ligger det nog till.

2009-06-09 @ 11:12:45
URL: http://toasted.blogg.se/
Postat av: Fred

Läs om min "hyllning" till Sverige i bloggen!

2009-06-09 @ 11:51:12
URL: http://enfranskbulldogg.blogg.se/
Postat av: anna

Jag håller med typ alla som säger att det är p.g.a Zlatan!

2009-06-09 @ 14:01:50
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: Amanda

Intressant! Jo media har ju så stor makt och väljer/bestämmer vad vi ska få för uppfattning av de olika kändisarna.. Frågan är bara hur mkt som stämmer...

2009-06-09 @ 14:09:48
URL: http://enskrivandeamanda.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åh, vad bra! Har inget svar men som jag har klurat på samma sak!

Lite samma fråga är hur Posh kan ha sån otrolig respekt.. Det verkar som vi respekterar sportkillar (med brutta)mer än vilken affärsmän (med fru) som helst!

2009-06-09 @ 16:29:31
Postat av: Emma

Jag förstår din synpunkt fast jag kan inte hålla med dig. Det är Linda Rosings personlighet och handlingar som gjort henne till den hon är, och gjort att hon uppfattats som hon gör av svenska folket. Linda Rosing har i princip gjort allt för uppmärksamhetens skull: haft sex i tv, avslöjat sig i "sanningens ögonblick" och i sin bok "den nakna sanningen, hopplöst startat ett eget politiskt parti, släppt en singel skiva och ja.. det finns en hel del att nämna om Lindas desperata försök att synas i rampljuset. Helena seger däremot är inte typen som vill åt uppmärksamhet på samma vis. Okej, hon är blond och har enorma bröst men hon har verkligen inte stämplats som en "bimbo" vilket hon heller inte har förtjänat.

2009-06-09 @ 17:28:12
Postat av: Sweet Atti

Det där var faktiskt intressant.. hm. Undrar varför det är så.

2009-06-09 @ 17:29:59
URL: http://sweetatti.blogg.se/
Postat av: Karin

Håller med!

2009-06-09 @ 17:45:51
URL: http://karinhildesson.blogg.se/
Postat av: Maria

Bra fråga. På ett sätt tror jag inte dom vågar eftersom att zlatan har varit på dem en HEL del. haha=P

2009-06-09 @ 18:21:46
URL: http://kmariah.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vilket toppeninlägg! Jättebra skrivet. Tänkvärt.

2009-06-09 @ 18:27:45
URL: http://countthewords.blogg.se/
Postat av: Anonym

Verkligen intressant inlägg!

2009-06-09 @ 20:33:19
URL: http://melz.blogg.se/
Postat av: Milla

Bimbo stämmer nog in bra på Helena. Så mkt som hon har gjort i sitt liv, om man nu får tro allt som sägs/skrivs.. Då är hon verkligen en golddigger.

2009-06-09 @ 20:42:24
URL: http://chupaflor.blogg.se/
Postat av: Sanna

Antagligen för att Zlatan är så folkkär. Nej inte vet jag, men det är jätte bra att ta upp såna här frågor eftersom folk är så blinda för det annars.

2009-06-09 @ 20:43:47
URL: http://sunnasol.blogspot.com/
Postat av: Caroline

Ingen tidning vill få en dålig relation till Zlatan och hans familj, han är ju en av Sveriges få A kändisar och det kan kosta mycket att vara ogillad av honom. Sen tycker iallafall jag att det är något fascinerande med Helena Seger, hon är lite mystisk och man vet egentligen inte så mycket om henne. Dessutom är hon en "äldre" kvinna som lyckats lägga vantarna på Sveriges guldgosse och behålla honom längre än nog de flesta kunnat ana. Tänk att läsa en lång intervju med henne i ett magasin, om livet med Zlatan å barnen. JISSES vad det skulle sälja lösnummer! Kanske är det alla tidningar hoppas på...?

2009-06-09 @ 23:01:10
URL: http://calorin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tror att du borde lära dig vad botox är.

2009-06-09 @ 23:08:52
Postat av: Malin

Frågan är, tycker jag, INTE varför hon inte framställs som en bimbo, utan snarare varför de andra gör det. Varför ska media hålla på att smutskasta tjejer därför att de är blondiner med stora bröst?

Förresten kanske hon skiljer sig på riktigt från dem. Hon kanske inte är så där blåst och så mycket bimbo, bara för att hon ser ut som en. Hon kanske helt enkelt är en schysst människa, sådana brukar bli omtyckta.



Till alla ni som säger att pressen ska vara mutad - men lycka till att hosta upp pengar till varenda skvallerpress i landet. De lär nog vilja ha VÄLDIGT mycket om de ska skriva saker de inte har tänkt egentligen. Dessutom skulle nog någon journalist skvallrat om det om h*n hade vetat om en sådan skandal.

2009-06-10 @ 12:37:45
URL: http://interiktigtfrisk.blogg.se/
Postat av: Tess

Helt sjukt egentligen... Jag vet inte riktigt om det finns någon riktigt anledning, jag tror att det mest handlar om att media har bestämt sig för att tycka om henne och vinkla det på det sättet. Pressen är ett jävla helvete egentligen, jag vetifan hur jag ska reagera när dom skriver om saker som: BRITNEY KLIADE SIG I RUMPAN, OMG HON ÄR EN MÄNNISKA! eller när dom gottar sig i att någon kändis har fått missfall. Finns det inte bättre saker att göra?

2009-06-10 @ 13:46:53
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/
Postat av: tobys.se

Media är galet helt enkelt. Bra skrivet!

2009-06-10 @ 15:11:37
URL: http://tobys.se
Postat av: Anonym

så sant som du skrivar!

2009-06-10 @ 16:59:29
URL: http://pezsi.blogg.se/
Postat av: G A B B A N

Intresant fråga! så otroligt sant !

2009-06-10 @ 19:45:11
URL: http://gabbaan.blogg.se/
Postat av: Chanto

haha... Intressant.. Jag vet inte så mycket om henne.. men en sak undra jag. Är hon ALLTID gravid? Varenda bild och sånt jag se på henne så är hon ALLTID på smällen... haha..

2009-06-10 @ 20:48:04
URL: http://chanto.blogg.se/
Postat av: Veronica

Intressant blogg,,jag instämmer med dej. Tyvärr målar massmedia upp bilder av personer som vi sen tyvärr tror är på ett visst vis. jag tycker det är bra att Helena visar vilken kvinna hon verkligen är och INTE bara är en "figur" som sk spelarfru till en av världens bästa fotbollsspelare.

2009-06-10 @ 21:45:34
URL: http://veronicabjorkell.blogg.se/
Postat av: flipp

jag förstår vad du menar, det är verkligen konstigt.

2009-06-11 @ 09:55:57
URL: http://kvadrutt.blogg.se/
Postat av: Therese - Lurans blogg

Bra inlägg i medias roll av att skapa hyper, glorifiera och/eller "bränna" vissa människor. I hennes fall är det nog Zlatan febern som bäddar in henne i en rosa vadd...

2009-06-11 @ 10:11:37
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Madde

Åh, det här är så galet intressant! Jag länkar till det här inlägget från min blogg, hoppas det är okej!! =)

Ha en fin dag!

2009-06-11 @ 11:11:40
URL: http://bangboom.blogg.se/
Postat av: Syster yster

Helena Seger blir respekterad på ett annat sätt än Rosing & co mycket pga sin chosefrihet när man träffar henne och sin självironi. Visst, hon har blonderat sig (ovanligt?!) och fyllt ut sig både här och var men det är inget hon har mörkat, tvärtom, hon hade (har?) titeln "Babe" i telefonkatalogen. Självdistans kallas det.



Det är inte bara Flyme hon har jobbat för, hon har även varit framgångsrik i andra stora företag, så hon har hjärna, garanterat.



Dessutom har hon och Zlatan känt varann oerhört länge, långt innan han blev känd, så någon golddigger är hon verkligen inte.

2009-06-11 @ 12:47:37
Postat av: Fan vad BRA SKRIVET!

Det enda jag tycker hon är känd för är att hon ploppar ur sig ungar hela tiden.. Kvinnan borde ju gå sönder snart!

2009-06-11 @ 12:53:59
Postat av: Ingrid

Det är väl bättre än att smutskasta människor

2009-06-11 @ 14:38:13
URL: http://singlo.blogg.se/
Postat av: Hanna

Intressant artikel. Jag håller med om att media formar hur vi uppfattar olika människor. Verkligen. Därför tror jag inte man ska basera sina åsikter om just kända människor utifrån vad man läser om dom. Det man läser, kan till viss del vara sant, men det finns ofta en annan sida som det inte skrivs om också. Tyvärr kan vi ju inte påverka media tillbaka, och få dom att visa folks rätta sidor.

2009-06-11 @ 15:20:01
URL: http://sweethanna.blogg.se/
Postat av: hanna

hon e nog min idol typ! Perfekt liv or what? åhh zlatan mums på det!

2009-06-11 @ 16:32:11
URL: http://hannasophie.blogg.se/
Postat av: Amanda

Intressant inlägg faktiskt, det har jag nog inte tänkt på..

2009-06-11 @ 17:04:12
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: Emma

Det faktum att hon är välutbildad och har haft en hög tjänst visar väl att hon inte är en bimbo, hon har bara skum smak (vad gäller tuttarna). Varför ser man det inte från andra sidan; Fantastiskt att tidningarna INTE dömer Helena efter hennes utseende, utan tittar i alla fall två centimeter innanför ytan.

2009-06-11 @ 17:15:40
URL: http://CA88times12.blogg.se.se
Postat av: Dilan Amin

Ha en trevlig kväll :)



/ www.mramin.blogg.se

K-r-a-m



2009-06-11 @ 18:34:39
URL: http://mramin.blogg.se/
Postat av: Stina

Intressant tanke. Antagligen för att Zlatan redan är upphöjd som Sveriges hjälte. Och han kan ju inte vara tillsammans med någon dålig, kan han? Nej, hans brutta bör vara perfekt.

2009-06-11 @ 23:34:20
URL: http://stinaf.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag kan bara inte låta bli och nej, jag vill inte skriva vem jag är. Helena är inte perfekt. Helena har ingen utbildning som det skrivs i tidningarna. Kom till Malmö som 17-åring, blev utslängd hemifrån p.g.a att hon hade legat med nästan alla hockeykillar i Örebro. Hon jobbadde som bartender och där började hennes kariär som escortflicka. Hon har inte jobbat som toppmodell eller marknadsförare på en massa kända företag som det skrevs om i pressen, men hon har jobbat på flyme som marknadsförare. Det var det viktigaste. Finns dock mer, men jag håller hellre tyst om det.

2009-06-11 @ 23:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0