Scoutläger


Vilken dag! Har haft en liten bloggträff med trevliga Liza, vi landade på Lilla Torg och snackade om ditten och datten, mycket trevligt! Det är ju egenligen helt fantastiskt hur många människor man "träffar" genom att blogga, nu är Liza den första jag träffar i verkligheten, något jag verkligen kan rekommendera. Det är ju knappast som att träffa en främling, hon vet ju exakt vad som på går i min vardag och jag det mesta om hennes.

Jag och sambon tog gamla bettan (bilen) ut i bokskogen och grillade på kvällen. Lite scotkänsla fick jag allt! Pepparstek med haloumi och marschmallows till efterrätt, yummie! Nu blir det mys med vovven som jag inte träffat på en veckan och film! Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Sandra C

Scoutkänslan skaffade jag mig i helgen när jag var iväg på läger, då blev det mycket eldande kan jag tala om. Precis vad jag behövde - komma bort från stan en helg. Pilates är bra och så tycker jag om att kunna göra det för mig själv, hemma och slippa svettas med en massa andra människor på tider som någon annan bestämt.

2009-05-31 @ 22:37:24
URL: http://ambivalenta.blogg.se/
Postat av: LIENE

mm gott med marshmallows:)

2009-06-01 @ 06:50:16
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: anna

Kul att träffa någon "i verkligheten" också och inte bara genom bloggen. :)

2009-06-01 @ 07:49:42
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0