Hav, sol och rosa pelargoner

Har underbart väder på västkusten. Hösten när den är som bäst. Soligt, blå himmel, till och med så varmt att det kanske blir ett dopp i havet. Ni som följer bloggen har väl knappast missat att jag gillar att bada så länge det går. Promenerar runt på klipporna och låter tankarna vandra iväg istället för att sitta och planera i kalendern som jag egentligen borde göra. Bestlutar mig för att trycka på pausknappen när det gäller tankarna och bara leva just nu i denna stund. Varken se framåt eller bakåt. Nu. Nu. Nu.

Kikar på alla rosa pelargoner som finns i nästan varje fönster. Det verkar vara själva kännetecknet för "landet". Lite Ernstkänsla liksom. Hemtrevnad överallt. Blårutiga gardiner och spetsdukar. Kopparformar på köksväggen. Sån skillnad från staden där spetsgardiner är bannade och det mesta är minimalistiskt. Så även i vårt hem. Jag gissar att jag själv kommer ha rosa pelargoner i mina fönster så småningom också...Nu ska jag dricka kaffe på altanen tillsammans med den lilla vita bommullstuss som jag passar idag. Jajamän, jag är hundvakt!

Puss och kram på er


Kommentarer
Postat av: Anonym

nope har en riktig dunderfökylning igår bröt det ut som mest.. tar nog dagar innan sånt här läker.. förlåt om jag låter "snäsig" men blir lite stressad av alla som "är du frisk idag?" haha.. liksom big förkylning..



ha en finfin dag!!!

2009-09-01 @ 11:55:34
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Mindy

Fin blomster bild på pelargonerna..

2009-09-01 @ 13:46:46
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0