SATC 2, mensvärk och regn

Seg dag idag. Sambon frågade i morse om vi skulle börja dagen med att titta på SATC2, (nej jag skojar inte) Jag avböjde dock detta generösa förslag eftersom jag känner mig själv och vet att jag inte får något gjort om jag inte börjar jobba direkt på morgonen. Har skrivit en massa idag, fått en massa bra ideer och måste lära mig att skriva ner dem innan de fladdrar iväg...Så många ord..tankar...teorier...meningar...virrvarr!

Vi har regn och blåst idag och jag tycker att det är balsam för själven. Jag tittar ut genom förnstret och ser havet och de underbar klipporna. Det ger mig ro i själen (och arbetsro!) att höra regnet mot rutorna. Det här är mitt privata paradis...

Annars har dagen varit fylld av mesvärk och en vattenfylld, klumpig kropp. Tur att man kan jobba liggandes, i vår stora princessanpåärtensäng.

Även om det är semester är det faktiskt fredag och jag tänker iaf fredagsmysa. Kan tänkta mig att det blir SATC, te i soffan och något gott att äta, kanske rostbiff med hemlagad potatissallad på nypotatis..?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0