Bland jordgubbar, oljefärg och en badande hund

Hola! Livet är kaos. Vi renoverar. Akta er för att renovera kök! haha. Igår blev livet plötsligt lite lyxigare när vi fick igång vattnet i köket och kunde diska normalt för första gången på tre månader, snacka om lyckokänsla!
Annars är det bra. Påtar i trädgården, bakar rabarberpaj och jordgubbstårta, grillar en jävla massa och sitter på balkongen och läser. Försöker läsa så mycket det bara går, finns inget som ger mig så mycket återhämtning och ro i själen som böcker...det är min energikälla.

Säljer skor här på bloggen som ni ser, rensar, slänger, tänker om..bra...bra att hinna tänka och fundera ut hur man vill ha det. Den här sommaren kommer bli en funderingssommar...hur blir nästa steg, vad är nästa plan och hur vill vi ha det?

Dagens plan är att baka hallongrottor och en stor fet gräddtårta, imorgon är det kaffebjudning i vår trädgård. Nu: städning!
tjipp!


Frukost på balkongen

Morrn!
Idag ska balkongen invigas! Efter en veckas regn och rusk har solen och den blå himlen kikat fram! Lovely! Frukost på balkongen väntar...me like!

Vad händer? Både mycket och lite. Vi har flyttat till ett hus kan man säga...och kommer fortsätta pendla ett tag till fast med lite mindre mellanrum. Och! Vi renoverar...jisses amalia säger jag bara vilken prövning! Hela köket är utrivet, alllt är nytt och byggt från grunden...Vi äter, lever, jobbar, sover i tv-rummet och diskar i duschen, vilken mardröm, men det kommer bli superduper när det är klart.

Jag känner mig både starkare och svagare. Trött efter intensivt arbete och pendlande. Starkare på så sätt att jag världen inte går under av allting...Det är fortfarande mycket tankar kring livet och meningen med detta. Men, kanske får jag acceptera att detta är en del av mig. Det ständiga ifrågasättandet.

Längtar efter semestern! Vi funderar på att åka utomlands men ingenting är bestämt ännu...ibland känns det som att man måste komma utanför rikets gränser för att verkligen slappna av, släppa datorn och tänka på annat...annars är jobbet ständigt närvarande..men vi får se...Barcelona känns väldigt lockande precis som toscanska kusten....

That's it for today! Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen dra till affären och köpe frulle. So long!


En ny favorit! Barcelona är underbart..
RSS 2.0