Bland jordgubbar, oljefärg och en badande hund

Hola! Livet är kaos. Vi renoverar. Akta er för att renovera kök! haha. Igår blev livet plötsligt lite lyxigare när vi fick igång vattnet i köket och kunde diska normalt för första gången på tre månader, snacka om lyckokänsla!
Annars är det bra. Påtar i trädgården, bakar rabarberpaj och jordgubbstårta, grillar en jävla massa och sitter på balkongen och läser. Försöker läsa så mycket det bara går, finns inget som ger mig så mycket återhämtning och ro i själen som böcker...det är min energikälla.

Säljer skor här på bloggen som ni ser, rensar, slänger, tänker om..bra...bra att hinna tänka och fundera ut hur man vill ha det. Den här sommaren kommer bli en funderingssommar...hur blir nästa steg, vad är nästa plan och hur vill vi ha det?

Dagens plan är att baka hallongrottor och en stor fet gräddtårta, imorgon är det kaffebjudning i vår trädgård. Nu: städning!
tjipp!


Kommentarer
Postat av: Hanna

vilken bra blogg du har! klickade mig vidare via google och kom till några inlägg från 2008 någon gång, härligt med en bloggare som tänker!

2010-07-03 @ 22:39:42
URL: http://thune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0