Är älskarinnan nazist?

Stackars Sandra Bullock säger jag. Inte för att jag brukar bry mig om vem som knullar vem i Hollywood men jag måste nog säga att jag lider med den stackars människa vars man varit otrogen med en vidrig kvinna som poserat med hakkors. För det första kan man ju fråga sig vad fan det är för fel på mannen. Hur i helvete tänker han? För det andra undrar jag hur livet kan vara så ironiskt och grymt att Sandra ena dagen vinner en oscar och nästa dag blir cheatad av sin man med en Eva Braun wannabe. Nog om otrohet. Helgen har varit precis så mysig som jag önskade. Har fått sova ut och jobba bort lite och även hunnit umgås med både sambo hund och övrig familj. Balsam för själen med andra ord. Har även hunnit med att promenera (jag som inte skulle göra någonting den här helgen haha) vilket är ljuvligt. Våren är verkligen på väg och i morse spottade jag och hunden årets första knoppar, jeeeey!

Nu jävlar blir det kaffe och leverpastejmackor, så gott! Puss och kram


Sexigt värre...


Singin in the rain

Det rengar idag och jag är överlycklig! Det betyder nämligen att all den där jävla snön ska regna bort! Har nog haft världens mysigaste morgon. Klockan ringde klockan sju. Då låg sambon och sussade gott och vovven hade min fot som huvudkudde. När han märkte att jag vaknade ålade han sig upp och lade sig på min arm, hunden då alltså hahhaha! Jag älskar att vakna tidigt och bara ligga och titta på de jag älskar. Jag får en sådan underbar ro i kropp och själ och det gör verkligen min dag. Nu har vi varit ute på långpromenad bland klipporna och doftat på havet som börjar bli blått igen. Dag för frukost också, det här är verkligen den bästa tiden på dagen!

Puss och kram på er alla fredagsfirare!


Uppdatering

I'm spinning around. Herrejävlar vad det går. Tar paus den här helgen. Stoppar skivan, drar på mig flanellskjortan och gummistövlarna. Tösen behöver lugn och ro. Jag är så dubbel i det där. Får ångest när jag inte gör saker jag tycker om, och får ännu mer ångest när livet går så fort att jag inte hinner med.

Är överlyckilg över att våren har tagit sina första stapplande steg. Solen, knopparna, havet som börjar lukta hav. Äntligen. Funderar över vad jag ska göra i sommar. Behöver man göra något? Vad längtar jag efter? Hinner inte tänka längre än näsan räcker nuförtiden och ändå gör jag inget annat än planerar. Contratictions in term...

Väntar på att sambon ska komma hem. Grillad kyckling och avocadosallad står på menyn. Längtar efter te i soffa och film. Har mest jobbat på kvällarna de senaste dagarna och stupa i säng. Dessutom är det inte roligt att mysa med film själv i soffan. Nu blir det ändring på det.

Tjipp!



Paris

Hej!
Sticker in näsan och säger hej, eller bonjour från paris! Lovely, lovely, lovely! Bagutte under armen och kaffe i solen. Nu väntar världens största marknad med vintagekläder! På återseende!


in da club

Söndag morgon. Sitter i vår divansoffa i morgonrock, en stor kopp kaffe och kaviarmackor. Utgång igår. En massa timmars dansande i 11 cm höga klackar. Väldigt roligt men väldigt smärtsamt haha! Skönt att få dra på sig en lbd och känna sig lite fin. Vardagen blir så jävla grå annars. Underbart skönt att få dansa och även skönt att känna att jävlar vad skönt det är att ha någon att komma hem till. Att slippa jakten, slippa bli bedömd, slippa känna stressen över det. Det slår mig att det ibland ses som lite "fult" att inte vara singel i vissa sammanhang, man blir ifrågasatt för att man hellre umgås med sin sambo än är ute och slår klackarna i taket. För mig handlar det om prioritering. Min sambo är min bästa vän så det känns inte precis som en uppoffring att umgås med honom, klart att man ska ge varandra space och möjlighet att umgås med andra människor men jag skulle aldrig välja nattklubb före honom. Aldrig. Om det gör mig tråkig och en soffsittare så fine.

Har haft en underbar helg hittills och mer väntar! Idag är det konsert på schemat, The temptations och the four tops! Wooiiie! Helt underbart! Underbar musik och underbara människor väntar!

Jag vet att jag kommer vara helt slut efter den här helgen. När klockan ringer 06.45 imorgon kommer jag vara halvdöd. Somnade vid 03.30 igår och väcktes kl 08 av hunden....men...det kommer definitivt vara värt det!


Nu ska jag väcka sambon, dags att gå på födelsedagskalas!

Puss och kram :D


These boots are made for walking

Har haft en vansinnigt jobbig natt, kallsvettig av mardrömmar och stress. Vaknar och känner mig ganska mör. Solen skiner och himlen är blå och jag bestämmer mig för att göra det här till en bra dag. Massor av jobb står på schemat men bra jobb, sånt jobb som gör att man känner sig nyttig och duktig...om man nu får tummen ur att göra det...jag måste, ska och bör!

Känns skönt att vara ensam hemma, gå runt i raggsockar och fett hår. Fokuserar bara på det jag behöver göra, ibland måste man få göra det och inte behöva bry sig om andra saker som ska göras. Ikväll väntar stor renoveringa, av mig. Håret ska färgas, kroppen ska skrubbas och smörjas och naglarna ska fixas. Jag glömmer bort mig själv då och då och därför får jag ha såna här renoveringsdagar.

Känns skönt att våren börjar komma, ser fram emot att börja röra på mig, äta bättre och se ljuset! Idag är andra dagen på min jävligt seriösa gi-diet, har slarvat ett tag nu men nu är det dags igen. Det svåra är ju inte att börja, utan att fortsätta med dieten  och inte känna att bara för att jag slarvat en dag kan jag slarva nästa dag också...nog av det.

Trevlig torsdag på er, nu kickar jag igång!



 


Måndag

En osedvanligt stressig måndag. Fylld av en massa tråkiga vardagssysslor som kan stressa livet av vem som helst när de kombineras med jobb, kalas och annan planering. Faaan vad det är tråkigt att diska, laga mat, handla och städa ibland. För att inte tala om hur jävla stressad man blir av det. Hemmafrugrejen är inte riktigt min grej...framförallt inte i kombination med heltidsjobb....

nu: säng.

RSS 2.0