Speak up!

Ok, nu har jag haft sådär löjligt många läsare igen - fastän jag inte skrivit en rad..så..ut med det, var hittar ni mig egentligen..?

Kontraster

Har legat hemma sjuk i ett par dagar. Från hamster i ett snurrande hjul till total apati och lugn. Att bli sjuk var det bästa som kunde hända mig. Febern har gjort mig lullig och jag har sovit, sovit, sovit, kollat film, sovit och lyssnat på radio för att jag varit för trött för att hålla i en bok. Känner mig redan fräschare och piggare trots att näsan rinner och halsen gör ont och det säger väl en del om hur jag har mått de senaste månaderna.

Satt vid köksbordet igår och läste min nyinköpta Elle medan jag väntade på att snabbmakaronerna skulle bli färdiga, kom att tänka på att det är kontrasterna som gör själva livet. Det går upp och ner, det är glädje och sorg, makaroner och oxfilé i en salig blandning. Jag kom att tänka på mitt liv för några år sedan, då kändes det som en grå massa, jag har fundera på varför och kom att tänka på att det nog var just för att det var same, same hela tiden. Jag visste inte då men nu vet jag att jag trivs bättre med en bergochdalbana, om inte annat uppskattar man de ljusa, glada stunderna så mycket mer.

På tal om kontraster, igår käkade jag makaroner, idag blir det hummer, ibland är livet bara för jäkla underbart.


Thank god for friends!

Tack gode gud för fina vänner säger jag. Inget fyller en med energi som dem! Helgen har varit fylld med fina vänner. Vi har inte gjort något speciellt, käkat gott, snackat, promenerat, kollat film och bara hängt. Har en skitdag idag och ringde en vän på lunchen som inte heller har det optimalt just nu. Det härliga är att vi skrattade och kom på härliga planer för framtiden. Sånt ger energi och det är precis vad jag behöver.

Nu är det jobb igen. Det här var en liten microbloggpaus, sådant som också ger energi!

Ta vara på era vänner! kram


Peptalk

Har skrivkramp! Jag behöver bara skriva en liten jävla ynka a4 men det verkar vara fullkomligt omöjligt. Sluta tönta dig och skriiiiiiiiiv!

Säg åt mig på skarpen för fan!

I left you a note


Life is what happens while...

you are busy doing the dishes...En rastlös bitterfitta säger nu godnatt och har bockat av lite till på listan...jag längtar bort. Bort till någonstans där gräset är grönare och disken mindre smutsig.

Natti natti.


Livets lista

Mitt liv kretsar kring listor nuförtiden. Utan listor tappar jag fokus, får ingenting gjort, irrar runt som en yr höna och stressar järnet. Ibland känns det som att själva livet står med på den där listan, posta brevet, glöm inte att mysa lite, just det skratta också, ta hand om dig själv, laga middag, gå ut med hunden. Bocka av, skriva nytt. Kommer det alltid vara så här? Hur gör man för att klara av allt det som kallas livet? Att inte sluta vara spontan, sluta vara impulsiv, älska, skratta, gråta, umgås och bara vara. Dessutom inte sunka ihop totalt, hålla sig i form, äta rätt och bra, träna, se bra ut, hinna klippa sig, fila fötterna. Jisses amalia.  Nu ska jag bocka av jobbdelen på listan. Puss och hej.


Shoppinglördag

HAr haft en väldigt trevlig helg! Den har varit fylld med shopping, är det därför den har varit så trevlig..? Hmm.. ha! Besökte Freeport i Kungsbacka i fredags, en av de bästa outletsen jag någonsin varit på. Det är som en liten stad med finfina butiker med Acne, Whyred, Filippa K, Odd Molly, Nike, Mango osv. Riktigt bra utbud, senaste säsongens kollektioner, inte bara sånt som blev över från julrean för tre år sedan. Igår gjorde vi Göteborg. Blev en riktigt lyckad shopping och jag kom hem med en massa bra saker som jag behövde och kände mig fin i. Vinterjacka från Monki, klänning från Zara och kofta från Gina bland annat. Bra blandning. Har liksom förlorat mig själv litegrann. Vet inte riktigt vad min stil är längre. Tycker det är svårt att hitta något att känna sig bekväm i...Det kommer väl, testar mig fram.

Idag är det en riktigt mysig söndag här hemma, vi går omkring i mysbyxor, inget som sitter åt, inget som skaver, tajta jeans är bara tillåtet på jobbdagarna...Det regnar och blåser ute, en prefekt myssöndag med andra ord. Ska passa på att få lite jobb gjort, lite städning, lite bockaavlistansaker...söndarna är min räddning..det är de som gör att man orkar med.

Puss och kram på er vänner, ha en riktigt fin söndag!RSS 2.0