Grattis till min älskling!



Grattis mitt hjärta på 40-årsdagen!




Störst av allt är kärleken

Jag är trött som fan och tänker att fan, nu skiter jag i det här! Orkar inte med en bit kött till eller ens tanken på att jag måste laga lite fler saker till imorgon Men ändå så fortsätter jag. Av den enkla anledningen att jag vill att min älskling skall få en underbar 40-årsdag. Ja jävlar det är kärlek!

Vad fan ska jag ha på mig?

Oroa er inte, det här har inte förvandlats till en modeblogg! Men jag kom faktiskt att tänka på det där idag när jag stod och skalade potatis att jag knappt har lagt en tanke på mig själv och vad jag ska ha på mig imorgon. Tur att man har planerat långt i förväg säger jag bara. Men jag fattas ändå en massa saker känns det som. Eller så känns det så för att jag inte lagt ner en tanke på vad jag ska ha på mig. Jag har en känsla av att jag kommer se helt halvdan ut för att jag är så jävla trött..Vem fan orkar fixa håret när man lagat mat i tre dygn??.Nåväl, det löser sig, bara jag hinner köpa ett par svarta strumpbyxor imorgon. Pheew, ibland önskar jag att jag var man, fan vad det hade varit skönt med kostym och rakad skalle!


10 kg potatis senare...

10 kg potatis är kokade, köttet snart klart och de mesta grönsakerna hackade, det börjar arta sig med andra ord...Jag är så trött att jag nästan skelar men det är bara att bita ihop för det är lite till som behöver göras. Det skall hur som helst bli väldigt roligt att ha det här kalaset imorgon nu när vi har kämpat så!


tio kilo i en kastrull, det är nästan som i lumpen...!

Bloggpaus

Jag har tagit paus från köket en stund. Pheew! Sex laxtårtor är avklarade och fyra chokladtårtor (av sammanlagt 12..). Nu ska kycklingen in i ugnen och sedan är det dags att laga rostbiff. Det går framåt iaf...!

Här kommer min dag i bilder...

lax och räkor i stora lass till tårtorna..




och ännu mer dill och persilja...


"tårtbotten" på rågbröd


och med lax och räkfyllning..



chokladtårta...



fem kilo marinerad kyckling ska in i ugnen...


och sist  men inte minst en däckad hund som undrar vad fan hans matte håller på med...


Laxtårtor och chokladtårtor..

Gomorron!  Sovit gott och hunnit med en långpromenad. Skall laga ännu mer mat idag. Fyra chokladtårtor och sex laxtårtor nu på morgonen....sen blir det 15 kg kött ikväll. Huga! Men det ska nog gå bra...

Hunden hittade en kärlek i parklen idag, Fiona, en blåögd bordercollie. Kärlek vid första ögonkastet! Haha..så sött...

Vi hörs senare mina vänner...


18 pajer senare

Tur att sambon inte fyller jämt så ofta säger jag bara, jag har bakat 18 pajer på 2,5 timmar och nu är jag helt jävla slut. Har köpt det mesta matvarorna nu tror jag, fixade ca 6 kilo fläskfilé idag och lax och lite annat smått och gott. Nu är det bara läsk och servetter kvar...pheew! Men jag tror det blir bra, det känns under kontroll iaf...

Nu ska den här tösen hoppa in i duschen och sedan nanna kudde! Puss och kram på er!

broccoli och baconpaj samt svamppaj...


Dagens fångst

Så! Nu har jag varit och prutat med grönsakshandlaren. Jag är riktigt nöjd! Fick jättefina saker till ett väldigt lågt pris...Hela vårt kök är fullt av grönsaker och frukt och nu börjar det kännas ordentligt att det snart är dax! Ska springa ut på stan en vända och fixa det sista.








Eh...anabola? Jag tror aldrig jag har sett så stora sharon?


Lesbisk eller inte?

Jag läser en artikel om Lindsay Lohan där hon förnekar kraftigt att hon är lesbisk och att hon insisterar att hon  fortfarande gillar killar och att hon absolut inte skulle kunna bli kär i någon annan tjej än Samantha eller vad fan hon heter. Hm, varför kan hon inte bara säga att hon är bi undrar jag? Och vad är det som skulle vara så farligt med att vara lesbisk? Nu när hon ändå har tagit steget ur garderoben kunde hon väl göra alla oss homo och bi en tjänst genom att bara säga JA JAG ÄR BI!!

Tycker ni att det spelar någon roll?

bild från aftonbladet

Gomorron gomorron...

Uppe med tuppen! Eftersom vi hade glömt att ställa om klockan på vår telefon (som jag använder som väckarklocka) steg jag glatt (överdrift) upp kl 7 i morse och trodde att klockan var åtta, men vafan, bara bra att komma upp i tid. Har redan hunnit med en långpromenad i parken och att tvätta. Wooiiee! Effektivt och bra...Idag ska jag hämta 30 kg frukt och grönt hos grönsakshandlaren...tur att han har butiken typ 100 meter från oss..pheew! Det känns jävligt lyxigt att ha sådana affärer så nära..Utbudet är stort och det är typ halva priset jämfört med Ica..me likee...

puss så länge!


Dagens hund...

Sprit

Jag och sambon har varit i Danmark och inhandlat dricka till fredagens fest. Vi var inställda på att köpa 6 flaskor vin för 199 danska, skitbra pris tyckte vi. Det var bara det att vi råkade köra fel och hamnade på ett ställe där de sålde 6 flaskor för 99 danska...snacka om flyt! Så vi typ fyllde bilden och drog hem väldigt nöjda! Nu börjar det fanimig dra ihop sig! Det ska bli skitkul!  Vi hann även med en runda på ikea och en på ica, jag tycker att vi har haft en jätterolig dag och är jävligt nöjd!

fem kilo couscous och en hund...


Amen sluta!

Här är bilden som ska visa att Aniston är gravid...Allvar? Skämtar ni med mig? Om den kvinnan är gravid är jag fanimig i femte månaden...bah!


haha!

Arrrggghhhh! hörs det från toaletten. Det är sambon som är lite arg för att jag har tagit med mig den sista toarullen ut i vardagsrummet. Då är det praktiskt med en springa mellan toadörren och golvet...hahahah!



Hemmaspa

Jag både känner mig och ser för jävlig ut för tillfället så idag har jag gjort en akututryckning. Fågelboet på bilden är mitt hår som just nu blonderas. Jag har varken tid eller ork att gå till frisören så därför blir det en snabbfix hemma istället. Tur att man har en mamma som är hårfrisörska som har lärt ut alla knep..haha ;)



Drinktips?

Idag skall jag och sambon ta bilen över bron till Danmark! Vi ska köpa öl/vin/sprit till kalaset på fredag. Skall faktiskt bli riktigt roligt med en liten utflykt, haha...Vi var ju och handlade en del av maten igår, känns lite surrealisktikt att köpa så stora mängder men vafan, ska man ha mat till typ 100 pers får man ta i ordentligt...

Vi var hos sambons syrra igår och käkade våfflor med sylt och grädde och fick lite tips inför kalaset. Hon hade kvar en del essenser från sitt kalas. Frågan är bara vilka drinkar man skall ha. Har ni några bra tips på en god fördrink? Please let me know!


På min gravsten

I bilen på vägen hem från stormarknaden kom jag att fundera på vad som skall stå på min gravsten. Störst av allt är kärleken skall det stå. Det är det jag lever för. Alternativet är Jag gjorde bara mitt bästa. Fast jag gillar förstaalternativet bättre...

Idag har vi inhandlat en del av den amten som vi skall ha på kalaset på fredag. Bland annat ligger det typ 6 kilo rostbiff i kylen som skall tillagas....Jävla förvirrat  inlägg det här, från gravsten till rostbiff, men jag antar att det är jag i ett nötskal...


ps. tack så mycket för de fina kommentarerna, uppskattar dem mycket!

Varför fiser män på morgonen?

Efter att noga ha studerat män och deras vanor i 26 år fundrar jag idag på hur det kommer sig att alla män jag känner fiser medan de kissar på morgonen. Nu menar jag inte småfisar utan nu pratar vi brakare! MInst fem sekunder skall de vara... Samtidigt hör man ofta ett nöjt aaaahhhhh....Är detta något biologiskt? Är det något de måste göra för att vakna? Mår de bra av det? Jag har nämligen aldrig hört en tjej ha dessa morgonvanor så nu undrar jag...

Det var dagens fundering. Over and out.

Huvudet bultar, ögonen rinner  och jag mår illa som fan så jag tror att jag går och lägger mig en stund.

Lyckopiller någon?


Skitdag

Jag var aptrött igår och är lika trött idag. Var ute med hunden vid nio och sedan gick jag och lade mig igen och sov tre timmar till...! Sambon väckte mig halv tre i natt och ville prata om hur många ciderflaskor vi ska köpa till kalaset. Ibland undrar jag hur han fungerar. Helst av allt ville jag skrika GE FAN I ATT VÄCK MIG MITT I NATTEN DIN JÄVLA IDIOT! Men gör man det? Nej, såklart inte, jag älskar honom ju...hehe..Jag vet att jag inte kommer få ett piss gjort idag så det är lika bra att lägga ner den ambitionen.

Nej, jag har inte kräkts än. Vi får se hur den här dagetn blir....


Bio!

Nu drar vi på bio!  Vi ska se The Baader Meinhof complex. Jag ska vara ärlig och säga att jag mår piss för tillfället. Jag har syster bulimi som sitter på ena axel och som erbjuder mig kärlek och värme om jag hoppar på tåget igen. Jag vill inget hellre än hetsäta och kräkas. Men jag vägrar. På andra axeln sitter förnuftet. Hon viftar förtvivlat och säger gör det inte! Var stark! Vem som vinner? Tja, det återstår bara att se.

Åt helvete med Carolina Gynning

När jag stod i kön på Ica idag såg jag omslaget på tidningen Glaze som hade Carolina Gynnings på omslaget, rubriken löd "Jag äter ingenting!" Jag blev så jävla arg så att jag var tvungen att köpa skiten. Egentligen ska man göra tvärtom, jag vet. I tidningen berättar iaf Gynning att hon inte äter något och att hon är smalare än någonsin och att hon är jävligt lycklig för det.

Jaha, jävla idiot säger jag. Hon verkar tycka att det är nobelt av henne att "säga sanningen" dvs att om man vill bli smal så slutar man äta, allt det där med att käka regelbundet och träna tycker hon är bullshit.

Jag vet inte om jag tycker att det är särskilt smart av henne att säga sanningen. Jag tycker mest att hon ska hålla käft. Grattis Gynning, du triggade den här veckan typ 10000 fler unga tjejer till ätstörningar! Grattis! Bra jobbar!

Behöver jag säga att jag spyr på brudar som Gynning?

Tycker ni att uttalandet är ok?



Min man sexchattar på nätet

Läser en sån där frågespalt på Aftonbladet där man kan fråga någon expert om sex och samlevnad. En kvinna skrev, min man sexchattar på nätet, vad ska jag göra? Konfrontera honom skrev specialisten och förklara vad du känner inför det.

Jaha tänker jag, men vafan är det som gör att han behöver sexchatta? Är det för att få lite extra spänning i tillvaron eller har de ett överkasst sexliv så han måste kåta upp sig lite över msn för att trivas med livet? Jag har ingen aning, jag tycker bara att det verkar dumt att förstöra tillit och kanske till och med ett förhållande för lite sexchattandes skull. Eller?

Skulle ni tycka det var ok om er partner sexchattade på nätet?

Och regnet det bara öser ner..

Som vanligt blev jag väckt av hunden aptidigt men idag var det ju ännu tidigare eftersom vi dragit tillbaks klockan en timme. Så här sitter jag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Skulle vilja jobba men jag orkar inte ännu, skulle vilja sova men är för vaken...dilemma....

Det är en riktigt mysdag i Malmö idag, regnet öser ner och jag känner lugn i själen. Nu, kaffe och klappa hund!


Baklava

Fan vilken skön lördag! Har varit och fikat med en kompis och snackat en massa skit men även en del allvar. Bra blandning tycker jag. Vi strosade ner för olika gator på Möllan och det känns fanimig som att befinna sig i ett annat land ibland. Fantastiskt! Vi gick förbi ett baklavabagari på vägen hem och jag var bara tvungen att köpa hem några bitar till sambon. Det var som att komma in i ett bageri från en serietidning, tårbitarna var sjukt stora och väldigt färggranna, och det fanns bakvalabitar från golv till tak...Tydligen tyckte killen i butiken att jag var lite snål för jag fick med mig tre bitar till att smaska på i handen, haha...

Nu ska jag försöka jobba en liten stund så att jag kan koppla av ordentligt sedan. Puss och kram!


Lördag

Har som vanligt varit ute i parken med hunden och skall ut på promenad med en kompis om en stund igen, härligt! Vi måste åka och storhandla inför kalaset, får se om det blir idag eller imorgon...måste börja baka tårtor...pheew!
Jag har som varje år gått och blivit clementinberoende, jag äter typ 17 om dagen, är det ett normalt beteende??


Presenten...

I paketet fanns en klocka till min älskling...Han fyller ju trots allt 40, då får man fan slå på stort..haha...Det tog typ en kvart att få upp paketet eftersom Armani verkar tycka att man behöver 13 boxar för att slå in en klocka...bah!

Älsklingen blev iaf glad vilket var det viktigaste!




Ett litet rött paket...

Min käre sambo fyller ju som sagt år i nästa vecka och idag har jag äntligen inhandlat den sista presenten efter många om och men! Fan vad det är svårt med presenter, man vill ju att det ska bli bra! Jag tänkte att han skulle få den här presenten idag, bara för att han skall hinna byta den om han inte tycker om den...








Det här är jag.

Snodde den här från The devil wears, kändes som en bra fredagsaktivitet...


Ålder: 26 år.
Vart bor du: Mitt i Malmö, 104 kvadrat.
Bor tillsammans med: Min sambo och the dog.
Husdjur: Vovven.
Färg på ditt hus: Tegelrött
Något jobb: Ja, ett fast och 2 egna företag.
När ska du sova ikväll: Det är ju fredag, sent..
Duschat idag: Ja
Kramat någon idag: Ja, min sambo och hunden.
Pussat någon idag: Ja sambon och hunden.
Vad har du ätit idag: Ingenting ännu, måste spring till Ica först!
Dagens kläder: Oversizekofta och leggins
Dagens smink: Mascara, foundation, bronzepuder, eyeliner, ögonskugga och läppglans..pheew!
Dagens sötnosar: Vännerna som säger det man behöver höra.
Dagens roligaste: Hunden som får mig att skratta när han travar som en häst...
Hur många har du kysst:  Eh...nä ingen aning..
Hur många har du haft sex med: Oh, det håller jag för mig själv...
Hur många har varit otrogna med dig: En. Aldrig mer.
Vem pratade du i telefon med senast: Min pappa.
Vem fick du senast sms ifrån: Min vän/kollega som kom med förslag till kvällens aktiviteter.

SENASTE

Personen du tänkte på:
Min sambo.
Gången du spydde: Två dagar sedan, av stress och ren förtvivlan.
Gången du grät: I morse av trötthet/stress/lycka/sorg...
Gången du var i Göteborg:
 Förra veckan!
Gången du var full:  Väldigt, väldigt längesedan...tror aldrig jag har varit riktigt full...
Gången du var hög: hm...väldigt längesedan.

ANTINGEN ELLER

Svart eller vitt:
 Svart
Hund eller katt: Hund
Tv-spel eller Dataspel: Vad är det?
Singel eller upptagen:  Vi firar guldbröllop nästa år...
Choklad eller lakrits: Choklad!
Höger eller vänsterhänt: Höger, kan dock skjuta med gevär både med höger och vänster..fråga inte varför jag vet detta..

VAD

Gör dig glad:
Tanken på barn, min sambo och tron på att livet kommer att bli, om inte fantaskiskt, bra nog.
Gör dig ledsen: Tanken på att förlora de jag älskar mest, på min bästa vän som är i himlen.
Vad vill du helst göra nu: Gå in i köket och upptäcka att någon har ghort frukost till mig.
Önskar du dig i födelsedagspresent: Ett par feta skinnstövlar och ett helt hjärta.
Tyckte du om dina betyg: Jag var grym så jag är nöjd.
Ångrar du i ditt liv: Att jag inte tog mig ur en destruktiv relation tidigare. Annars inget, jag är ju ett resultat av mina erfarenheter och misstag.

Lyckan att få bajsa ifred.

Jag börjar förstå er småbarnsföräldrar. Ni är fantastiska! Jag fattar inte hur ni klarar allt...Vår hund har mer och mer börjat likna en treåring med bekräftelsebehov. Varje morgon väcker han ju mig och ger sig inte förrän jag har gått ut med honom. Nu har han börjat krafsa på toadörren också. Så nu sitter jag här, injagad på toa med laptopen i knät och funderar på när fan hunden blev bossen i det här förhållandet??


Balansräkning

Jag funderar på det där med förhållanden och resultatet. Det är så lätt att allting bara rullar på i gamla vanor. Helt plötsligt står man där och undrar vad fan man får ut av förhållandet. Hamnar resultatet på plus eller minus? Och framförallt. vad får jag ut av förhållandet? Det var min pappa som fick mig att börja fundera på det här idag. Han sa "jag hoppas så att du kommer att tänka på dig själv för en gångs skull." Jag tänkte på det där, jag som alltid känner mig självisk. Hur fan ska det gå om jag tänker mer på mig själv? Jag vet inte, nu känns det som att jag babblar. Jag vet bara att jag vill att resultaträkningen i mitt liv skall hamna på plus.

En vanlig jävla dag

Det här har varit en extremt tråkig dag. Ingenting har hänt och nu är jag hungrig. Jag vet inte vad jag ska blogga om och helst av allt skulle jag vilja sätta mig på ett plan och flyga någonstans där det finns palmer och sandstrand. Någons som vill följa med?

Ny dag, nya tag

Har varit ute på en underbar promenad i parken med vovven, det är underbart höstväder idag! Det känns som att någon har kört mig genom en mangel och jag är helt slut, både i kropp och själ. Jag har inte tid för detta nu. Jag varken orkar eller hinner. Så det enda att göra är att fortsätta framåt, inte stanna, inte gräva ner sig utan framåt, framåt.

Nu: kaffe och jobb.

kram på er!

Slut

Det har varit en hemsk dag. Jag har skrikit, gråtit. skällt och sörjt. Fan säger jag bara. Nu ska jag sova. Ögonen är halvt igenmurade av alla tårar. Men, ibland för något ont också något gott med sig och idag har jag sett en sida av min sambo som jag inte sett tidigare, men som jag längtat efter att få se. En vän sa idag att vi två är ett bra exempel på att det är kärleken som är viktig. Jag tror att jag ska tatuera in det någonstans så att jag inte glömmer det.

Kram på er

Droppen

Man vet aldrig vad det är som skapar droppen som gör att bägaren rinner över. Min bägare har runnit över idag och jag vet inte hur jag ska agera. Jag har lust att be alla runtomkring mig dra åt helvete och lämna mig ifred. Jag orkar inte mer nu. Thís is it!  Jag vill inte ha någon som styr mitt liv, gör så att jag får fler sorger, framförallt vill jag inte sätta fingrarna emellan längre. Tankarna virvlar i mitt huvud, var är rätt vad är fel? Vad är egoism? Vad är sunt förnuft? Hur mycket orkar man för kärleken? Jag vet inte. Om det är någon som vet så berätta gärna.



Lämna mig ifred!

Jag har en sån där morgon där jag helst av allt skulle vilja bli lämnad ifred och göra det jag behöver och måste göra. Men så blev det inte. Istället ska jag hämta och skjutsa och det är inga problem egentligen men eftersom det fuckar upp hela planeringen för dagen så har jag lust att skrika LÄMNA MIG IFREEEEED! MEn det får man inte göra för då är man en dålig människa. Istället ler jag och håller käft. Bra metod va?

Kalsonger

Sambon frågade mig för en stund sedan, "du vems är de här kalsongerna egentligen?" Vi konstaterade båda att de avklippta (!) sladdriga kalsongerna han hade på sig inte är hans egna...hmm..ja då är frågan, vem fan är ägaren till dem??

Kaffepaus

Jobbar på så där lite lagom idag, det flyter på även om tankarna far iväg åt både det ena och det andra hållet. Framförallt tänker jag på nästa veckas kalas. Det ska bli jätteroligt men samtidigt är det pirrigt för allt ska klaffa, men det löser sig...Igår satt jag och sambon och kollade på semesterresor, vi fastnade för Thailand igen, vi var ju där förra året. Jag blev så sugen på att åka bort och Thailand var verkligen väldigt trevligt..framförallt människorna! Vi får se vad det blir...om det blir...



32 års åldersskillnad

Igår när jag stod i kön på ica vände sig kvinnan framför mig om och uttryckte sin förskräckelse över Aftonbladets löpsedel där det stod att svenska Lisa 28 ska gifta sig med miljardären Charles 60. Kvinnan gav sig fan inte heller förrän hon fått mig att nicka och liksom hålla med henne i att "dom ligger nog där och tänker på andra karlar när de har sex" Tydligen finns det få saker som är så provocerande som 60-åriga multimiljardärer som gifver sig med unga svenska blonda flickor... 

32 års åldersskillnad. Vad säger ni, bryr ni er? Eller framfrörallt, är det äkta kärlek?



bild från aftonbladet

Nätkompisar?

Jag satt och tänkte på det där med nätkontakter idag. Ni vet sådana människor som man är bekant med på nätet eller vars liv man följer via deras bloggar. Det är rätt lustigt egentligen att, iaf jag, inte känner dem, vet deras namn eller vet hur de ser ut men ändå känner jag med dem när de är glada och ledsna och saknar dem när de inte finns där. Om någon av mina "nätkontakter" (nu kommer min sambo tro att jag har 13 hemliga älskare på nätet haha) inte skulle blogga under en dag tänker jag faktistk, undra om det har hänt något osv. Det som är lite sorgligt är att jag aldrig kommer att få träffa de här människorna. Eller så är det helt normalt...vi har olika bekantskaper i olika forum. Jag tycker iaf om att ha er i mitt liv...!

Har ni träffat nån av de människor ni "träffat" på nätet?

Fick ett akut nöt-sug när jag gick hem, visste ni att det finns cashewnötter med pizzasmak??



Gardiner...

Vet ni vad? Jag ska sy gardiner idag! Jo, det är sant. Jag känner mig som värsta hemmafrun men skit samma. Jag har haft lite dåligt samvete över att jag inte orkat pynta vårt hem men nu är det dags! Jag är ingen gardinmänniska och tycker att det är jobbigt som fan när man ska välja tyg. Jag tror jag är lite skadad av alla år med mammas rosa fluffgardiner...usch! Måste springa till Åhlens och köpa tråd först bara....



Skyldig?

Jag funderar på det där med Daniel Wahlgren och hans fru. Jag tycker att det hela är en läskig historia. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro, om det är han som har slagit till henne eller om det är hon själv som har slagit sig själv i huvudet med ett blockljus (?) Men det hela låter ju aningen långsökt...Det jag tycker är jobbigt är just det att kvinnor i den här situationen är så jävla hjärntvättade att de faktiskt kan ställa upp på bild i Aftonbladet och försvara den som har misshandlat dem. Jag hoppas att det verkligen inte är så.


Har hon slagit sig själv i huvudet? Vad tror ni?


Lunch

Fördelen med att jobba hemma är att man kan fika och äta lunch precis när man vill. Jag känner mig effektiv idag, härligt! SItter och lyssnar på Mötet i P4, jag har blivit en riktig radionörd...Det är väldigt mycket måndag idag, man promenerar med hunden, jobbar, äter lunch och så bla bla bla...

Gårdagens rulltårta!


Inköpslista

Nästa vecka (gah!) ska vi ha stort kalas för min sambo som fyller jämt. Det betyder att jag ska laga mat till typ hundra personer och nu är det dags att börja skriva inköpslista! Fan vad det är svårt att beräkna säger jag bara! Men men, det löser sig. Framförallt tänker jag inte hetsa upp mig över det så här på måndagsmorgonen som för ovanlighetens skull är en bra morgon! Har varit ute med en strålande glad hund i parken och snart kommer sambon hem så att vi kan käka frukost tillsammans. Woooiiieee!

Dagens citat

Jag till sambon som sitter på toa: Älskar du mig?

Sambon: pratar du med hunden?

Jisses amalia säger jag bara...

Ombytta roller

Jag har hälsat på mina föräldrar i helgen och det slog mig när jag satt på tåget igår att något är på väg att hända. Min pappa har fått en svullnad i halsen och vi väntar på svar och om han ska operaras. Jag kom på mig själv med att bli förälder åt min pappa i helgen. Det var helt plöstligt jag som stöttade och var rationell och inte tvärtom. När han började prata om arv och testamente och om "att lägga spirorna i vädret" blev jag nästan förtvivlad. Man vet ju liksom om att ens föräldrar ska dö, that's life men när de börjar prata om det kommer det som en chock. Jag vill inte ens tänka tanken. Jag vill ha pappas köttbullar och pannkakor resten av livet. Varför kan det inte vara så?

Vad ska man säga?

Jag skrev häromdagen att jag tyckte att man skulle rösta bort Katrin Zytomierska från Idol och mycket riktigt har man nu gjort det. Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så men efter veckans sammandrabbning i Kvällsöppet mot Marcus Birro förstår jag varför. Det jag inte förstår är hur människan kan vara så dum att hon kallar någon för judehatare på sin blogg. När blev bloggarna en arena för mobbning och förtal? Anyway, jag tycker iaf att det är bra att tv4 tar avstånd.

Vad tycker ni?

bild från aftonbladet

Äntligen hemma!

Jag är världens lyckligaste! Är hemma hos mina älsklingar igen, som jag har längtat! Det är ju helt sjukt att man bara behöver vara borta i tre-fyra dagar för att få tillräckligt mycket perspktiv att förstå att man har det bra. Nu är jag iaf hemma i vår lägenhet igen i vårs soffa och ska sova i vår säng...mys! Har varit på resande fot i sex timmar och hälften av den tiden har jag spenderat på ett tåg tillsammans med aspackade helsingborgare som sjöng fotbollsvisor och halsade öl...snark!

Puss och kram på er!


Däckad

Jag är helt däckad idag och sovit till och från hela dagen. Usch. Jag har åkt på en sån där riktigt förkylning som egentligen bara riktiga män råkar ut för så det blir nog ett besök hos doktorn på måndag. Idag skall jag ialla fall åke hem och jag längtar så! Återkommer när jag är lite piggare...kram på er..


Dålig bloggare

Usch, jag är igen bra bloggare för tillfället, är alldeles för trött och vill bara sova hela tiden! Men men, det kommer väl tillbaks så småningom. Nu ska jag släcka lampan och mysa. Sov så dåligt inatt och vill bara sova gott och länge. Om jag nu kan det utan mina älsklingar...

Kvinnliga förebilder?

Jag satt och lyssnade på min mamma och min faster igår när vi fikade. De pratade bantning och min faster har precis fått  en tablett utskriven som gör att hon håller sig mätt längre. Gud vad bra tyckte min mamma, en sån vill jag också ha! Jag log lite för mig själv och tänkte att det fan inte är konstigt att jag har en sjuk kroppsuppfattning, jag har ju hela livet hört om obskyra bantningsmetoder men aldrig om att äta rätt och bra! Jag dömer dem inte, jag älskar dem bägge med det jag säger är att det är så lätt att dras in i något som man själv inte har valt. Jag minns min första bantningskur, jag var 13 och snodde nutrilettpåsar av min mamma som jag blandade inne i skolans toalett. Fattar ni att jag valde att stå inne på toa och dricka det äckliga jävla pulvret istället för att äta i skolmatsalen. Snacka om att ha en sjuk och väldigt sned bild av mat. Idag när jag är vuxen kan jag ju bra le åt min mammas och min fasters bantning men när jag var 12 kunde jag inte värja mig. Så igår bestämde jag mig för att jag ALDRIG ska banta inför mina egna barn, jag ska däremot äta rätt.



Sömnlös

Jag är dödstrött men ändå kan jag inte sova. Har legar och vridit mig helan natten och vaknade halv sju och kan inte somna om. Jag tror jag behöver min egen säng och mina älsklingar. Det är märkligt det där hur man blir behandlad som ett barn när man bor hos sina föräldrar. Jag undrar hur fan de tror att jag klarar mig själv när jag enligt dem inte klarar av att bädda sängen själv. Jaja, så här kommer det väl alltid vara antar jag.  Idag är det skäktkalas och det kommer nog bli helt ok.

Nu, sova?


Ska man publicera sexbrottslingar på nätet?

Jag kikar på svt's debatt där man diskuterar om det är rätt att publicera namn och bild på dömda sexbrottslingar. Jag liksom alla andra känner mig kluven. Jag tror nämligen att det lätt går över styr och att vi människor vill agera domstol. Jag tror att det är bättre att vi håller oss till rättssamhället istället för att riskera lynchning...å andra sidan kan publicering av detta slaget göra att man undviker sexualbrott. Väldigt, väldigt svår fråga tycker jag...

Vad tycker ni? Ska man publicera namn och bild på dömda sexbrottslingar?

Hej!

Äntilgen hemma hos föräldrarna och äntligen internet! Kan inte minnas senast jag var utan internet i över 24 timmar...huga! Är superförkyld och jättetrött men lycklig över att föreläsningen gick bra och att det var så roligt att träffa studenterna. Jag verkligen älskar att undervisa och hoppas det blir mer snart...Nu tänkte jag stupa i soffan. Längtar efter mina älsklingar! Fan vad det är jobbigt att vara hemifrån!


Retuscherat skolfoto?

Läser i Aftonbladet att lilla Agnes 9 år blev retuscherad på skolfotot. Hennes "röda prickar" togs bort...Vilken fantastisk affärsidé det där med att retuschera skolfoto! De har ju så många skavanker de där skolbarnen! Shit pommfritt säger jag bara. Snacka om att sänka deras självförtroende innan de ens fått chans att bygga upp ett.

bild från Aftobladet

Gomorron gomorron!

Wooiee! Idag känns det mycket bättre, är fortfarande snuvig men jag har iaf inte ont i halsen. Har bråkat med sj i morse. Min väntetid på telefonservice var 1 minut, det tog typ 20 innan jag kom fram...bah! I övrigt är det packning som gäller idag. Klockan ett går tåget till götet!

Dagens önskefrukost på sängen!



Dagens fråga

Jag och vän diskuterade var gränsen för otrohet går, oerhört svår fråga. Så jag tänkte att ni kanske kunde hjälpa mig att svara på det. Var går den för er? En kyss, sex, mental otrohet? Let me know....nu har ni något att tänka på!

Sova

Jag är supertrött och ska krypa ner i sängen och sova länge hade jag tänkt. Jag vet att hunden kommer väcka mig tidigt men man kan väl få hoppas...Imorgon ska jag åka tåg halva dagen och jag ser faktiskt fram emot det! Jag gillar tåg, det är fridfullt och förhoppningsvis hinner jag jobba lite på vägen......godnatt på er!


Frisyrtips

Idag har jag friserat min mus på nätet. Alltså inte min egna då men en fiktiv på RFSU:s hemsida. På hemsidan får man råd om vilka produkter man kan använda om man vill raka och frisera sin mus. Man kan även poängsätta de bästa/snyggaste frisyrerna..(!) Frågan är om inte detta är den mest skumma hemsidan i världshistorien. Och en ännu bättre fråga är, varför ska jag frisera en mus på nätet när jag har en egen...? Tänk på den ni!




Rudolf

Jag ser ut som Rudolf med röda mulen.. näsan rinner och jag är lomhörd så jag och sambon går och säger va? hela tiden. Sjukt påfrestande. Har försökt planera undervisningen tills på torsdag men det går sådär. Är alldeles för trött i huvudet för att det ska gå bra, men vafan jag kan göra det på tåget imorgon också...

Nu blir det mat och film!

önskemiddagen...


Frukost

Vaknar upp med världens rosslande i luftrören. Jag har förkylningsastma vilket betyder att jag inte behöver ta medicin varje dag utan oftast bara när jag är förkyld. Så nu har jag porppat i mig all den skit jag skall ha i mig. Det är ett jävla knaprande och sprayande. Den här förkylningen har en extremt dålig tajming eftersom jag skall undervisa på torsdag, hoppas hoppas att rösten håller....


Funderingar

Jag ligger här och funderar. På livet. Och hur det blev. Blev det som jag hade tänkt mig? Blev jag som jag hade tänkt mig? Har jag hunnit med det jag vill hinna med? Lever jag det liv jag vill leva? Sådana frågor ställer jag mig. Livsfarligt med sådana tankar så därför tänker jag lyssna på lördagsintervjun på p1 istället och försöka sova.

Imorgon ska jag planera undervisningen jag ska ha på torsdag, både jobbigt och roligt samtidigt.

Pyss och kram!



Feber

Min feber stiger och jag knaprar alvedon och ännu mer äppelpaj. Vaniljsås är väldigt febernedsättande har jag hört...Har legat i soffan under duntäcket och tittat på TVÅ långfilmer med sambon. Helt underbart samtidigt som det är trist att vara sjuk. Tyvärr måste jag fixa med lite jobb tills imorgon så det är bara att bita ihop...bah..


Varför?

Britney är tydligen helt näck i sin nya video...wyyyy?? Jag hade haft så jävla mycket mer respekt för människan om hon hade behållt kläderna på efter allt hon har gått igenom.

Varför är det en seger att kunna visa upp en snygg kropp? Jag fattar inte...


Hm

Som jag skrev tidigare, jag kan inte bara vara sjuk utan måste fixa med saker. Nu ligger jag här och skriver listor på sånt som skall köpas in till sambons badabingkalas om ett par veckor. Det kommer typ 100 pers och jag ska laga maten, yes! Men, det är inget att hetsa upp sig för, lagat mat har jag gjort förr och man klarar det mesta med lite planering....

gårdagens paj...


Sjuk

Jag kände redan igår att det var något märkligt på g, var helt kallsvettig och stressad hela dagen, och mycket riktigt! Idag ligger jag nerbäddad i feber och ont i halsen. Isch! Men jag tror att jag behöver det. Behöver få koppla av lite, sova och bara läsa en bok. Sen om jag kommer hålla mig till det är en annan femma.....


pyss och kram

Ett hundliv...

Söndagen blev bra, hann med jobb, biobesök, kaffe och hembakad äppelpaj och nu thaimat i soffan...imorgon tänker jag chilla, känner i hela kroppen att jag behöver det!  Nu ska jag mysa med sambon i soffan, det är det allra bästa med söndagar!

Puss och kram!






snacka om hybris när man försöker lyfta den här stocken...

These shoes are NOT made for walking...

Det där med höga klackar är väldigt trevlig på så sätt att man rätt enkelt kan fixa till tio centimeter extra (jag blir 1,71...) men fan vad man har ont i fötterna dagen efter! Men, vill man vara fin får man lida pin heter det ju...


lördag...



söndag...


fem kilo äpplen...

När jag hälsade på mina föräldrar häromdagen fick jag med mig typ fem kilo äpplen hem. Jag kommer aldrig äta upp alla och det känns lite trist att inte använda dem så jag funderar på att göra äppelpaj idag...Äppelpaj och söndag, rimmar inte det ganska bra...?


Vackert

Jag vet att det är Hollywood och jag vet att det är Angelina Jolie men det är bara något som är så jävla vackert med mammor som ammar och jag börjar nästan grina när jag tänker att en dag kanske jag kan få göra det också. Hormonsmoothie? Jajamän, lägg då till lite trötthet och stress också och då grinar man såklart när man ser ett sånt här foto...

 

08:14 söndag morgon

Det är något fel på den här rubriken. Klockan är kvart över åtta och jag är uppe. Jag som skulle sova minst till tio. Det är hundens fel! Han lägger sig bokstavligt talat på mig och tvingar mig att gå ut med honom. Bortskämda hund! *morr*. Jag har ont i hela kroppen idag. Skulle helst vilja glida ner i ett stort badkar och bara mjuka upp mig själv. Men har vi ett badkar? Nej, såklart inte...bah!



Djungeltrummor...?

Det är någon som spelar djungeltrummor utanför mitt sovrumsfönster. Halv ett på natten. Jag undrar varför i helvete man vill göra det nu...? bah! Låt mig sova!


Säng!

Att det kan vara så skönt att få krypa ner i sängen! Jag är så trött och vill bara sova. Nej, egentligen vill jag mest mysa och det gör jag nu. Blev så sugen på glass när jag var ute med hunden (ajabaja, jag veeet) så nu ligger vi här och delar på en 88:a. Cocktailpartyt var trevligt. Trevliga människor och goda snittar. Men det är ändå skönt att komma hem tidigt och få gosa ner sig bland duntäckena.

Imorgon är det söndag men det lär inte bli någon ledig dag för mig...mer jobb, jobb, jobb...isch. Puss och kram på er!




Cocktailparty

Hela min kropp skriker att den inte vill gå på party men jag är tvungen. Har huvudvärk och är helt kallsvettig. Har jobbat hela dagen och vill mest dra täcket över huvudet. Men men, på med klänningen och de höga klackarn!

Ni är tysta idag, hur har ni det?




Seg

Jag har krypit upp i soffan med laptopen i knät och ska jobba ett par timmar men helsts av allt skulle jag vilja sova. Det känns som att jag har en förkylning i kroppen och är inte alls på g.  Vi är bjudna på cocktailparty ikväll, som det känns nu så har jag inte alls någon lust att gå, mår alldeles för illa för det.

Annars glider jag omkring i sambons t-shirt och försöker låta bli att käka gårdagens hemlagade pizza till frukost...




Är han inte lite bögig?

Jag garvar häcken av mig när jag går in på Aftonbladets hemsida. Katrin Zytomierska frågade en jurymedlem om den utröstade killen inte var "lite bögig". Jag garvar för jag tycker att det är fantastiskt hur pantade människor kan vara. Hur pantad får man bli? Stackars killen säger jag bara, att bli förnedrad inför halva svenska folket. Jag står fast vid det jag alltid har sagt. Katrin är en mobbare som gör sig rolig på andras bekostnad och hon om någon borde röstas ut!

Tycker ni att det är ok att säga så?



Man måste ha ett system!

Sambon diskar! Jag är så stolt äver honom...haha! Han blir alltid så jävla seriös när han ska göra såna saker och börjar skälla på mig för att jag "förstör hans system" och babblar sen i en kvart om "hur viktigt det är att ha ett system"...Det är då man ler och stänger av..män säger jag bara..män...


Fredagsmys!

Underbart med fredag! Jag och sambon har handlat inför helgen och skall göra pizza ikväll, med salami och mozarella, riktigt typisk fredagsmat...Sen kommer det bli film i soffan och mer mys, mys, mys. Det står en överfull tvättkorg i badrummet och stirrar på mig och skriker TVÄTTA MIG! Men det skiter jag i, nu är det helg. Punkt slut!

Vad ska ni göra ikväll?



Linda Rosing söker man i tv..

Ojojoj säger jag bara. Nu ska kanal 5 visa ett program som heter "Den rätte för Linda". Det är alltså ett program som ska hjälpa Rosing att hitta Mr Right. Linda skall alltås dejta män i tv och det är fritt fram för vem som vill att söka till programmet.

- Hon är inne i en fas i sitt liv där hon vill stadga sig och hitta den rätte. Ambitionen är att hitta någon att dela sitt liv med. Hon är förväntansfull och väldigt engagerad i programmet.

Wow säger jag bara. Det här kommer slå rekord. Det här kommer bli större än Robinson och Big brother tillsammans. Som jag längatar...eller så inte. Fy fan vad pinsamt säger jag bara...

Vill ni se Linda Rosing dejta i tv?

bild från Aftonbladet


Sushilunch och kärlek

Eftersom det är "vår dag" idag tyckte sambon att JAG skulle bjuda HONOM på lunch. *asg* Efter att ha garvat i en kvart gick jag med på det och vi käkade god sushi och kollade lite på Myrorna så där.

Stressen börjar lägga sig och nu kan jag snart ta fredag, snart ska bara...


fan

Jag som hade tänkt ta mig igenom den här dagen utan att gråta men det gick visst inte. Det är begravning idag. Och jag är inte där. Jag vet inte vilket som är värst, att det är begravning eller att jag inte är där. Jag orkar inte. Jag klarar helt enkelt inte av det. Sist jag var på begravning kändes det som att man kunde ha begravt mig samtidigt. Jävla skit säger jag bara.


När blev Katrin relationsexpert?

Nyskilda Katrin Schulman skev en debattartikel i Expressen häromdagen där hon konstaterade att vi människor inte är gjorda för äktenskapet. (Man kan visst tjäna pengar på allt om man vill...)

Människan är inte alls gjord för att leva med samma person hela livet, skriver hon och fortsätter: -Självklart finns det förhållanden som inte spricker. Men det är inga lyckliga förhållanden, utan förhållanden som präglas av bitterhet, tjafs och sexlöshet. Sitt eget äktenskap med Alex Schulman beskriver Katrin som lyckligt och glatt fram tills det kraschade. Men att kärleken till slut dör ut - oavsett om det dröjer ett, sex eller femton år - är oundvikligt, hävdar hon. Elden slocknar helt enkelt. -Den kommer att avta och då ska man inte kämpa febrilt med att blåsa igång den igen. Man tar en bunke vatten och släcker den,

När fan blev Katrin relationsexpert undrar jag. Jag är så jävla trött på att läsa om den människan nu. Katrin i Idol, Katrins bantning, Katrins skilsmässa, Katrin, Katrin, Katrin, bah!

Jag avskyr när kändisar ska tycka, precis som att Katrin är den som har mest att säga om äktenskap. Kunde inte en öerstressad nyskild trebarnsmamma fått skriva debattinlägget istället. Det hade fanimig gett mer trovärdighet än det här dravlet.

bild från finest

Fredag

Idag har jag och sambon vår dag, men jag tror knappast att virrpannan kommer att komma ihåg det...idag är det hårt jobb som gäller på förmiddagen och sedan lite städning i eftermiddag..pheew. Men först, kaffe och tidning, som vanligt!

Vill jag ha röda rosor får jag nog köpa dem själv..hehe..



Bensinstopp

Ibland känns det som att kärlek är lite som en bil, man behöver tanka ibland för att man ska kunna köra vidare. Jag känner att all stress och jobb liksom har gjort att jag behöver tankas på kärlek. Det är förbannat svårt att få ihop allting. Funderar på att börja boka in egentid med sambon, hur sjukt är inte det egentligen? Men vafan, hellre det än att förhållandet går åt helvete...


Hur gör ni för att kärleken inte skall ta slut?


Provocerande med bröst?

Det är rätt märkligt vad det är som provocerar oss människor. Idag verkar det vara Lindsay Lohans bröst. Dels verkar folk bli provocerade av att hon inte använder behå och dels att det verkar som att hon har gjort en bröstförstoring..jaha...shit alltså...

Så vad tror ni?? Fejk eller äkta..??



Någon som vill ha min pojkvän?

Bortkänkes:
40-årig man i sina bästa år, vältränad för 15 år sedan, numera välbyggd *harkel*. Snäll ibland dock arbetsnarkoman.
Skostorlek 42.

Bytes mot:
Snäll och gosig 30-åring med god fysik med stor längtan efter en sambo att dricka te i soffan med.

Fett hår och ångest

Läser i Aftonbladet att en intervju i Elle med Jennifer Lopez blev censurerad eftersom Jennifer var liiite för personlig och ärlig. Eftersom Elle inte ville visa upp bilden av en deprimerad Lopez med fett hår skrev de helt enkelt om artikeln. Nu har artikeln publicerats på nätet och den är inte helt ok tycker Lopez talesmän, kanske inte så svårt att fatta när det står saker som:

"Hennes feta hår är uppsatt och en hård knut ligger som en gloria på toppen av hennes huvud"

Jag tycker det är så underbart! Att den perfekta människan Lopez inte är perfekt utan att hon också har fett hår och är deprimerad. Hon är ju som jag! Wooiiie! Fan vad jag tycker om Lopez helt plöstligt!


Ny dag, nya utmaningar

Gårdagens inspelning gick jättebra och jag känner mig nöjd. Är lite sliten idag, körde bil i totalt åtta timmar igår...isch! Det är jätteroligt att åka iväg och jobba men jävlar vad det är skönt att komma hem, man uppskattar vardagen så mycket mer då!

sommarbild..



Nattliga äventyr

Rubriken är inte alls så spännande som den låter, inte mer än att hunden väckte mig kvart över två och var akut kissnödig. Jag knuffade lite på sambon som sa något jag inte vill återge i text så jag fick snällt masa mig upp och gå ut i den kalla natten (ja synd om mig). Så man kan väl inte påstå att jag har sovit så jävla bra inatt, vilket är lite typiskt eftersom jag ska köra till Göteborg och tillbaks och däremellan orka vara pigg och glad kexchoklad under filminspelningen...gäsp.

Ha en trevlig dag alla läsare, hörs senare!

Den här lilla pralinen ska jag träffa idag, är han inte för jävla söt??


Fett eller bebis?

Är det inte sjukt att det liksom har blivit norm att tappa alla sina graviditetskilon på två veckor? Hur jävla sunt kan det vara? Såg den här bilden på Aftonbladet där de spekulerar om Halle Berry är gravid. Jag önskar att hon inte är det. Jag önskar att hon bara är normal och inte har fått bort graviditetskilona. Det hade käntns så skönt med en normal kvinna i Hollywood...men det vore väl rätt osannolikt...

Vad tror ni?


Fittig?

Imorgon ska jag åka till Göteborg! kl 08.00 drar jag och jag lär väl inte vara tillbaks i Malmö innan 20.00 Men det ska bli jätteroligt och jag ser fram emot morgondagen...Tänkte krypa ner i sängen, är helt slut!

Såg precis en märklig sak på Desperate Housewifes de översatte "Bitch" till "fittig". Allvar, fittig? När fan blev det ett ord??

Puss och kram på er


Bild från västkusten i somras...


I'm back!

Hej på er! Är tillbaks från Halmstad igen, inspelningen gick mycket bra och imorgon ska vi spela in det sista (spelar in en informationsfilm). Vädret var fantasiskt i Halmstad, sol och blå himmel, vad mer kan man önska sig när man ska filma utomhus! 

Jag och fotografen käkade lunch på Åhlens, vet ni vad jag betalade för en chokladboll?? 22 spänn! Gah! Jaja, skit samma...undrar bara vad de har för vinst på en boll....

Nu ska jag och sambon iväg och fixa festlokal till hans födelsedag! puss och kram på er...

Kärlek

Jag vaknar av att jag ligger hopkurad i någon konstig krampaktig ställning eftersom hunden har lagt sig bekvämt vid mina fötter samtidigt som sambon ligger med armbågen en millimeter från mitt huvud. Jag tittar på dem där de ligger och sover och hjärtat håller nästan på att explodera på mig. De två är det finaste jag har och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att börja dagen på ...guuud vad jag är blödig!


Wooiiieee!

Jag är taggad! Ska dra till Halmstad och jobba och det ska bli superkul! Nu kör vi, jajaja! Det är så skönt att komma igång med kreativa saker speciellt när den senaste tiden har varit väldigt tung, speciellt på jobbfronten...

Dagens garv, socialtjänsten tycker att Blondinbella dricker för mycket och har kontaktat hennes mamma...jag tror jag kissar på mig... Vad tycker ni? Är det rätt av socialen att reagera eller är det bara löjligt?




Det där med förhållanden...

Det känns som att jag och min sambo inte har träffats på evigheter. Vi är här fysiskt men inte alltid mentalt...min sambo jobbar dessutom hur mycket som helst. Vi springer om varandra och när mitt dygn går mot sitt slut har hans bara börjat. Överlever ett förhållande ett sånt här liv? Inte i längden gissar jag. Jag överlever för att vi försöker ta vara på de små stunderna. Att dricka kaffe tillsammans, skratta ett par gånger om dagen och skicka en jävla massa sms....

Nu är det läggdags för mig, har en intressant och händelserik dag framför mig imorgon!

Puss och kram


En vit fåtölj

Sambon och jag tog en promenad tillsammans med hunden idag på eftermiddagen, underbart! Det har varit en fantastisk höstdag! På väg hem såg vi den här vita fåtöljen stå mitt i lövskogen...hm...I övrigt så lagar jag kålpudding! Ja, det är sant! Husmanskost! Fattar ni så gott det är...och billigt...och det kommer räcka heeeeela veckan..fan vad nice, haha!



Britneys nya sexvideo

Alltså jag fattar inte. Britney fruktar att nya sexvideon släpps skriver Expressen. Jaha. Jag fattar inte detta. Om man fruktar det så jävla mycket varför gör man det, om och om igen? Är inte alla dessa sexvideor av/med kändisar rena pr-kupper eller tycker de att det är så jävla roligt att spela in sina vilda (?) sexliv. Det känns så jävla korkat och jag blir så jävla provocerad av att det dyker upp hela tiden. Eller nej, egentligen blir jag provocerad av att jag blir provocerad av skiten...bah.. Jag fick osökt den där scenen ur Sex and the city i huvudet när Samantha arrangerar en sexvideo med Smith...jag bara antar att de flesta sexvideor med kändisar är lika regisserade...

Nu väntar jag bara med spänning på en hemmagjord film på Youtube med Natascha Peyres och Dhani, dubbelbah!


På begravning i en lila klänning?

Jag hade en hemskt plågsam dröm inatt. Jag drömde att jag var på begravning, jag vet inte vems och att jag  kom försent och att jag dessutom hade på mig min korta lila klänning (som jag hade på mig på ett bröllop sist jag använde den..!). Jag stod där som en lila pralin bland tusen svartklädda människor och de blängde argt på mig. En tant tog tag i min arm och skällde på mig och frågade hur jag kunde med att förstöra begravningen. Jag vaknade helt kallsvettig och panikslagen och den känslan vill inte riktigt släppa...

Så nu mina kära läsare undrar jag, vad fan betyder detta?


Ser det ut så här i er dusch också?

Jag funderar på varför det står så många tomma schampoflaskor i vår dusch. Eller snarare på varför det verkar vara så jobbigt att slänga dem? Är det bara jag som är jävligt lat eller har ni det också så här??


Morning glory?

Isch säger jag bara om den här morgonen. Det är måndag och jag känner mig allmänt risig. Somnade sent och vaknade tidigt och däremellan hade jag krig med täcket och hunden som tvunget ville sova på mina fötter. Suck. Måste tvinga mig själv att äta en ordentlig frukost annars kommer den här dagen sluta i katastrof...blodsockerblues är ingen bra grej dagar som denna!



Risig...både inombords och utanpå...


Dagens lista


Humör:
Det är måndag morgon så det är väl sådär...eller ärligt talat, det pyser ur öronen...
Gjort: Promenerat runt pildammarna med hunden, kollat mailen och kokat kaffe.
Planer: Läsa ännu mer mail, skicka mail, svara på mail...(hata administration!) skicka faktura och blogga

Ser på: bloggar, hunden som ligger på mina fötter och smackar samt på ananasen som ligger på köksbordet.

Lyssnar på: Etta James I'd rather go blind, Nina Simone, Feeling good samt Amy Winehouse Rehab samt Lördagsintervjun på p1.
Läser: DN, bloggar och Sydsvenskan online.

Dricker: Kaffe!

Äter: idag blir det äggröra och bacon

Bästa: att sambon snart vaknar och gör mig sällskap
Sämsta: att det är måndag, att jag har en massa mail att svara på och att jag måste diska.
Barn: Inga än tyvärr, räknas hunden?
Väder: Sol!

Idag är jag lite spexig och har hittat på min egen utmaning!
De utmanade är The Devil Wears, Saphary, Livet utan mamma


När blev det ok med päls?

Efter en snabb titt i de stora modebloggarna är det ganska uppenbart att det är "inne" med päls igen. Varenda tjej verkar posera i pälsväst (HUGA!) och Blondinbella visar glatt upp sin (söta?!) kaninpäls och Gynning poserar i pälsmössa á la Putin... Är vi så här lätta? Räcker det med att något blir trendigt för att vi ska släppa på vår moral? Jag tycker det är helt jävla förkastligt med päls och jag skäms över dem som stolt visar upp sina "trendiga" pälsvästar. Kom igen! Vart tog debatten vägen?


Kan killar ha tjejkompisar?

Under eftermiddagens fika diskuterade jag och min kompis det där med killar och deras tjejkompisar. Männen i vår bekantskapskrets har just nu enorma problem med att ha tjejkompisar. Det verkar liksom alltid sluta med att de strular till det och så är den vänskapen över. Vi båda undrar varför det är så. Är vänskap mellan män och kvinnor så jävla komplicerad? Jag har tidigare haft många killkompisar och det har alltid varit en tyst överenskommelse att vi är kompisar och inget mer. Ett par av de relationerna har avslutats just på grund av att killen har velat ha mer. Måste det alltid bli så undrar jag? Det känns så jävla trist att man inte kan ha en normal jävla vänskapsrelation bara för att man råkar vara en tjej och en kille...Framförallt saknar jag att ha fler killkompisar..så vad fan är det som pågår undrar jag?


Det vore ju kul att höra om ni har några lyckade relationer med en tjej/killkompis!

Myssöndag

Det här blev en riktigt bra dag! Har precis kommit hem från en fika på Möllan. Jag älskar Malmö med alla uteserveringar, och framförallt att de  nästan står framme året runt. Min kompis och jag planerar (läs drömmer) om en weekend i Berlin med mycket shopping, framförallt vintage men också god mat och jazzklubbar. Berlin är ju så nära! Det kommer väl ta typ två år innan vi får möjlighet att göra det men men, det skadar inte att drömma eller hur?

Sambon är på fest med jobbet så jag har lägenheten helt för mig själv. Har iaf hunden som sällskap som vanligt och vi går här och myser. Idag är det riktigt mystigt att bara slappa. Det regnar fortfarande och nu ska jag dricka te och läsa tidningen...

kram på er...



Kiss my ass!

Anamiakid frågade om jag inte kunde skriva lite om mitt förflutna som bulimiker och det är klart jag kan det. Jag utvecklade anorexia när jag var i 14-årsåldern och käkade knappt någonting under ett par år. Jag tyckte att jag var groteskt tjock och ful och gömde mig under stora och bylsiga kläder. Jag har alltid fått mycket uppskattning för hur jag är som person och har alltid varit en riktigt plugghäst i skolan men när jag fyllde 12 kom höfterna och rumpan och sen gick det utför. Jag kunde inte riktigt hantera att bli kvinna och att bli betraktad. Innan hade jag blivit erkänd för hur jag var och vad jag gjorde, nu kom allt att istället handla om hur jag såg ut. Jag kände att jag inte dög och hade en extrem prestsationsångest. Jag skulle vara bra på allt! Och om jag inte klarade att få mvg på ett prov straffade jag mig själv genom att inte äta. Ännu en faktor som spelat in i att jag utvecklade ätstörningar är att min mamma påpekade att jag borde gömma min stora rumpa  vilket såklart inte gjorde  saken bättre.  Hon ville väl men det blev så fel och jag lägger absolut inte skulden på henne..men i så här när man har det i backspegeln kan man väl konstatera att det kanske inte var så pedagoiskt av henne...Det bör sägas att även min mamma lider av ätstörningar, tyvärr har hon inte erkänt det för sig själv ännu. Efter ett tag blev längtan efter mat för stor och jag började hetsäta istället. Att upptäcka bulimin var fantasktisk! Tänk att få äta allt det där man suktat efter i två år! Med gott samvete, för lösningen var ju att kräkas upp allt igen! Fantastiskt! Jag knarkade mat i fem år. Jag åt och kräktes, åt och kräktes, åt och kräktes. Till slut fungerade inte mina kräkreflexer längre så jag var tvungen att köra ner en tandborste långt ner i halsen för att få upp maten igen. Det var ett helvete. Det är oerhört ångestbefriande att kräkas upp maten med ångesten som kom efter var är hundra gånger värre...

När jag var 20 nådde jag kulmen i min sjukdom. Då mådde jag så dåligt att jag inte ville leva längre. Jag befann mig samtidigt i ett mycket destruktivt förhållande med en man som inte var bra för mig. När jag lämnade honom bestämde jag mig för att lämna min sjukdom bakom mig också. Jag kom i kontakt med en väldigt bra terapeut som förstod mig och vad jag behövde. Dessutom hade jag min bästa vän som stöttade mig genom hela processen. Långsamt, långsamt började jag äta igen och behålla maten.

Så här drygt fem år senare inser jag att jag alltid kommer att vara bulimiker, men jag kräks inte längre. Jag måste acceptera mig själv och min kropp varje dag för att klara av att inte falla tillbaks och ibland är det ett helvete. När jag är ledsen och låg vill jag äta och kräkas. När jag förlorade min bästa vän för ett år sedan föll jag tillbaks i hetsätandet ett tag men jag ville inte hamna där igen och lät det aldrig gå så långt som innan. Varje dag är en kamp men varje dag som jag inte kräks är också en framgång!

När man befinner sig mitt i sjukdomen tror man att det är kört. Att det inte finns någon räddning med det är fel! Jag klarade mig igenom det och har kämpat mig igenom sex år på universitetet, har idag ett bra jobb, en man som älskar mig och en hund som jag daltar med till förbannelse!

Så, alla ni som har samma problem som jag hade, sök hjälp! Det är oerhört svårt att klara det själv och ni förtjänar att komma ur helvetet!

kram på er

Numera gillar jag min rumpa och tycker att de som tycker den är för stor kan kiss my ass!


Skulle ni kunna göra mig en tjänst?

Jag ser att ni läser bloggen, men ni säger ingenting! Skulle ni för min skull kunna lämna ett litet avtryck...bara ett litet? För min skull...pretty please with sugar on top...jag skulle bli så glad....


Vem begär att vi ska vara superkvinnor?

Blondinbella skriver om sina ångestattacker idag och att hon trodde att hon var en superkvinna. Vem har slagit i henne detta undrar jag? Var har hon fått det ifrån att man måste klara av allting? Tyvärr är hon knappas ensam om att inbilla sig att hon är en superkvinna, jag tror att det är rätt många kvinnor som iaf försöker vara det. När man går på en nit i livet, det kan vara ett överfall, ett dödsfall, olycka, ja vad som helst där man tappar kontrollen, då inser man ganska snabbt att man är allt annat än en supermänniska. Och det gör ont att inse det om sig själv! "Jag har tappat kontrollen." Jag vet inte hur många gånger jag har tänkt de orden det senaste året. Men vet ni vad, man överlever. Förlorad kontroll skapar rädsla och ångest men man överlever. Man tar ett litet steg i taget och tillåter sig själv att vara liten och svag. Och framförallt, man går och pratar med någon! Nuförtiden rekommenderar jag allt och alla att gå i terapi. Det är det bästa jag någonsin börjat med och utan den vet jag inte var eller vem jag hade varit idag.

Joinar ni mig i klubben "jag är inte superkvinna men jag är fantasktisk ändå!" ?



Cysta i bröstet

Förra sommaren upptäckte jag en cysta i mitt ena bröst. Jag var på semester och fick total panik som sedan gick över till förnekelse. Efter mycket tjat från vänner och pojkvännen gick jag iaf och kollade den på vårdcentralen. Läkaren konstaterade att det var en knöl i bröstet och skickade vidare mig till kvinnokliniken för en undersökning. De gjorde en biopsi på mig, dvs de tog ett cellbprov i bröstet samt mammografi. Det var något av det värsta jag har varit med om, framförallt att vänta på provresultaten. Men, det visade sig att det var en ofarlig knöl. Nu har jag märkt att knölen har växt igen och jag måste gå och kolla den. Men jag drar ut på det och drar ut på det och drar ut på det...att det ska vara så svårt att få tummen ur! Det är rädslan som gör det förstås men jag måste ju faktiskt ta tag i detta. Så, imorgon ringer jag vårdcentralen, vare sig jag vill eller inte.


Hemma-spa

Jag behöver restaureras. Jag är torr som jag vet inte vad och håret är risigt och jag känner mig allmänt grå och blek. Idag är det minirestaurering som gäller. Det vill säga skrubbning, inoljning och hårfärgning. Det känns som att det gör lika gott på insidan som på utsidan...Jag tillhör den kategorin människor som tycker att det är underbart när det regnar, för då slappnar jag av. Hade det varit solsken idag hade jag känt att jag måste gå ut på stan och flanera i solskenet. Men inte idag, idag funkar soffan hela dagen och jag tror att det är precis vad jag behöver, detoch böcker och hinkvis med te!

Invirad...


Kan inte Carolina Gynning hålla käft?

Jag läser på framsidan av något ny glammig tidning med ett rosa, glansigt omslag med Carolina Gynning som omslagsflicka, "jag har slutat äta" Tack! Tack Carolina Gynning för att du är så jävla korkad! Tack för att du inspirerar oss kvinnor så jävla mycket! Allvar, kan människor som hon inte bara hålla käft. VI vet redan att dom inte äter: Det syns liksom på dem men måste de berätta det?? Nej. Det handlar ju egentligen bara om att synas och höras och det är väl något som man ändå måste ge Gynning att hon är bra på. Jag har mycket liten respekt för människan, jag är ledsen. Hon är slipad som fan och vet precis hur hon ska använda sig själv för att få publicitet. Och visst var det ett smart karriärdrag med silikontuttar och att knulla live i tv. Helt fantastiskt!

Jag blir så jävla trött. Smalast vinner, så är det bara. Och om man inte äter alls, ja då är man verkligen en kvinna med självkontroll eller hur! Jag tycker uttalandet är vidrigt och jag tycker det är vidrigt att sådana tjejer som Gynning får ta (eller tar) så stor plats. Vem bryr sig om hon opererar bort brösten? Vem bryr sig om hon har en ny pojkvän? Vem bryr sig om ifall hon får orgasm i tv? För mig är hon ingenting annan än samma typ av tjej som satt längst bak i klassrummet på gymnasiet och aldrig kunde hålla käft. Bah!


Regn och rusk!

Det ösregnar och blåser men vi kämpade oss ut i alla fall, jag och hunden. Jag har hittat en rastplats för hundar i parken som jag aldrig har sett tidigare och den testade vi idag. Tror ni att han var lycklig när han fick springa lös eller vad? Det finns få saker som gör mig så lycklig som när jag ser att vår hund är glad och har roligt, det låter ju smått löjligt men så är det faktiskt. Jag tycker att han är värd att få komma ut och springa ordentligt och vi har ju faktiskt ansvar för att han ska ha det bra...

Jag kände mig lite som småbarnsföräldrar måste göra när de sitter på lekplatsen med sina barn. Där satt jag i regnet på en stubbe, helt ensam och pratade med en hund...haha!

Nu blir det söndagsbilagan i DN och kaffe! Woooiiiiee!



En väldigt blöt matte på en stubbe mitt i skogen, typ...


omdaltad och ompysslad hund!

Ja, jag avskyr ensamheten

Det finns få saker som är så jobbiga som helger. Speciellt när jag mår så här. När sambon har gått till jobbet är det tyst och tomt. Jag kan inte slappna av och jag orkar inte göra något så då sitter jag bara här och har ångest och saknar och sörjer hon som aldrig kommer tillbaks. "Ska du ha en stänkare?" frågar grannen i en Beck-film. Ja, ge mig en tänker jag. Spola bort ångesten och sorgen med något riktigt starkt så jag glömmer bort den för en stund. Men jag gör ju inte det. Jag försöker möta smärtan istället. Så jag går och lägger mig. Och sover bort ännu en lördagkväll. Vad gör alla andra på lördagskvällen fundrar jag på. Umgås? Bara hänger? Festar? Och jag sitter här med en hund och vill sova bort allt. Sorgligt? Ja kanske det men bättre det än att jag irrar runt på stan och gör något dumt.

En som aldrig lämnar mig...


Min blogg - enligt pojkvännen

-Älskling, du vet att jag älskar din blogg va?
-mmm gör du?
-ja...
-varför det?
-...du är lite som simpsons....underhållande och samtidigt samhällskritisk...
-aha...



Vart tog önskan om en snäll pojkvän vägen?

Kommer ni ihåg de där böckerna man skrev i när man var liten, typ mina vänner? När man skrev om hur man ville att ens pojkvän skulle vara skrev man alltid "snäll", eller iaf jag gjorde det. Sen hände det något när man blev typ 12. Då blev alla snälla killar totalt ointressanta och man riktade istället intresset mot de "coola" killarna. Jag har funderat en del på det där med tjejer och deras val av pojkvänner. Det känns som att "snäll" är lika med osexig och mesig och istället letar vi efter något svårförståligt, arrogant och gärna aningen destruktivt så att vi kan rädda killarna med dessa egenskaper och göra dem till bättre människor... jag undrar om detta gäller killar också? Tycker det också att snälla tjejer är osexiga, vill de också ha mystik och egocentriska tjejer? Och varför uppfattas arrogans och "osnällhet" ibland som sexigt? Är den enkla förklaringen den att vi vill ha det vi inte kan få?


Om man ändå vore man

Jag är inne i en period där jag svajar mellan att ha klänning och höga klackar eller herrkläder.Dvs, ultrakvinnligt eller ultramanligt.  Fan vad det är skönt med herrkläder, förbannat skönt. Så skönt att jag ibland önskar att jag var man och kunde gå omkring i det jämt och ständigt. Ett tag var jag insnöad på gubbyxor, nu är det herrskjortor som gäller...tre storlekar för stora...När jag var i tonåren hade jag alltid kläder som var två storlekar för stora men det var för att jag trodde att jag var tjock nu tycker jag bara att det är bekvämt...tänk om man kunde få gå så här till jobbet...



Jävla idiot!

Det är inte ofta jag kallar folk för idioter men nu tycker jag fan att det är befogat. Jag kollade precis in storstadspojkens blogg och fick se ett inlägg där han skrev om en tjejs rumpa på tunnelbanan, han hade dessutom fotat den och drev med att den var stor. Jävla idiot säger jag bara. Skulle det vara roligt att göra narr av mulliga tjejers rumpor? Jag tycker det är vidrigt. Lägre än lägst. Jävla apa säger jag bara. (Ja, jag är arg...) Sen när är bloggar ett forum för allmän förnedring?




Ikea, kanelbullar och loppis

Ja, det blev en rätt rolig dag det här ändå. Sambon föreslog att vi skulle åka på loppis och sedan ikea och så blev det! Vi passade även på att käka kanelbullar på ikea och kika på soffor. Jag är så sugen på att komma iordning i lägenheten, efter att ha flyttat två gånger på tre månader så var vi rätt trötta på målning och annat pyntande om man säger så. Men nu ska det bli ändring på det! Har kollat på färg till hallen, det är svårt!


Vi har även hunnit med att käka middag och det blev en riktig manligt middag idag eftersom sambon fick bestämma...bah...vad sägs som grillad kyckling med potatissallad och grillchips med dip till efterrätt...yummie eller hur....?





 

Hönan eller ägget?

Jag läser om Natascha Peyres påtänkta namnbyte i The devil wears blogg. Jag skrattar gott åt det faktum att b-kändisar ringer in till tidningarna och vill få till en förstasida. Men så tänker jag att visst, vi kan sitta här och garva åt Natascha men hur är det med de journalister som verkligen skriver om skiten, och ännu värre, vi som faktiskt läser och konsumerar den. Skriver tidningarna om sådan här skit för att vi vill läsa den eller läser  vi den för att den står i tidningarna...jag vet inte...vilket kom först, hönan eller ägget?

Skulle du ingripa?

Jag funderar på det här med dubbelmoral. När jag gick hem efter att ha fikat på stan såg jag ett par som bråkade. Nu menar jag inte tjafsar utan verkligen skrek på varandra. Han höll hårt i hennes arm och hon försökte dra sig loss. Nu snackar vi en gata mitt i Malmö under lördagsruschen. Det var flera som stannade till lite längre bort och iakttog grälet, vissa garvade lite och andra såg chockade ut. Men ingen ingrep. Jag funderade på det där. Jag ingrep ju inte själv och jag känner mig faktiskt som en skit för det. Skulle jag ha gått fram och frågat vad de höll på med? Skulle jag ha frågat henne om han gjorde henne illa? Men vad hade hänt då? Hade han nitat mig och hade jag gjort det värre för henne? Men varför ingrep inga män undrar jag? Bör man inte göra det när en kvinna blir illa behandlad offentligt. Det där med kvinnomisshandel är så tabubelagt. Vi har en sådan dubbelmoral när det gäller det. Vi vill sköta vår egen business och inte lägga oss i. Jag undrade vad som hände med kvinnan sen, när de kom hem. Slog han henne? Fick hon gå igenom ett helvete?

Vad hade ni gjort, hade ni ingripit?


Dödshot...?

Den här kommentaren fick jag igår..jag tycker den är...intressant..jag är en cp-unge och jag får inte kommentera i Bimbobellas blogg mer för då dör jag. Ok.

isabella skryter inte , det är du som gör de typ " ahh jag har bulimi titta på min mage " wannabee Blondinbella. du ska veta att isabella har många "fans " så skriv någonting mer så dör du , fattaru deet cepe unge?


En alldeles normal mage?

Så här ser min supermätta mage ut. När resten av bloggvärlden verkar vilja visa upp sitt perfekta yttre tänkte jag ta tillfället i akt att visa upp en icke-perfekt mage. Så. Alla ni med komplex. Ta det lugnt. Jag har säkert en mycket större mage än ni. Så chilla. Ni behöver inte banta. Inte idag heller...


Falafel är den nya falukorven..

..iaf om man bor i Malmö! Dagens middag består av hemlagad falafel och sallad, gott och snabbt!  Nu tänkte jag ta fredag, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag antagligen sitta vid datorn igen om en stund...stressad! Ska iaf ta en promenad med vovven och en runda på stan.

Kram på er



Sluta vara så jävla duktiga!

Jag blir så trött. Blondinbella har ställt en fråga i sin blogg idag, varför tror du att så många tjejer drabbas av ätstörningar? I inlägget innan poserar hon i sin blonda hårman och klänning med korsettskärp och höga klackar och skriver att hon precis blivit medlem i elevrådet. Suck. Ja varför Bella? Varför drabbas unga tjejer av ätstörningar? Kan det vara prestationsångest och stress? Jag kan ju bara prata om vad det var som gjorde att jag drabbades och det som kickade igång det hela var att jag tyckte så illa om mig själv för att jag inte tyckte att jag dög. Jag var inte duktig nog, inte smart nog, inte snygg nog, allt det där. Jag började med att straffa mig själv genom att inte äta och utvecklade på så sätt anorexi, detta gick senare över till hetsätningar med bulimi som följd. Så sluta vara så jävla duktiga!! Vi pallar inte med detta. Vi kan inte vara perfekta! Vi är bara människor. Blondibella har anlitat en stresscoach. Detta samtidigt som hon går med i elevrådet och ger sig själv ännu mer att göra. Ni hör ju själva. Prestationsångest så det skriker om det. Och tjejen är bara 17 år...

Jag tror inte att ätstörningar enbart handlar om missnöje kring vikt och utseende, jag tror att det går mycket djupare än så. Jag är fortfarande missnöjd med mig själv och har ständiga komplex över min kropp som blir värre ju tröttare och mer stressad jag är. Just nu är det min mage jag har hängt upp mig på, men till skillnad från ett par år sedan kan jag hantera det. Visst, jag har inte världens plattaste mage men jag har ju så mycket annat som är bra. Framförallt har jag bra egenskaper som väger upp vilken tvättbräda som helst.


Så frågan vi skall ställa oss istället är kanske, varför känner unga kvinnor sådan press på att vara så jävla duktiga?


Fredag

Stressad! Gah! Som vanligt när jag ska sätta mig ner i lugn och ro och jobba med något som kräver sinnesro ringer telefonerna och mailen svämmar över. Frustrerande! Jag ska försöka lugna ner mig iaf och jobba bort sånt som måste göras. Äntligen fredag! Fast den här veckan har gått fort, jag ska inte klaga...

Jag funderar på vad jag ska göra i eftermiddag för att få lite fredagskänsla, jag jobbar ju hemma och har inga arbetskamrater som kan smitta ner mig med glädje över att det är helg...hm..kanske en fika på stan, vi får se...nu kaffe och lördagsintervjun från p1 i lurarna...

Det är dags att ta fram vinterskorna!


Fundersam

Tankarna härjar vilt i min skalle idag. Det är vissa saker jag inte blir riktigt klok på men å andra sidan, behöver man förstå allt? Imorgon är det iaf fredag och jag ser fram emot helgen även om den kommer innehålla en del jobb. Nu är det sömn som gäller för min del.

varför lägga in en bild på en ananas undrar ni, tja ingen aning, tyckte mest att den var fin...bah

Sånt som stör min man

Jag tycker det är skitkul att göra saker som min man stör sig på, det är liksom det som gör det roligt i ett förhållande, haha! Som det här med att prenumerara på DN fastän vi bor i Malmö och där är det ju Sydsvenskan som gäller. Skiter väl jag fullständigt i och beställer glatt DN. Men det är inte det som stör min skånepåg till man mest utan det faktum att det ligger dn-delar över hela lägenheten. Underbara Dn-delar som bara väntar på att bli lästa, enligt min mening.

Så här såg det ut på toa idag och min man stod i kalsongerna och drog en lång ramsa om hur jobbigt det är att det ligger tidningar överallt. Det är då man lutar sig tillbaks i soffan, stänger av öronen och bara garvar åt det faktum att jag har fått min man att vifta med armarna endast iklädd kalsonger. Me likee..haha...

finns det något mysigare än att börja dagen med att läsa tidningen på toa??


Det är mycket nu...

Jag är dålig på att blogga när jag är stressad...det är så mycket som snurrar i huvudet just nu. Pheew! Telefonen har gått varm den senaste timmen, saker som ska planeras, fixa, gå ihop med all planering...pheeeew! Men vafan, jag ska inte klaga, jag gillar ju när det händer grejer, hellre det än när det är helt lugnt...

Så, med brist på annat att blogga om kommer här ett gäng bilder på min dag...

älsklingen...


godaste chokladrutorna..



först ösregn, sedan solsken..!



och! plenty med kaffe!


Accept the good

Vi såg en film igår som heter Things we lost in the fire, en hollywoodfilm iofs men den är regisserad av danska Susanne Bier med Benicio del Toro och Halle Berry i huvudrollerna. Rekommenderas! Jag grät och skrattade om vartannat och det är ju ett bra betyg...! De pratade iaf om "accept the good" - acceptera det goda i livet. Så idag gör jag det. Istället för att vara sur över att jag måste gå ut med hunder i ett blåsigt malmö är jag tacksam över att jag har en hund och istället för att gnälla över att jag ska åka iväg om en stund är jag glad över att jag har en bra bil och en man att komma hem till. Var inte det storsint av mig så säg!

kram på er!

Skilda världar

Vi lever i skilda världar jag och min man. Det blir så påtagligt när vi är tillsammans på tider vi inte brukar. Han vill inte prata när han är ledig och jag har ett gigantiskt behov av att prata så ni kan ju räkna ut själva vad som händer...jaja...det kan vara så frustrerande att jobba hemifrån för man går miste om hela den sociala biten, dvs. man pratar med folk. Idag har jag knappt pratat med någon och det är frustrerande!

Nu ska jag sova. Eller försöka iaf, hjärnan är trött men inte kroppen. gah! Sömnpiller!

Låg

Har ingen bra dag idag. Sitter mest och pillar i excel och drömmer mig bort till olika sanstränder där det varken finns mail eller telefon. Funderar på hur jag ska muntra upp mig själv. Någon som har något förslag?

RSS 2.0