Blondinbella goes disgusting

Nu blir jag sådär äcklad igen. Hon äcklar mig den där tjejen. Blondinbella alltså. Bristen på empati är obehaglig. Döm själva.

Det är en sak som jag tycker är otroligt konstigt med oss svenskar. Varför i hela världen skickar vi in bilder i tidningen när barnen fyller år, någon har blivit född eller ett par gifter sig. Ska vi som läser sucka glatt och säga "Åh vad roligt för dig Emelie, 4 år i Sundbyberg som fyller år idag" Är det meningen att vi ska glädjas för människornas skull? Tycka att den illröda faktiskt ganska fula bebis är välkommen ner till jorden? Nej jag förstår det inte. Behöver man uppmärksamhet så mycket att man måste ha en bild på sig själv i tidningen när man fyller år kan man lika gärna skaffa en blogg!

Kommentarer
Postat av: kia

hehe

2008-04-29 @ 23:26:36
Postat av: Världshärskaren

Jag känner mig lite dum nu. Men jag håller faktiskt med henne (för en gångs skull).

Visst, det är vaken PK eller moraliskt rätt att säga så, men hon säger ju det som många innerst inne tänker...

2008-04-29 @ 23:36:30
URL: http://varldsharskaren.blogg.se/
Postat av: nicole

Man gud vilken trist människa. Ibland säger hon väldigt korkade saker. för att få fler läsare. men jag torr att hon bara gör sig hatad. Kram!

2008-04-29 @ 23:37:16
URL: http://nicoliis.blogg.se
Postat av: jonna - en sån där ung mamma

jag tycker då det är härligare att se bilder på nyfödingar och födelsedagsbarn i tidningen än att läsa om blondinbellas framgångar..

2008-04-30 @ 08:36:07
URL: http://jonnalantz.blogg.se
Postat av: Stijnalina

För att barnet som fyler fyra känner sig uppskattat och älskar, för att den nyfödda ska bli välkomnad till världen och fler ska få reda på det. Och det allra viktigaste, för att åtminstone en enda sida är helig från sådana som hon!

2008-04-30 @ 14:11:33
URL: http://stijnalina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0