Bullshit!

Har ni läst detta?
Elite-dejting är en ny dejtingsajt som gallrar stenhårt i ansökningarna om att bli medlem. För att känna sig hemma på sajten ska man helst vara just som Elitedaters själva beskriver sina  medlemmar:
 " engagerad och karriäorienterad, med ambitioner över genomsnittet och en aktiv karriär."
Innan man kan ge sig i kast med att leta efter kärleken måste man bli godkänd, och ett kriterium är att man har, eller håller på att ta en akademisk examen.
Eeehh ok...?

Artiklen fortsätter: Men det handlar också om att man ger en professionell och intressant presentation av sig själv.
- Det är viktigt att presentationen har innehåll, vi vill undvika skräpkultur på sajten och gallrar ut de som är ute efter one night stands. Man ska inte behöva anmäla andra medlemmar för otrevliga mejl det första man gör, säger Nigel Rasmussen, vd.
Målgruppen är seriös, tittar på intellektuella tv-program, läser god litteratur och kan uttrycka sig väl
.

 Nigel Rasmusen gör jämförelsen mellan en finare och en enklare restaurang.
- Går du på en finare klubb eller restaurang måste du klä dig därefter, och du förväntar dig också att träffa samma sorts människor som dig själv, säger han. Hälften accepteras.
Ja men Gud så praktiskt! Tänk vad skönt att slippa allt outbildade människor med andra erfarenheter av livet än vad man själv har! Tänk vad skönt att veta att om man faktiskt skulle träffa någon och t.ex. få barn med personen så kan man känna sig trygg i att man kommer få en vacker och intelligent avkomma. Sån trygghet!
Ja, jag är ironisk. För jag tycker det här är bullshit. Visst, det må hända att lika barn leker bäst men det här är ju för fan löjligt. Det här så jävla homogent att jag mår illa. Och vem fan säger att man tillhör eliten för att man är välutbildad och tjänar fett med stålar? Vad fan säger det? Vart tog humanism, humor, värme, medmänsklighet vägen? För inte fan får man med sig det i en akademisk examen!



Kommentarer
Postat av: helena

Det är så jäkla töntigt..

2008-05-06 @ 10:30:58
Postat av: Jonas

lite onödigt kanske..

2008-05-06 @ 10:35:50
URL: http://Jonaskjallstrom.blogg.se
Postat av: lisa

töntigt!

2008-05-06 @ 10:40:31
Postat av: Anonym

Mysig blogg du har

2008-05-06 @ 11:38:38
URL: http://mimmster.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0