Fett eller bebis?

Är det inte sjukt att det liksom har blivit norm att tappa alla sina graviditetskilon på två veckor? Hur jävla sunt kan det vara? Såg den här bilden på Aftonbladet där de spekulerar om Halle Berry är gravid. Jag önskar att hon inte är det. Jag önskar att hon bara är normal och inte har fått bort graviditetskilona. Det hade käntns så skönt med en normal kvinna i Hollywood...men det vore väl rätt osannolikt...

Vad tror ni?


Kommentarer
Postat av: Nike

Hej Emma, läste att du avskyr ytliga människor...hoppas du gillar min blogg då. Den är kanske lite för djup ibland....men jag skriver om hur det är att växa upp med en förälder som missbrukar, tankar, känslor, självkänsla, tillit och sånt...titta in, kanske det finns något läsvärt...



Mvh

Nike

2008-10-07 @ 22:58:23
URL: http://nike.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fasen jag fick dras med mina trots att grav slutade i v.28 och v.32 hur i hela censur tappar man dem på två veckor efter v.40?? FUSK!

2008-10-08 @ 16:39:22
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Kattis

uh.. det håller jag med om.. men det har varit så mkt hysteri med att ALLTID ha en ideal som inte e naturlig. så har det vart ett par decennier nu..

Folk inser det, förbannar det, men på något sätt frammanar detta de rätta reaktionerna ändå, för allt skit rullar ju bara vidare..

tråkigt faktist.

Hoppas oxå att vi äntligen får se en sund och icke hysterisk kändis i vackra LA

kramis

2008-10-08 @ 19:04:14
URL: http://jockonda.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh nej, en kändis har en liten mage = gravid. Hon kanske käkat för mycket kakor :P

2008-10-08 @ 20:42:10
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0