När blev Katrin relationsexpert?

Nyskilda Katrin Schulman skev en debattartikel i Expressen häromdagen där hon konstaterade att vi människor inte är gjorda för äktenskapet. (Man kan visst tjäna pengar på allt om man vill...)

Människan är inte alls gjord för att leva med samma person hela livet, skriver hon och fortsätter: -Självklart finns det förhållanden som inte spricker. Men det är inga lyckliga förhållanden, utan förhållanden som präglas av bitterhet, tjafs och sexlöshet. Sitt eget äktenskap med Alex Schulman beskriver Katrin som lyckligt och glatt fram tills det kraschade. Men att kärleken till slut dör ut - oavsett om det dröjer ett, sex eller femton år - är oundvikligt, hävdar hon. Elden slocknar helt enkelt. -Den kommer att avta och då ska man inte kämpa febrilt med att blåsa igång den igen. Man tar en bunke vatten och släcker den,

När fan blev Katrin relationsexpert undrar jag. Jag är så jävla trött på att läsa om den människan nu. Katrin i Idol, Katrins bantning, Katrins skilsmässa, Katrin, Katrin, Katrin, bah!

Jag avskyr när kändisar ska tycka, precis som att Katrin är den som har mest att säga om äktenskap. Kunde inte en öerstressad nyskild trebarnsmamma fått skriva debattinlägget istället. Det hade fanimig gett mer trovärdighet än det här dravlet.

bild från finest

Kommentarer
Postat av: Anonym

du är bitter

2008-10-10 @ 14:53:46
Postat av: Gunilla

Kan bara hålla med....

2008-10-11 @ 17:08:42
URL: http://blogg.passagen.se/pgrrr/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0