80-talet är tillbaka...

Jag tillhör generationen som växt upp med kombinationen neongröna cykelbyxor i lyrex och tyckt att det var världens snyggaste klädesplagg. I trean köpte jag och en kompis likadana t-shirtar med neontryck från Ellos och min lycka var total. Vi hade morotsjeans, stentvätt, gigantiska hårsnoddar och framförall reebokskor. Det här var min lågstadietid. Konstigt att jag ryggar tillbaks när jag möts av denna våg av 80-tals kläder som fyllständigt vräks över oss denna sommar. Är det snyggt med rosa tajst (kalla det leggins om ni vill, det är fan tajts!) Nej! Är det snyggt med stentvättat? Nej! Men det verkar vara modernt så jag gissar att man kommer se både en och annan donna med utstyrslar á la Anna Book i sommar.

Jag är delvis en hycklare eftersom jag kommer på mig själv med att älska åttiotalströjorna med mycket vidd som döljer allt var mage heter. Så visst blir det lite åttiotal för mig också i är..men fan inga rosa lyraxtajts...


Kommentarer
Postat av: Anonym

hehe skulle nog inte ta på mig sådana

2009-05-19 @ 10:09:40
URL: http://karinolofsson.blogg.se/
Postat av: Nanna

Jag kan inte annat än att hålla med dig...

Snart börjar väl alla se ut som Susanne Lanefeldt på gymet också...

2009-05-19 @ 14:51:17
URL: http://apieceofthoughts.blogg.se/
Postat av: Pia

Näe, tightsen låter jag nog oxå bli, men annars så älskar jag 80-talet. ALLT var tillåtet då!! ;o)

2009-05-19 @ 19:02:45
URL: http://anjocapi.blogg.se/
Postat av: Fisken

Vi som var med på 80-talet är dömda att för evigt hålla käften om vad dagens unga har på sig... Det KAN inte vara värre än hur vi såg ut på 80-talet!

2009-05-23 @ 00:15:24
URL: http://dumbas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0