Bokslut

Det är snart slut på året och det märks. Jag grubblar och grubblar och grubblar. Drömmer om då och det som hänt och grubblar ännu mer. Hur skall det bli, blir det bättre, sämre, annorlunda, same same? 2010 har varit mitt värsta år hittills och blir 2011 likadant ja då hoppar jag i älva. Men, inget ont som inte har något gott med sig, jag är annorlunda och bra är väl det. Jag har lärt mig mycket och gråtit ännu mer kan man väl sammanfatta det med. Hunnit med min favoritstad Paris två gånger och är lycklig för det. Där skall jag bo när jag blir gammal :) Blivit av med både en och tre vänner, både beroende på mig och på dem. Var det värt det? Var det en bra utresning? Var det mitt fel? Är jag inte ödmjuk nog? Är jag en dålig människa? Det återstår att se.

Ser med viss skräckblandad förtjusning fram emot vad 2011 har att erbjuda. Framförallt ser jag fram emot de nya smaker jag skall testa, de nya miljöer jag skall se och kanske framförallt, de nya människor jag vill träffa. Och så kärleken såklart. För varje år som går når den andra och nya nivåer. Känslor man inte visste om, saker man inte trodde fanns osv. Det är spännande att leva minst sagt om än ibland väldigt ledsamt. 

Eftersom de senaste årens nÿårsaftnar varit mer eller mindre katastrofer lägger jag om riktning. Inga förväntningar, inga gäster, inga middagar, ingen sprit, ingen stad ingenting. Istället kärlek, soffa, mad men och choklad. Kan det gå fel så vet jag inte vad jag gör nästa nyår, Thailand?

Nu skall jag iväg och handla hummer till morgondagens nyårsmiddag. Samt en sodastreamer. Det här året skall vi nämligen spara både på miljön och våra pengar genom att inte  köpa så förbannat mycket mineralvatten. Bra nyårslöfte va ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0