Sex

Dagens samtalsämnet med vännerna över en kopp te blev sex. Såklart. Trekant för att vara exakt. Intressant såklart. Och oerhört privat. Och nu sitter jag här och kollar på första avsnittet av Sex and the city som handlar om sex utan känslor. Jag gillar att umgås med människor som inte är så jävla pryda, man kan faktiskt prata sex utan att det blir för privat...Dessutom är det kul att inte alltid prata sex med tjejkompisarna, det brukar ju mest handla  om problem med sex...jaja, det var ett kul samtal iaf och jag har fan ingen aning om vad jag egentligen vill säga med det här inlägget. Älska mer kanske..?

Kommentarer
Postat av: Linda

Håller med dig till fullo.

2008-06-24 @ 00:57:06
URL: http://lllllinda.blogg.se/
Postat av: Fannie

Eh, problem och sex ska inte höra ihop. Folk måste inse att man ska följa mer köttets lustar och följa mindre samhällets sexmoral. Jag tror på Sams åsikt, sålänge jag låter känslorna komma när det kommer, och inte hindra dem eller analysera sönder dem. Mindre analyserande mera sex..

2008-06-24 @ 07:07:35
URL: http://treenigheten.blogg.se/
Postat av: Angelica

Mer sexsnack tycker jag! Och man kan verkligen snacka om sex utan att gå in på alltför privata detaljer, bara prata om det roliga :)

2008-06-24 @ 18:19:03
URL: http://pelicaistoravarlden.blogg.se/
Postat av: HannaEllenor

Håller med, vi lever i nuet :D

2008-06-24 @ 19:48:44
URL: http://hannaellenor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0