Man får inte vara dum om man ska vara bimbo...

"Man får inte vara dum om man ska vara bimbo" säger Pernilla Wahlgren på sin blogg


Men dagens barn och ungdomar tror nästan att "Kändis" är ett yrke, och vill bara bli kända, för att va kända.  Det är väl alla dockusåporna som bidragit till det. Nu för tiden kan man ju faktiskt bli känd utan att behöva prestera nåt. Det räcker ju att stängas in i ett hus, eller hitta en bonde i tv så blir man känd och får hamna på löpsedlarna i skvallerpressen. (Vilket jag i och för sig är väldigt tacksam för, för då slipper jag hängas ut lika ofta. Man har helt enkelt blivit utbytt mot en bonde ha, ha.)

Ett bra grepp att ta till om man vill bli känd, har det visat sig, är att göra JÄTTE-silikonbröst och gärna ha überblonderat hår också. Det har ju funkat bra dom senaste åren då det funnits minst en sån tjej i varje ny dockusåpa.  Men då det nästan gått inflation i blonda donnor med jättetuttar, så har folk tröttnat på det nu. Det är liksom inget nytt längre. 

Men DÅ har den NYA grejen för att hålla sig kvar i rampljuset ett tag till, blivit att man TAR UT sina jätteinlägg och sätter in nya MINDRE istället!   Och DÅ kan man ta NYA fina bilder och visa upp sig i tidningarna  FÖRE, UNDER och EFTER ingreppet!  (Se båda senaste fredagsbilagorna i kvällspressen. Exakt samma story och bilder fast med två olika tjejer!)   Och på så sätt skrivs det ännu lite mer om dessa tjejer, som inte har så mycket annat att komma med, men som på detta vis får vara kvar i rampljuset ett litet tag till och kanske få fortsätta gå på en och annan kändisfest...                        Man får inte vara dum om man ska va bimbo.....!


Fan vad intressant att Pernilla Wahlgren säger detta som själv vek ut sig i Slitz, eller var det Café för några år sedan...hon är precis lika uppmärksamhetkåt som bimbobrudarna så kom för fan inte och snacka skit! Bah!

bild från Mama

Kommentarer
Postat av: Tobias

svar: äsch inte så varmt som det ser ut ;)

2008-05-25 @ 11:32:23
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Anna

bra poäng, känns som att det är lite ogenomtänkt...

2008-05-25 @ 23:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0