Återfall

Jaha. Då var det dags igen. Jag har satt fingrarna i halsen idag. Jag känner mig som världens sämsta människa. Jag är dålig, fet, ful, dum i huvudet. Hur kan det vara så svårt att låta bli? Just nu hatar jag  mig själv och jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte.

Det känns som att det inte blir fler blogginlägg på ett tag nu. Att sitta här och häva ur sig en massa tonårsångest känns bara patetiskt. Jag måste ta tag i mitt liv. Punkt.

Kommentarer
Postat av: maja

vill gärna att du fortsätter skriva, men livet kommer före bloggen så klart.

2008-11-04 @ 21:03:45
URL: http://majafilippameurling.blogg.se/
Postat av: Malin - Professionell Makeupartist/hårstylist...

Frågestund om skönhet, makeup och hårstyling, ställ din fråga med... =)

2008-11-04 @ 22:15:42
URL: http://malinnestor.se
Postat av: Carina (curlingmorsan)

Åh,vet du, jag har väntat på detta. Jag är själv bulimiker, men en "nyktersådan" Jag har sett tecknen ett bra tag nu. Har tänkt skriva, men har tyvärr inte gjort det. Jag har märkt att du börjat tappa kontrollen. Hur många var ni på din sambos fest? Med tanke på all mat som du fixade, måste ni ha varit väldigt många.

Ta inte illa upp nu, när jag lägger mig i, men du är inte frisk än. Fråga mig, som har haft denna helvetes sjukdom i 35 år, man ljuger för alla inklusive sig själv. Om du vill kan jag dela med mig och försöka stötta dig i din kamp.

Var rädd om dig och ha det bäst/ Carina

2008-11-05 @ 15:31:53
URL: http://accordingtolisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0