Min blogg - enligt pojkvännen

-Älskling, du vet att jag älskar din blogg va?
-mmm gör du?
-ja...
-varför det?
-...du är lite som simpsons....underhållande och samtidigt samhällskritisk...
-aha...



Kommentarer
Postat av: Anonym

hei håller me dig om din kommentar till nils... hmhm

2008-10-04 @ 23:14:00
URL: http://psychedelique.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahahah så sant ;-)

2008-10-04 @ 23:15:54
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anonym

ABSOLUT man måste få ta det lugnt ibland. Ursäkta min oerhörda framfusighet, men jag måste fråga angående ditt bloggnamn. Har du/har du haft bulimi?

2008-10-04 @ 23:26:44
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har själv lidit av ätstörningar sedan senatonåren. Då jag fick reumatism slutade jag att äta för att döva smärta och ångest, det var något jag kunde kontrollera.



Att jag sedan började modella gjorde definitivt inte saker och ting bättre. Att hela tiden får hör att man är oskarp, fladdrig och att man har fet röv dagarna i ända,är inget ideal. Att jag desutom flyttade över Atlanten var också en bidragande faktor. Rädsla och ingen kontroll.



Har aldrig fått en egentlig diagnos eftersom jag aldrig kräkts samt inte uppfyller alla kriterier för anorexi.



Är sedan 2004 ok, och har idag ett sunt förhållande till mat på alla sätt och vis. Jag äter och jag mår bra, men jag erkänner. Om jag svullat och det är fel dag, ja-då kommer den bekanta lilla ångesten på axeln. Men som sagt, det fungerar och är en lite del av mitt liv. Men precis som du säger, det är en del av en själv och ens förflutna.

2008-10-04 @ 23:44:21
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är trött men jag började faktiskt gråta nu då jag läste ditt inlägg, främst för din skull men också för att du VET hur jag har mått och mina tankar. Även om man som vän och anhörig kan förstå, så vet man inte.



Alla har vi våra orsaker till VARFÖR, oavsett vad det är så är det en lärdom vi får kämpa med hela livet.



Usch, fasanfullt att förlora en vän stor kram Min blogg är en ventil. Då jag började blogga i mars ( på FL varför? Vet ej :-D ) så hade jag ett oerhört behov att skriva och uttrycka mig, nu mår jag relativt bra och det är skönt att ha någonstans att spy galla.



Stor kram

2008-10-04 @ 23:54:09
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alltså jag vet inte vad jag ska säga, att förlora någon så nära, någon man känner så innerligt är fruktansvärt. Det går inte att ersätta, det är inte heller meningen. Men man vill ha samma känsla, samma samhörighet.



Ja, kämpandet vet jag allt om. Så fort jag går in i värkperiorder då kommer tomheten. Men jag är lyckligt lottad, jag har småont och inte skov som andra har.



Jag har några nära vänner som vet allt om mig,inga förklaringar behövs, inget medömkande. Jag är jag helt enkelt och jag duger.



KRAM

2008-10-05 @ 00:03:10
URL: http://thedevilwears.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0