När blev det ok med päls?

Efter en snabb titt i de stora modebloggarna är det ganska uppenbart att det är "inne" med päls igen. Varenda tjej verkar posera i pälsväst (HUGA!) och Blondinbella visar glatt upp sin (söta?!) kaninpäls och Gynning poserar i pälsmössa á la Putin... Är vi så här lätta? Räcker det med att något blir trendigt för att vi ska släppa på vår moral? Jag tycker det är helt jävla förkastligt med päls och jag skäms över dem som stolt visar upp sina "trendiga" pälsvästar. Kom igen! Vart tog debatten vägen?


Kommentarer
Postat av: sara

väldigt många som siktar in sig på päls numera.. har alla glömt bort att även skinnjackor,läderskärp,skor, fjällräven & canada goose även innehåller päls/djurskinn & massa saker andra saker som fått djuren att lida för. det mesta saker idag innehåller tyvärr från djuren numera, inte BARA päls...

2008-10-05 @ 23:33:21
Postat av: Sandra

Det är helt sjukt, Visst, fuskpäls och fuskskinn har jag inget emot, men när folk börjar sätta på sig riktig päls så ja.. Man skäms över att vara människa.

2008-10-06 @ 01:21:48
URL: http://nattpyret.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja, bara för några modebloggare med för lite fritid samt någon modemänniska över Atlanten säger att det är inne, ja då ska vi i Norden också hadet...SAD.

2008-10-06 @ 07:27:58
URL: http://thedevilweas.blogg.se/
Postat av: Anna

ja det är helt galet, tycker det är så hemskt med päls. Verkligen!

2008-10-06 @ 14:00:01
URL: http://lantisflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0