Fetischer

Jag funderar på det där med fetischer. Häromdagen skrev jag ett inlägg om pojkvänner som vill att man drar på sig stayups eller lackstövlar, jag vet inte om jag vill dra det så långt som fetischism, snarare ett sätt att hotta till det lite...Men iaf, tillbaks till ämnet, jag var inne på The devil wears blogg (mycket bra blogg för övrigt, spana in den...) och såg en bild på en bar kvinnorygg. Det fick mig att tänka på en person med en fetisch för de där små groparna på ryggen nere vid korsryggen. Jo, jag har faktiskt träffat en sån. Han var helt jävla fantisk vid de där groparna. Likadant med de  två fotfetischister jag haft  (under en väldigt kort tid) i mitt liv. Jag tror säkert att det kan vara skitkul att vara skitintresserad och tända på någons fötter men är man inte funtad på samma sätt så är det ju inte så jävla kul...hur kul är det efter tre timmars fotmassage egentligen...anyway...jag har ingen aning om vad jag ville säga med detta inlägg..det var bara en liten fundering...

Kommentarer
Postat av: bitte

ha en bra dag

2008-09-24 @ 15:31:14
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hahahah får du sådan tankar av min röv ;-) Nåja, jag förstår vad du menar. Föresten, jag har länkat till din blogg samt utmanat dig ( hoppas att det är ok :-))



Har också dejtat en fotlover-visst, det var väl skönt till en början men man var ju tvungen att hålla till i soffan samtidigt så att man i smyg kunde glo lite på TV...;-)

2008-09-24 @ 16:44:27
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: cella

fin blogg (: !

2008-09-24 @ 19:10:53
URL: http://onlycella.blogspot.com/
Postat av: katrin

wow att vara ihop med en fot fanatisk människa vore nått, jag har fot fobi!

2008-09-24 @ 19:57:38
URL: http://kristalll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0