Önskefrukost


Idag blev jag väckt kl 06.00 eftersom sambon skulle iväg på affärsmöte. Jag fick sova en stund till men halv åtta tyckte vovven att det var dags för promenad. Snark. Det är mulet som fasen idag också och jag bara väntar på att regnet skall börja ösa ner. Eftersom jag är sliten tycker jag att det är riktigt skönt att det är dåligt väder, jag får så dåligt samvete när det är fint väder och att jag inte orkar hitta på något. Idag är jag är riktigt sugen på en maffig frukost och skulle helst av allt vilja ha någon som gjorde den åt mig. Någon frivillig? Jag hade också kunnat tänka mig att dra till en deli á la coffeshoppen i Seinfeld och käka donuts och dricka väldigt svart kaffe, väldigt onyttigt men ack så gott. Ett plus hade också varit om ens vänner hade joinat och snackat skit en stund. Varför har vi ingen bra coffeeshop med frukost i Malmö?

Kommentarer
Postat av: queenpeach

det kallar jag rejäl frukost fast jag fördrar bröd, ost, fil, musli, juice och sånt :)

2009-06-11 @ 09:27:07
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Angelica

känner samma sak jag är så seg och orkar inte göra nå då får det hellre regna så man inte behöver ha dåligt samvete över det ..

2009-06-11 @ 11:22:17
URL: http://angelicajarleros.blogg.se/
Postat av: Felicia

Åh, skulle ju vart perfekt med coffeshoppen från Seinfeld :)

2009-06-11 @ 11:36:25
URL: http://anotherheart.blogg.se/
Postat av: LaLizita

Du, jag tycker vi ska öppna ett sånt ställe. Jag sköter allt med papper och ekonomi och du bakar ;) Perfa! Va det inte du som drömde om att öppna ett fik?? :)

Kram

2009-06-11 @ 20:12:10
URL: http://lalizita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0