Jag vill också ha kärlekstatueringar!

Var härligt det måste vara att som Persbrand kunna smycka sin kropp med kärlekstatueringar som hyllar alla ens nära och kära. Han har till och med tatuerat in namnet på mamman till hans barn. Det tror jag aldrig att min sambo skulle göra. Och kanske inte jag själv heller så jag tycker att det är lite modigt. frågan är hur man skulle reagera om man skaffar sig en partner som har en massa tjej eller killnamn på kroppen, kankse skulle man tycka att det var tacky som fan eller bli lite sotis. Däremot ser jag fram emot att kunna smycka min egen kropp med hand och fotavtryck från de småttingar jag planerar att skaffa. Jag längtar verkligen...efter småttingarna då...





Kommentarer
Postat av: Simone

Sweet! :)

2009-11-11 @ 14:49:48
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Anonym

men det kanske du också har sett? iallafall jag som läser så pass många bloggar dagligen.. på modebloggarna är det ju samma collage överallt.. de tar av varandra korsochtvärs.. och hur svårt är det att blogga upp tex ett vogue-omslag..

2009-11-11 @ 14:54:20
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Anonym

om man är intresserad av mode tycker jag dock att tidningar som sofis mode räcker gott och väl. Vem vill läsa om samma sak på 200 bloggar till? Det om nåt tycker jag är meningslöst. Okej om man låter sig inspireras. Men det blir lite VÄL mycket kaka på kaka.

2009-11-11 @ 15:05:54
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Natalie

vilken söt liten blogg du har :)

take care! puss <33

2009-11-11 @ 18:21:42
URL: http://nataliedahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0