Vintage from Paris

Jag och sambon har utvecklat en hobby, helt omedvetet verkar det som, vi har gått och blivit barnsligt förtjusta i vintagemarkander.  Vår favoritmarknad ligger i Paris och där finns allt från chanel och Burburry till armejackor ocih doktorsväskor. Jag gick igenom mitt fotoalbum igår kväll och hittade de här bilderna och var bara tvungen att skriva ett inlägg om vintagemarknader. Jag älskar hur man tar tillvara på kläderna i Frankrike, det verkar finnas en tradition av vintage som jag inte riktigt känner igen i Sverige men det börjar komma.  Jag gillar att kläderna på marknaderna i Paris ofta är sorterade, på en rad hänger kappporna á la chanel och i nästa rad bikerjackorna. Fastän marknaden är underbar himmel finns det en slags stolthet i att vårda sina varor. Jag gillar det!

Marknaden vi brukar besöka ligger vid metrostationen Porte de Clingancourt. Marknaden är flera kilometer lång och välbesökt men det är värt varenda svettdroppe!
Höstens mest hypade jacka med äkta slitningar, den blir din för 1200 spänn!


Nåja, allt är inte sorterat, men visst är det underbart att gräva i såna här högar!
Kommentarer
Postat av: Karin

haha det värsta är att jag inte kan njuta, har inte legat ute vid poolen på två veckor, eller ja kanske en kvart, + 40 min idag. Det går liksom inte, FÖR varmt! Typ plågsamt. Nu skulle man haft en beach:)

2011-03-23 @ 10:13:13
URL: http://Karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0